Antyradio [2481]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kogo lubicie najbardziej?
    Którą audycję?
    Ja osobiście uwielbiam Kosińskiego!
  • Kaskaderka

Ostry jest the best! :) Jak słucham Makaka i Krzysztofa to zasypiam, a jak Figurskiego i Wojewódzkiego to sikam, he he he he... Ale osobno są kiepscy i drażni mnie to 'yyyy' u Figurskiego...
  • Anonim

Makak po stokroc, chociaz spilowane zabki ma nieco.
  • august winterman

No1 to Makak choć sie chłopak starzeje troszke
    No2 Ostry
    najgorszy jest Frank/Dżadża
  • nie.patrz.tu

Figurski.. :D
  • Grono.Net

zz
  • Anonim

a ja to w zasadzie lubie wszystkich oprocz Krzysztofa i Olki i Fiolki
  • po prostu ja...

Ja tam lubię wszystkich :-)
  • Anonim

OSTRY zdecydowanie
  • Anonim

to fakt Ostry wymiata ale Makaka wielbie za te wszystkie lata poczawszy od Radiostacji przez Rock Radio az tutaj trafil. Frank imho fajny, wkurzaja mnie te dwie w piatek :/ tak jak wkurzala mnie kochanska ze swoim Radiem 69. to moze zmienimy topic na 'najbardziej wkurzajacy ...' lub idac dalej 'co nas wkurza w Antyradiu'.
  • Złośnica

Lubię prawie wszystkich ale przede wszystkim Ostry !!! :)
    najgorzej słucha mi się Alkoholika oraz Olki i Fiolki :/
  • .

ja sie nie moge do nikogo przyczepic
    wszyscy prowadz programy roznie bo rozne sa ich audycje(trudno zeby Krzysztof prowadzil swoja audycje tak jak np Kuba i Michał)
    a wracajac do tematu to Ostry a dalej to jest wieeeelka przepasc :)
    pamietam go jeszcze z Eski jeszcze jak byla troszke inna niz teraz...no i ten konkurs warszawski...facet ma talent do prowadzenia wszelkiego rodzaju konkursow :)
  • Grono.Net

Ja lubie wszystkich ale najbardziej Makaka, Figurskiego, Wojewódzkiego i Kosińskiego....
  • Anonim

tak tak... Makak i ostry moim zdaniem najlepsi ale jeszcze dodam kogoś kto się nie pojawił.... :D - Anzelmo - po prostu słucha się go świetnie (RZEŹNIA ROCKS :> )
  • Borys

Kosa rządzi :]
  • Anonim

Figurski i Wojewodzki... potem Ostry a potem Dzadza...mrrrr ten gość mnie rozwala głosem:)
  • Martos

wszyscy są super- każdy na swój sposób jest świetny....;)
    ahaaaaa no i miło sie słucha Tomka Kina; D
  • "Burza jak Lenin- wiecznie żywa"

Kin i Ostry.
    A najgorsze dwie dajki... Olka i Fiolka. Aż mnie wykręca jak je słyszę.
  • Anonim

oj tak racja damy w centrum odpadają!!! Jeszcze Kochańska jak jeszcze była:((( Bardzo kobitke lubiłam na antenie i prywatnie super kobieta..
  • "Burza jak Lenin- wiecznie żywa"

Swoją drogą czemu jej nie ma? Była świetna... Proponuję wywalić dwie dajki i wrócić Kochańską:)
    Ale najlepszy - Ostry!