-
Anonim
Jak to można jeść?! Przyznam, że miałem okazję tego spróbować, ale więcej już tego nie tknę. Jak przedstawia się wasz stosunek do soi ? -
Adi
-
Anonim
Rozumiem, że jesteś pedałem z dodatkowym wynaturzeniem. Mianowicie lubisz obecność soi w odbycie? -
Obywatel Piszczyk
Jestem schabowym rasistą i uznaję wyższość kotleta schabowego nad innymi. Zresztą "kotlety" sojowe to wypierdki, a nie kotlety!
Schab Power! -
-
Anonim
Bo robione ze schabu są tylko Nadkotlety!
Sława kotletom!
Pierśzkurczaka Power!
-
Anonim
kurczak jest mimo wszystko bardziej "white". Ale schabowe to tradycyjne takie i polskie
-
Adi
Nie, sugeruje, ze mam w dupie soje. Nie w doslownym tego slowa znaczeniu, bo ani jej nie spozylem, ani nikt nie dobieral mi sie do odbytu.
Wracajac do tematu, to ja cenie jeszcze wieprzowine i baranine. -
Jur
-
gada
schab, mielony (i salami!!!!)
a sojowe to nawet mniej niz prawie jak mięso :) -
Anonim
-
Boro aka Fritz the Cat
-
Twój Bóg
ja natomiast nigdy nie jadlem kotletow z soii ale jadlem pizze z soja i nic nie czulem chyba to byl spisek .... natomast bardzo lubie kaszanke , salami i luksusowa; ] -
Anonim
Soja to gówno soja to śmieć
jak to wogóle mozna jesć?? Zresztą u płci męskiej od soji moze wystapic impotencja kurwa!!!!!!!!!! -
Anonim
wegetarianie jedza kotlety sojowe po to, zeby poczuc sie jak ludzie
Heil Mieso! -
xenna extra
najbardziej bawią mnie kotlety sojowe o smaku wołowiny tudzież innego mięcha, to jest dopiero profanacja :p -
Anonim
>KsenaFobia napisała:
>najbardziej bawią mnie kotlety sojowe o smaku wołowiny
>tudzież innego mięcha, to jest dopiero profanacja :p
O smaku wołowiny,t są jak się doda wołowine lub jakiegos wieprzka. Mix z mięskiem uszlachetnia, nawet soję, chociaz z drugiej strony takie danie na zawsze pozostanie pół-warzywnym, po matce... -
Romanov
Patrzcie co znalazłem w necie.
niemcom, znanym z produkcji doskonałych kiełbas, znudziły się już tradycyjne smaki. Dlatego też tamtejsi masarze postanowili wyjść naprzeciw oczekiwaniom części klientów i wprowadzili kilka naprawdę oryginalnych egzotycznych smaków, m.in. kiwi, cytrynę, wiśnie maraskino oraz aloes. -
Mr. Wyjebane
Jak można żreć aloes!? A co do tematu, soja to jak seks na odległość, albo sucha woda. -
KoReXoN
Sex na odległóść jest możliwy jeżeli odległość jest mniejsza od długości. A sojowe traktuje jak popersa. Czyli śmieszna zabwka jakiejś hujowej grupy. -
Mr. Wyjebane
>
Sex na odległóść jest możliwy jeżeli odległość jest mniejsza od długości.
To i tak chujowo, bo ktoś ci może przypierdolić.