- 1
- 2
-
Anonim
w tym temacie zmaieszczajcie rozne recenzje miesa. Ja niedługo wstawie swoja recenzje zajebistej szybki z sokołowa ktora pożywałem ostatnio -
WilloW
Szynka "Wiśniowa" poprostu niebo w gębie ! Smaczna, soczysta, rozpływa się w ustach wręcz. Do tego długo zachowuje świerzość i generalnie jest zajebista !
Ocena: 9/10 -
Anonim
salami paprykowe. ładnie pakowane w prózniowe pudełko dzieki czemu długo zachowuje swoją świeżość. Po otwarciu pudełka ukazuje nam sie wiele cienko krojonych plasterków dobrze przyprawionego ostrego salami. Kolor jasno czerwony przechodzący w pomarańczowy- przyjemny dla oczu.
Jednak ma ono też poważną wadę. Otóż z uwagi na cienkie krojnie musimy wrzucic od razu od 3 do nawet 5 plasterków żeby poczuc mocny smak mięsa zabijany częściowo przez przyprawy. także sklep z którego owo salami pochodzi pozostawia wiele do życzenia. Jest to Lidl :/
Moja oceny 7+/10 -
Anonim
Uu wędliny z super hipermarketów są zjebane. Szczególnie te z lidla.
Ja osobiście polecam Szynkę Wiejską. Duże plastry, szynka jest nacierana czosnkiem. Pod tą nazwą można kupić ją u mnie na osiedlu w sklepie mięsnym w którym zakupuje wędliny od lat. -
-
Anonim
oo kura dziś jadłem boczek taki z mięsnego prawdziwy. jest tak smaczny że mam ochote wyć z rozkoszy i przezywam pol godzinny orgazm jak swinia -
Mati(L)
-
Anonim
no wlasnie mi jakos suche kielbasy nie podchodzą :/ choc trzeba przyznac ze krakoska jst baardzo dobra,
Brak tu ciekawej polemiki -
Twój Bóg
a ja tam lubie od czasu do czasu zjesc dobra kaszanke; ] i dodac troche musztardy a tak ogolnie to polecam wedliny z konstaru *chyba tak to sie pisze; )*; ]]]]]]]]]]] ktos ostatnio jadł ?; )
Zaje*#$%^& Kaszanka ocena 10/10 niebo w gębie; ] -
Anonim
>Twój Bóg napisał
>a ja tam lubie od czasu do czasu zjesc dobra kaszanke; ] i
>dodac troche musztardy a tak ogolnie to polecam wedliny z
>konstaru *chyba tak to sie pisze; )*; ]]]]]]]]]]] ktos
>ostatnio jadł ?; )
>
>Zaje*#$%^& Kaszanka ocena 10/10 niebo w gębie; ]
Pierdolony wazeliniarz -
Twój Bóg
nie wiem o co Ci chodzi Jak nigdy nie jadles kaszanki to chu$%^#ja za przeproszeniem wiesz; ] pier%^&*() napinaczu Ostatnio jadlem to wiem co mowie tylko musztardy nazwy nie pamietam ale chyba to byla krymska a firmy deve cos tam sam powinienes zjesc ... zjadaczu warzyw !! -
Mati(L)
-
Anonim
Karkóweczka zajebista, ale tylko jak jest dobrze przyprawiona. Musi byc ostra inaczej jst pedalska ! -
gada
Karkówka jest w deche, a jedliscie kiedys kiełbase z dzika? to dopiero niebo w gebie :] -
Adi
Ja jadlem wszystko z dzika, moj kumpel ma lesniczowke w Kampinosie i non stop lowia. Ale szczerze mowiac, to pasztet z dzika jest 100x lepszy. -
gada
-
Mati(L)
Adi ma racje pasztet wypierdala wszytsko :) wlasnie wjebalem szynke wlasnej roboty.. wedzona w zeszlym tyg... doslownie palce lizac! -
Jur
Szynka babuni: 11,5/10. Smak tego cuda jest nie do opisania. Rewelacja po prostu. Dodatkowo 1 plasterek jest tak ogromny, że można nim nakarmić całą Afrykę. Jest nawet tak duży, że można użyć 1 plasterka na 2 kanapki, jednak tak robią tylko cieniasy, gdyż wtedy ten pyszny smak mięcha jest rozłożony na 2, przez co nie jest już tak idealnie intensywny. -
Anonim
-
Twój Bóg
Trzeba rozruszac to grono bo nudy same ... co do karkowki to prawie w kazda niedziele jezdzilem razem ze swoim starym na zajebista karkówke na giełde samochodową za Zeran .. i była naprawde dobra Pozdawiam PRAWDZIWYCH MIĘSNYCH SMAKOSZY; ]]] -
Anonim
- 1
- 2