Antyvega - Meat Power Skinheads [91]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ॐ Biniu ॐ

szanuje ludzi którzy nie jedzą miesa bo maja jakiś powód, lub nie jedza bo tak nie mają ochoty i tyle, żyjemy w wolnym kraju i każdy może jeść jak chce, ale jesli gadam z weganką i mówi mi ona że nie pije mleka bo krowy na farmach cierpią w trakcie elektrycznego dojenia ( z racji swojego wykształcenia wiem ze elektryczne dojenie dla krów jest o wiele bardziej przyjemne i mniej szkodliwe niż reczne) to mi rece opadają, dorabianie takich ideologi jest bez sensu...
  • Anonim

zjedz kiełbache i sie nie przejmuj
  • Anonim

Futra - niekoniecznie
    Mięso - TRZA JEŚĆ; D
  • Anonim

a mleko to kurwa co ?
    chcesz być mały i słaby, żeby byle lamer mógł Cię połamać ?
    Sam chcesz krowę za cyca szarpać ?

Chciałbym mieć tak "przejebane" jak ma krowa. Podłączają Ci maszynkę do obciągania do 4 wypustek.
  • DeeJaaY aka Aluno Gramado

>i chuj napisał
    >istnieje cos takiego jak pigułki z witaminami. I sprawa
    >załatwiona. NIe wymyslono za to pigułek z miesem
    >Poza tym my jjemy warzywa tylko za ich zgoda i tylko w
    >połączeniu z miesem

sie nie zgodze; )
    prawda taka ze jesli masz dajmy na to 100g witaminy to wchlonie ci sie jej ok 30; )

ale jesli mamy zamiar calkiem odstawic warzywa to witaminy mozna uzupelnic rozczynem drozdzowym na mleku :)

polecam :)

Meat rox ! ! !
  • Malwa

Ty może i pijesz mleko ale i tak wygaldasz na "jedno strzałowca" i leżysz więc nie filozofuj.
  • dr Piotr

no!
  • koniak.

A teraz poważnie:

Co do tych lewackich pseudo-ekologów to niestety konkretnego (oprócz strzału w tył głowy) rozwiązania nie ma. Nawet jeśli ich uświadomisz (co graniczy cudem), że sterylizacja dzikich psów jest dobra, wymyślą coś innego durnego równie szkodliwego... aż do chwili w której z tego wyrosną. To co oni wyprawiają to są na ogół nastoletnie wybryki, których koniec można co najwyżej skatalizować poprzez rozprzestrzenianie informacji.
| |

To wspaniałe grono przeciwstawia się masońskim wpływom na naszą diete tworząc takokrutne nurty...

Fotki

Miejsca grona (0)