Antyvega - Meat Power Skinheads [91]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

w tym temacie zmaieszczajcie rozne recenzje miesa. Ja niedługo wstawie swoja recenzje zajebistej szybki z sokołowa ktora pożywałem ostatnio
  • WilloW

Szynka "Wiśniowa" poprostu niebo w gębie ! Smaczna, soczysta, rozpływa się w ustach wręcz. Do tego długo zachowuje świerzość i generalnie jest zajebista !

Ocena: 9/10
  • Anonim

salami paprykowe. ładnie pakowane w prózniowe pudełko dzieki czemu długo zachowuje swoją świeżość. Po otwarciu pudełka ukazuje nam sie wiele cienko krojonych plasterków dobrze przyprawionego ostrego salami. Kolor jasno czerwony przechodzący w pomarańczowy- przyjemny dla oczu.
    Jednak ma ono też poważną wadę. Otóż z uwagi na cienkie krojnie musimy wrzucic od razu od 3 do nawet 5 plasterków żeby poczuc mocny smak mięsa zabijany częściowo przez przyprawy. także sklep z którego owo salami pochodzi pozostawia wiele do życzenia. Jest to Lidl :/

Moja oceny 7+/10
  • Anonim

Uu wędliny z super hipermarketów są zjebane. Szczególnie te z lidla.

Ja osobiście polecam Szynkę Wiejską. Duże plastry, szynka jest nacierana czosnkiem. Pod tą nazwą można kupić ją u mnie na osiedlu w sklepie mięsnym w którym zakupuje wędliny od lat.
  • Anonim

oo kura dziś jadłem boczek taki z mięsnego prawdziwy. jest tak smaczny że mam ochote wyć z rozkoszy i przezywam pol godzinny orgazm jak swinia
  • Mati(L)

Ja polecam sucha krakowska :) dla mnie mistrz 9/10
  • Anonim

no wlasnie mi jakos suche kielbasy nie podchodzą :/ choc trzeba przyznac ze krakoska jst baardzo dobra,

Brak tu ciekawej polemiki
  • Twój Bóg

a ja tam lubie od czasu do czasu zjesc dobra kaszanke; ] i dodac troche musztardy a tak ogolnie to polecam wedliny z konstaru *chyba tak to sie pisze; )*; ]]]]]]]]]]] ktos ostatnio jadł ?; )

Zaje*#$%^& Kaszanka ocena 10/10 niebo w gębie; ]
  • Anonim

>Twój Bóg napisał
    >a ja tam lubie od czasu do czasu zjesc dobra kaszanke; ] i
    >dodac troche musztardy a tak ogolnie to polecam wedliny z
    >konstaru *chyba tak to sie pisze; )*; ]]]]]]]]]]] ktos
    >ostatnio jadł ?; )
    >
    >Zaje*#$%^& Kaszanka ocena 10/10 niebo w gębie; ]

Pierdolony wazeliniarz
  • Twój Bóg

nie wiem o co Ci chodzi Jak nigdy nie jadles kaszanki to chu$%^#ja za przeproszeniem wiesz; ] pier%^&*() napinaczu Ostatnio jadlem to wiem co mowie tylko musztardy nazwy nie pamietam ale chyba to byla krymska a firmy deve cos tam sam powinienes zjesc ... zjadaczu warzyw !!
  • Mati(L)

A Karkoweczka z grilla polkrwista? Co powiecie?
  • Anonim

Karkóweczka zajebista, ale tylko jak jest dobrze przyprawiona. Musi byc ostra inaczej jst pedalska !
  • gada

Karkówka jest w deche, a jedliscie kiedys kiełbase z dzika? to dopiero niebo w gebie :]
  • Adi

Ja jadlem wszystko z dzika, moj kumpel ma lesniczowke w Kampinosie i non stop lowia. Ale szczerze mowiac, to pasztet z dzika jest 100x lepszy.
  • gada

nie wiem pasztetu nie jadłam ale kiełabasa była zajebista
  • Mati(L)

Adi ma racje pasztet wypierdala wszytsko :) wlasnie wjebalem szynke wlasnej roboty.. wedzona w zeszlym tyg... doslownie palce lizac!
  • Jur

Szynka babuni: 11,5/10. Smak tego cuda jest nie do opisania. Rewelacja po prostu. Dodatkowo 1 plasterek jest tak ogromny, że można nim nakarmić całą Afrykę. Jest nawet tak duży, że można użyć 1 plasterka na 2 kanapki, jednak tak robią tylko cieniasy, gdyż wtedy ten pyszny smak mięcha jest rozłożony na 2, przez co nie jest już tak idealnie intensywny.
  • Anonim

Szynka surowa wedzona nie parzona zajebiscie miesna jest
  • Twój Bóg

Trzeba rozruszac to grono bo nudy same ... co do karkowki to prawie w kazda niedziele jezdzilem razem ze swoim starym na zajebista karkówke na giełde samochodową za Zeran .. i była naprawde dobra Pozdawiam PRAWDZIWYCH MIĘSNYCH SMAKOSZY; ]]]
  • Anonim

Szynka własnej roboty zapeklowana uwędzona soczysta(...)wspaniała.
  • 1
  • 2
| |

To wspaniałe grono przeciwstawia się masońskim wpływom na naszą diete tworząc takokrutne nurty...

Fotki

Miejsca grona (0)