-
Anonim
Witamy pana/panią na gronie ANTY TOKIO HOTEL. Jeśli jest pan/pani tu po raz pierwszy i pragnie pan/pani wyrazić swoją dezaprobatę dla samego faktu, że TeHa ma prawo istnieć, proszę wypowiadać się w tym temacie. Jeśli jest pan/pani zbulwersowany/a istnieniem TeHa i nie może tego wyrazić inaczej, jak za pomocą steku przekleństw, bo emocje wzięły górę, również zapraszamy tutaj. Jeśli nie ma pan/pani zamiaru czytać tego, co użytkownicy napisali na poprzednich stronach tematu i chce po prostu dać upust swojej wściekłości, to również zapraszamy tutaj.
mam nadzieję że ktoś coś rozumie bo nie wiem czy to w miarę składnie wyszło. -
Anonim
widze, widze ^^
Voila, mozecie dowoli wyzywać TH i nie przerywać innym użytkownikom pisaniem tekstów zawierających wiele przekleństw.
-
Anonim
-
⅞
-
-
Anonim
-
Anet
-
Black Whisper
-
Anonim
-
Black Whisper
-
Anonim
-
Pan Necro
-
Anonim
Coś nagle nowi ucichli; )
Fanów TH którzy chcą napisać, jak to Bill i spółka są wspaniali i jak można ich nie lubić, też zapraszamy tutaj. -
Olajna
Nie będe sie wypowiadać na temat TeHa bo by miejsca nie starczyło na moją opinię(oczywiście niezbyt pozytywną) i dużo niecenzuralnych słów by poleciało a niestety moje "kochane" grono pedagogiczne wchodzi sobie na grono i wszystko bezczelnie czyta(myśląc że my o tym nie wwiemy):/ -
Anonim
Mój wychowawca czyta nasze forum klasowe - skarżył się mojej matce, że nadużywam wulgaryzmów; / -
Anonim
Nauczyciele czasem za dużo chcą wiedzieć i wsadzają te wielkie nochale w nie swoje sprawy. Ja na szczęście nie mam tego problemu z gronem pedagogicznym (chyba). :P -
Anonim
Jakby nasz wychowawca się odezwał na naszym gronie klasowym, to z wielką chęcią dałabym mu bana :P -
Anonim
kurwa nienawidze tych jebanych niedorobyonych kurwa pedałów gejów jednych tylko ciągle się kurwy dupczą ja pierdole co za patafioany jak bym mogła to bym ich kurwa na smierc z glanów zakopała zeby im zmasakrowac jeszcze bardziej te niedorobione kurwa ryje co za scierwa i szmaty jak to sie stało ze takie gównojady wogle łaza po tym swiecie przeciez tego nie da sie słuchac kurwa to nawet nie jest muzyka ja pierdole zeby ich słuchac to trzeba mieszkac w szafie na strychu na wsi kurwa mac ja nie moge juz kurwa doda ma wieksze ambicje od tych jebanych skurwielki jak ja ich nienawidze jak to mozliwe ze takie chuje sa takie sławne i maja tyle kasy przeciez to chore zeby takie pojebusy wogle zostały wypuszczone do ludzi patrzenie na nich to kurwa szkodzi urazem na całe zycie na to nie ma kurwa słów jacy oni sa pojebani bill kurwa lamus jebany pozer z niego taki metal jak ze mnie zakonnica kurwa on nawet sie porzadnie wydrzec nie umie ja pierdole jeszcze sie nie chce przyznac ze jest laską, tylko kurwa twardo utrzymuje e ma chuja a to gówno prawda bo to kurwa ciota jebana co nosi kurwa stanik naujmniejszego rozmiaru ja pierdole tom kurwa jebany skejt jak skejt moe miec dready przeciez on nawet nie wygląda jeszcze mu sie wydaje, ze jest fajny a to gwóno prawda bo z niego taki facet jak i z jego siostry kurwa jebany duoer gucio smucio kurwa grzeczny chłopaczyk kurwa grac nie potrafi mysli ze jak załozy koszulke z Metallica to jest jakis fajny gówno prawda laluś jeden wygląda jak lalka barbie nie facet ja nie moge jeszcze ten georg cały no kurwa jak facet moze sobie prostowac włosy on hanbi taki piękny wspaniały instrument jak bas az mi wstyd za niego ze taki popierdolec udaje, ze umie grac na basie pojebało go juz całkiem juz moja matka ma lepsze zdolnosci muzyczne niz oni co za lamusy jak im sie wydaje ze sa fajni to sie grubo mylą bo ja ich zapierdole jak ich kiedys spotkam kurwa!!
