Antyvega - Meat Power Skinheads [91]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak to można jeść?! Przyznam, że miałem okazję tego spróbować, ale więcej już tego nie tknę. Jak przedstawia się wasz stosunek do soi ?
  • Adi

Moj stosunek jest analny.
  • Anonim

Rozumiem, że jesteś pedałem z dodatkowym wynaturzeniem. Mianowicie lubisz obecność soi w odbycie?
  • Obywatel Piszczyk

Jestem schabowym rasistą i uznaję wyższość kotleta schabowego nad innymi. Zresztą "kotlety" sojowe to wypierdki, a nie kotlety!

Schab Power!
  • Anonim

Bo robione ze schabu są tylko Nadkotlety!

Sława kotletom!

Pierśzkurczaka Power!

• Anonim

kurczak jest mimo wszystko bardziej "white". Ale schabowe to tradycyjne takie i polskie

• Adi

Nie, sugeruje, ze mam w dupie soje. Nie w doslownym tego slowa znaczeniu, bo ani jej nie spozylem, ani nikt nie dobieral mi sie do odbytu.

Wracajac do tematu, to ja cenie jeszcze wieprzowine i baranine.
  • Jur

Ja najwyżej cenie sobie kotlety z własnoręcznie ubitego cielaka
  • gada

schab, mielony (i salami!!!!)
    a sojowe to nawet mniej niz prawie jak mięso :)
  • Anonim

sojowe to dobre dla pozerów
  • Boro aka Fritz the Cat

sojowe to jak ruchać własną matke
  • Twój Bóg

ja natomiast nigdy nie jadlem kotletow z soii ale jadlem pizze z soja i nic nie czulem chyba to byl spisek .... natomast bardzo lubie kaszanke , salami i luksusowa; ]
  • Anonim

Soja to gówno soja to śmieć
    jak to wogóle mozna jesć?? Zresztą u płci męskiej od soji moze wystapic impotencja kurwa!!!!!!!!!!
  • Anonim

wegetarianie jedza kotlety sojowe po to, zeby poczuc sie jak ludzie
    Heil Mieso!
  • xenna extra

najbardziej bawią mnie kotlety sojowe o smaku wołowiny tudzież innego mięcha, to jest dopiero profanacja :p
  • Anonim

>KsenaFobia napisała:
    >najbardziej bawią mnie kotlety sojowe o smaku wołowiny
    >tudzież innego mięcha, to jest dopiero profanacja :p

O smaku wołowiny,t są jak się doda wołowine lub jakiegos wieprzka. Mix z mięskiem uszlachetnia, nawet soję, chociaz z drugiej strony takie danie na zawsze pozostanie pół-warzywnym, po matce...
  • Romanov

Patrzcie co znalazłem w necie.

niemcom, znanym z produkcji doskonałych kiełbas, znudziły się już tradycyjne smaki. Dlatego też tamtejsi masarze postanowili wyjść naprzeciw oczekiwaniom części klientów i wprowadzili kilka naprawdę oryginalnych egzotycznych smaków, m.in. kiwi, cytrynę, wiśnie maraskino oraz aloes.
  • Mr. Wyjebane

Jak można żreć aloes!? A co do tematu, soja to jak seks na odległość, albo sucha woda.
  • KoReXoN

Sex na odległóść jest możliwy jeżeli odległość jest mniejsza od długości. A sojowe traktuje jak popersa. Czyli śmieszna zabwka jakiejś hujowej grupy.
  • Mr. Wyjebane

>
    Sex na odległóść jest możliwy jeżeli odległość jest mniejsza od długości.

To i tak chujowo, bo ktoś ci może przypierdolić.