- 1
- 2
-
Boro aka Fritz the Cat
Nie post na forum, ale ten, że nie wpierdalamy mięcha. Pozostają ryby: śledzik lubi pływać i takie inne polskie porzekadła. Ale nie ma jak się najebać pod golonkę. Najebać się to Nasz obywatelki obowiżek by podtrzymywać poslkie tradycje.
Kurwa.
Nie poszczę. Wpierdoliłem kiełbę i zapiłem browarem. Nie będę pościł, ale z chęcią bym patrzył jak ktoś mi rozmnoży browar, wódę, tekilę czy moje ulubione whisky.
Bigosik. Polska potrawa. Mięso.
Że niby post? Że żydzi nie szamali to ich sprawa. Ja zaraz opierdole bigosik pod browar, już się grzeje. -
Rebel- Resist- Exist!
-
Anonim
-
Dorotka w krainie Oz
-
-
Rebel- Resist- Exist!
-
Boro aka Fritz the Cat
jebać katoli, byle nie na sucho. nie lubie po suchość wszczynać zamieszek. Browar+bigos/goloneczka/kiełba sa wcześniej reflektowany. -
Duce Spartakus Daniel
-
Rebel- Resist- Exist!
-
Duce Spartakus Daniel
-
Rebel- Resist- Exist!
skoro waść jest taki anty dendrofil to czemu namawiasz do jebania drzew?:>:P -
Duce Spartakus Daniel
Cobyście się, paganie, zajęli czymś dla siebie zwykłym i mie tu nie obrażali. -
Rebel- Resist- Exist!
a to jak powiem, jebać katoli, znaczy z miejsca żem poganin, tok rozumowania typowy dla katoli i antify :D -
Duce Spartakus Daniel
Gronem się sugerowawszy "Neopoganie". Ale wszelkim poglądom ateistyczno-laicko-nihilistycz no-satanistycznym się również sprzeciwiam, bom stworzenie boskie, a nie pokrętne dzieło powstałe na drodze ewolucji z małpy.
Ergo - cenzura obyczajowa ma być, jak Ci się post nie podoba, wpierdalaj szynkę, nie ja pójdę do piekła. Ale obyczajność Waść zachowaj. I z anitfą mi tu tyż nie wyskakuj, bo oni mają mentalność zupełnie odwrotną. Jak katol to nazista. :) -
Boro aka Fritz the Cat
Po jakim urozmaiczaczu świadomości ma się taką nawijkę? Też chce to zarzucić. -
Duce Spartakus Daniel
-
Boro aka Fritz the Cat
-
Dorotka w krainie Oz
-
Boro aka Fritz the Cat
-
Duce Spartakus Daniel
-
Anonim
ja jako anty katol dziś zaczłąem dzień od ojebania cordoen bleu a zakończytłem wyrzyganiem jakiegos pomiroda kótrego skonsumowałem do kiełbasy (zaznaczam ze kiełbasy nie pozbyłem się
- 1
- 2