O COŚ TAKIEGO CHODZIŁO? xD -
Anonim
-
Anonim
>Spajdi_666 napisała:
>kurwa nienawidze tych jebanych niedorobyonych kurwa
>pedałów gejów jednych tylko ciągle
>się kurwy dupczą ja pierdole co za patafioany jak
>bym mogła to bym ich kurwa na smierc z glanów
>zakopała zeby im zmasakrowac jeszcze bardziej te
>niedorobione kurwa ryje co za scierwa i szmaty jak to sie
>stało ze takie gównojady wogle łaza po tym
>swiecie przeciez tego nie da sie słuchac kurwa to nawet
>nie jest muzyka ja pierdole zeby ich słuchac to trzeba
>mieszkac w szafie na strychu na wsi kurwa mac ja nie moge
>juz kurwa doda ma wieksze ambicje od tych jebanych
>skurwielki jak ja ich nienawidze jak to mozliwe ze takie
>chuje sa takie sławne i maja tyle kasy przeciez to
>chore zeby takie pojebusy wogle zostały wypuszczone do
>ludzi patrzenie na nich to kurwa szkodzi urazem na całe
>zycie na to nie ma kurwa słów jacy oni sa pojebani
>bill kurwa lamus jebany pozer z niego taki metal jak ze mnie
>zakonnica kurwa on nawet sie porzadnie wydrzec nie umie ja
>pierdole jeszcze sie nie chce przyznac ze jest laską,
>tylko kurwa twardo utrzymuje e ma chuja a to gówno
>prawda bo to kurwa ciota jebana co nosi kurwa stanik
>naujmniejszego rozmiaru ja pierdole tom kurwa jebany skejt
>jak skejt moe miec dready przeciez on nawet nie wygląda
>jeszcze mu sie wydaje, ze jest fajny a to gwóno prawda
>bo z niego taki facet jak i z jego siostry kurwa jebany
>duoer gucio smucio kurwa grzeczny chłopaczyk kurwa grac
>nie potrafi mysli ze jak załozy koszulke z Metallica to
>jest jakis fajny gówno prawda laluś jeden
>wygląda jak lalka barbie nie facet ja nie moge jeszcze
>ten georg cały no kurwa jak facet moze sobie prostowac
>włosy on hanbi taki piękny wspaniały
>instrument jak bas az mi wstyd za niego ze taki popierdolec
>udaje, ze umie grac na basie pojebało go juz
>całkiem juz moja matka ma lepsze zdolnosci muzyczne niz
>oni co za lamusy jak im sie wydaje ze sa fajni to sie grubo
>mylą bo ja ich zapierdole jak ich kiedys spotkam
>kurwa!!
>
>O COŚ TAKIEGO CHODZIŁO? xD
Piękne ^^ -
Anonim
Ja jestem nowa i z przyjemnoscią wyrażę swoją opinię na temat Tłokio Motela!Otóż:
Nienawidze Niemców , a ich jeszcze bardziej!Co oni wogóle graja?Rock,Hard Rock?hahahahahahaha bardzo śmieszne!Jeżeli uważaja że taka jest ich muzyka to.....najwidoczniej nie znają się na prawdziwym Rocku!!!Poza tym Bill wygląda jak dziewczyna!Jeszcze nigdy w życiu nie widziałam faceta który maluje sobie usta błyszczykiem ,no chyba że jest transwestyta!!Jak również nie spotkałam żeby faceta malował się tak mocno i to od skroni az do kurwa niewiem policzk??Wygląda jakby wsadził sobie palec do kontaktu!!Nie rozumiem ludzi którzy słuchają TH,oraz nie ogarniam dziewczyn które uważają ze Bill jest taki zajebisty!!!Kurwa mac,ja pierdole co za dupki!!!!To tyle,jak narazie;p