-
Agata
blog. juz na sama mysl....bleeee...90% blogow to nie zwykly internetowy PAMIĘTNIK, tylko "koMeNtoOoOoOoJcIe mOoOoOoJe sŁiIiIiIiIiIiIiIiTaŚnE mIsSsS$$!@CzQqQi"
"dajcie KoMka, oDwdZIecZe $!3m"
"pOoOoOoOmUzCie mI pOoOoBiC rEQordZiQ QoOoOmQów!!!!"
juz dostaje nerwicy. -
M a r t a
szkoda mi dzieci które takie blogi zakładaja :/ po pierwsze tego sie nie da czytać po drugie to jest głupie bo co to ma niby znaczyć? że jest sie cool? boże?dajcie mi łopate to ich naucze co jest cool! -
Anonim
połowa to prowokacje żeby mieć dużo komentarzy.nie ważne,że wyzywają ją od idiotek/idiotów(choć to sie rzadko zdarza u chłopaków)albo jej słiiitaśnie przyjaciółki komentują i przesyłają buSsIaki.A druga połowa to ogłupione dzieci neostrady które naprawdę nie mają co robić to zakładają blogi żeby pochwalić się swoim słiitaśnym życiem. -
★Dee
bez sensu jest nawet to czytac,bo zanim człowiek domyśli się co tam jest napisane...to już zapomina o czym byl początek...a i tak wszystko sprowadza się do koFFaMm w@S moYe M$achqi...booSsiji...poza tym jak się ma zepsutego Caps Locka...to może reszta klawiatury też nie działa tak jak powinna :P i nie ma się co dziwic :x -
-
Agatka
hmm...z pierwszego posta nic nie zrozumialam:)) co za jezyk;/ precz z takim czyms!! -
.Pumpa.
co się czepiacie :P przecież takie hieroglify to świetny trening dla szarych komórek :P hahahaha trzeba się nieźle nagimnastykować zanim załapie się o co chodzi w tej jakże "inteligentnej" wypowiedzi! ja osobiście nie próbuję, po co mam kurwicy dostać :D -
Agata
>Ryba napisała:A druga
>połowa to ogłupione dzieci neostrady które naprawdę nie
>mają co robić to zakładają blogi żeby pochwalić się
>swoim słiitaśnym życiem.
chciałabym zeby one tam opisywaly swoje zycie. dobra, od tego jest pamiętnik, wiec ok. ale wg tych pokemonów to sens bloga tkwi jedynie w zdobyciu jak największej ilosci KoOoOoOoOoMQoW a nie w prowadzeniu internetowego pamiętnika, do czego tak naprawdę jest przeznaczony blog. glupota polega na tym ze chcialabym zeby wreszcie mnie ktos oswiecil: po cholere mi jakis rekord tych komQow? -
Anonim
eee może te dzieci neostrady uważają, że im więcej KooOoOmqóff czy jakoś tak w jakiś sposób ich dowartościuje?? Może mają satysfakcje z tego, chociaż jak dla mnie to jest bez sensu oni i te ich całe BloGassssski; / -
Anonim
A po co komuś 500 znajomych i więcej?!
To jedna i ta sama filozofia,tylko,ze w różnych wydaniach...Im więcej osób Cię zna,lubi,tym jesteś bardziej dżezi,lansa itp.itd... -
Agata
> A po co komuś 500 znajomych i więcej?!
>
> To jedna i ta sama filozofia,tylko,ze w różnych wydaniach...Im więcej osób Cię zna,lubi,tym jesteś bardziej dżezi,lansa itp.itd...
a kto tak robi?ktos kto nie zna swojej wartosci i jest taki beznadziejny, ze tylko iloscia komQow albo znajomych potrafi zaimponowac. żal., -
Anonim
No tak, to była przenośnia,przecież te ,,słIiT"życie nie istnieje,ale chcą je odpowiednio ubarwić i sprawić żeby wszyscy myśleli jacy to są sIuPer mimo że tak naprawdę są zwykli i prozaiczni jak większość ludzi na świecie.Szkoda tylko,że chcą być oryginalni poprzez bycie takim kretyńskim pokemonem.Tak samo co do znajomych-ta osoba chce sprawiać wrażenie,że ma dużo znajomych i dzięki temu zwiększa niby swoją pewność siebie choć jest odwrotnie,bo to zapewne ona zaprosiła tych 400 znajomych. -
Anonim
-
M a r t a
> A po co komuś 500 znajomych i więcej?!
>
> To jedna i ta sama filozofia,tylko,ze w różnych wydaniach...Im więcej osób Cię zna,lubi,tym jesteś bardziej dżezi,lansa itp.itd...
ciekawa jestem czy chociaż z połowe znają..wątpie... -
Anonim
-
Anonim
-
M a r t a
łał! jestem pod wrażeniem dziewczynka ma niespełna 13 wiosenek jak to okresliła i juz znalazła sobie takie ponizające zajęcie..... <żyga> jakoś mi sie zdaje że bierze przykład z jakiś starszych,bo musiała gdzies zobaczyc bądz usłyszeć... -
Cosmo
hmm ciekawe, jaka 'akcja'!; )
ale abnnerek to se zrobiła, nie ma co; ) to ile 'komci' dostane jak umieszcze taki banerek na gronie :> chyba z 10000
a tak właściwie czym są te koOmCie; >
-
Ania B.
o ja pierdole! przepraszam, ale nic wiecej nie mam do powiedzenia. az mne oczy rozbolaly od patrzenia sie na to świństwo! -
Ania B.
>Cosmo napisał
>
>a tak właściwie czym są te koOmCie; >
>
chyba komentarze. bo to jest, cool, jak masz duzo komentarzy. -
Cosmo
a ja z ciekawosci zaglebilem sie w ten blog, i wyczytalem po 2 min:
nIeNaWiDzEm CZaRnEGO I mHrOCZnYCh RzeCzY. tO oCROPPne !!!
^ jaka reklama :P
SoM WrEdNi i gADaJa mI zE jEsTeM rOShoFa dOOpa
rOShoFa :O niezle to musiała się dziecinka namęczyć xD
nie wspomnę o tym ze:
hMmM... W KoMcIaChx PyToLIścIeM sIEM cZeMU nIe luBIE :-( MeTaLoFFcÓff:
Pytoliściem ?
a komcie to komentarze xD ja bym pomyslal ze to sygnaly czy cos takiego; \