-
Anonim
Kogo lubicie najbardziej?
Którą audycję?
Ja osobiście uwielbiam Kosińskiego! -
Kaskaderka
Ostry jest the best! :) Jak słucham Makaka i Krzysztofa to zasypiam, a jak Figurskiego i Wojewódzkiego to sikam, he he he he... Ale osobno są kiepscy i drażni mnie to 'yyyy' u Figurskiego... -
Anonim
-
august winterman
No1 to Makak choć sie chłopak starzeje troszke
No2 Ostry
najgorszy jest Frank/Dżadża -
-
nie.patrz.tu
-
Grono.Net
-
Anonim
a ja to w zasadzie lubie wszystkich oprocz Krzysztofa i Olki i Fiolki -
po prostu ja...
-
Anonim
-
Anonim
to fakt Ostry wymiata ale Makaka wielbie za te wszystkie lata poczawszy od Radiostacji przez Rock Radio az tutaj trafil. Frank imho fajny, wkurzaja mnie te dwie w piatek :/ tak jak wkurzala mnie kochanska ze swoim Radiem 69. to moze zmienimy topic na 'najbardziej wkurzajacy ...' lub idac dalej 'co nas wkurza w Antyradiu'. -
Złośnica
Lubię prawie wszystkich ale przede wszystkim Ostry !!! :)
najgorzej słucha mi się Alkoholika oraz Olki i Fiolki :/ -
.
ja sie nie moge do nikogo przyczepic
wszyscy prowadz programy roznie bo rozne sa ich audycje(trudno zeby Krzysztof prowadzil swoja audycje tak jak np Kuba i Michał)
a wracajac do tematu to Ostry a dalej to jest wieeeelka przepasc :)
pamietam go jeszcze z Eski jeszcze jak byla troszke inna niz teraz...no i ten konkurs warszawski...facet ma talent do prowadzenia wszelkiego rodzaju konkursow :) -
Grono.Net
Ja lubie wszystkich ale najbardziej Makaka, Figurskiego, Wojewódzkiego i Kosińskiego.... -
Anonim
tak tak... Makak i ostry moim zdaniem najlepsi ale jeszcze dodam kogoś kto się nie pojawił.... :D - Anzelmo - po prostu słucha się go świetnie (RZEŹNIA ROCKS :> ) -
Borys
-
Anonim
Figurski i Wojewodzki... potem Ostry a potem Dzadza...mrrrr ten gość mnie rozwala głosem:) -
Martos
wszyscy są super- każdy na swój sposób jest świetny....;)
ahaaaaa no i miło sie słucha Tomka Kina; D -
"Burza jak Lenin- wiecznie żywa"
Kin i Ostry.
A najgorsze dwie dajki... Olka i Fiolka. Aż mnie wykręca jak je słyszę. -
Anonim
oj tak racja damy w centrum odpadają!!! Jeszcze Kochańska jak jeszcze była:((( Bardzo kobitke lubiłam na antenie i prywatnie super kobieta.. -
"Burza jak Lenin- wiecznie żywa"
Swoją drogą czemu jej nie ma? Była świetna... Proponuję wywalić dwie dajki i wrócić Kochańską:)
Ale najlepszy - Ostry!