Antyvega - Meat Power Skinheads [91]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

pet w sensie nie papiersowym zwierzątko domowe udomowione

nie raz nie dwa przychodzę do kumpla i on ma królika
    nie za mały nie za duży lecz w sam raz myślę że byłby całkiem chrupiący i odżywczy. Słyszałem również historię o dosyć ciekawym panu, koledze ojca mego, co jak go żona opuściła kupił królika i przyjaźnił się z nim, rozmawiał słuchał muzyki w końcu wkurwił się i królik wylądował w piekarniku. Czy sądzicie że to smutny koniec przyjaźni? Czy interesuje was mięso inne niż sklepowe?

Próbował ktoś jeść kota?
  • Mr. Wyjebane

już myślałem że swoje pęto
  • Anonim

Nie no ja jadam tylko sklepowe. :D mam ratlerka (2kg), więc za dużo mięska z niego by nie było, po prostu się nie opłaca; )
  • Romanov

Ooo :) Ja mam 2 x 2kg - 2 ratlerki :)
    Jadasz tylko sklepowe "pety" :P ?
    Ja wole krowę :D
  • Anonim

mój kot zdobywa dla mnie mieso!
  • Dorotka w krainie Oz

według mnie zjadanie swoich "petów" może być niebezpieczne dla zdrowia. zwierzęta które wychodzą na dwór/maja styczność z dzikimi zwierzętami mogą przenosić niebezpieczne pasożyty lub wirusy!
    dlatego bezpiecznie jest kupować mięso przebadane w sklepie, ewentualnie poprosic weterynarza aby przebadał "peta" BEZPOŚREDNIO przed ubiciem.
  • Świerszczu

Myślę że obróbka termiczna w postaci długiego gotowanka oraz mocne żołądki Mięsnych Wojowników poradzą sobie nawet z pasożytami!
    Pozostaje pytanie - jak ubijać? Humanitarnie czy koncertowo jakimś tasakiem?
  • Anonim

zapomniałam, oprócz 2kg trzęsących się kości mam jeszcze młodego bulterierka :D (ale dopiero 9kg...)
  • Boro aka Fritz the Cat

ja swojego kocura nie tknę
    jakby ktoś mu chciał zrobic krzywdę to urwę jaja przez dupę
  • Dorotka w krainie Oz

aaa jak ktoś nie ma jaj?
  • Boro aka Fritz the Cat

to nie jest facetem. proste, nie?
  • Dorotka w krainie Oz

tak...jak sie dlużej nad tym zastanowie to w sumie, to masz racje.
    i wtedy nie ma co sie bać zabijajac twojego kota?
  • Anonim

nie wiem sam czy bym to zjadł no królika to na pewno.
    Myślę nad rasą którą możnaby hodować w domu knury niestety odpadają wyłącznie w celach mięsnych macie jakieś propozycje?
  • Dorotka w krainie Oz

kozy są podobno bardzo praktyczne- wszystko jedzą, przycinają trawnik, dają mleko, mięso i futro
    gęsi również dobry pomysł- również jedzą wszystko, dają pierze,jajka i podobno dobry pasztet można zrobić z nich, są inteligentne, mało wymagające
    wiem coś o tym mieszkam na wsi; )
  • Anonim

Idealne partnerki :D
  • Anonim

>jaskółeczka napisała:
    >kozy są podobno bardzo praktyczne- wszystko jedzą,
    >przycinają trawnik, dają mleko, mięso i futro
    >gęsi również dobry pomysł- również jedzą wszystko,
    >dają pierze,jajka i podobno dobry pasztet można zrobić z
    >nich, są inteligentne, mało wymagające
    >wiem coś o tym mieszkam na wsi; )

gęsi mają tą wadę ,że nie potrafią przyciąć trawnika, ale podobno ewolucja trwa
  • Anonim

kurwa ile nowych osob na gronie. Juz nawet tego nie ogarniam. Ruch rosnie w siłe. A zaczynalismy od skromnego pęta kiełbasy....
  • Świerszczu

To wszystko dzięki skutecznej reklamie w postaci kieubassa dance oi!
  • Anonim

To było z rybą.
  • Anonim

Ja mam 4 koty
    i mam problem
    bo nie wiem jakiego koloru będzie najsmaczniejszy
  • 1
  • 2
| |

To wspaniałe grono przeciwstawia się masońskim wpływom na naszą diete tworząc takokrutne nurty...

Fotki

Miejsca grona (0)