-
Arni _
Cytując:
"Weganie zagłodzili na śmierć własne dziecko
2007-05-10 15:38
Małżeństwo wegan zagłodziło na śmierć swojego swego sześciotygodniowego synka – podał dziennik.pl. Żywiący się tylko produktami roślinnymi rodzice przez sześć tygodni karmili noworodka jedynie sokiem jabłkowym i mlekiem sojowym. Chłopiec umarł z głodu.
dalej »
Jade Sanders i Lamont Thomas to radykalni weganie. Nie uznają produktów pochodzących od zwierząt, dlatego nie podawali swojemu synkowi żadnych odżywek dla niemowląt, nie mówiąc już o prawdziwym mleku. Chłopiec przez sześć tygodni pił tylko mleko sojowe i sok jabłkowy.
Noworodek ciągle chudł i coraz gorzej wyglądał, ale rodzice nie zdecydowali się zawieść go do lekarza. Chłopiec trafił do szpitala dopiero, gdy rodzice zobaczyli, że nie oddycha. Lekarze byli w szoku. Dzieciak wyglądał jak szkielet. Pod cieniutką, przeźroczystą skórą widać było wszystkie kości. Od razu powiadomili policję – pisze dziennik.pl.
Dziś sąd w Atlancie uznał małżeństwo za winne morderstwa własnego dziecka. Wyrodni rodzice resztę życia spędzą w więzieniu.
(dziennik.pl)"
Źródło: http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&...
Komentarza czy też jakiegoś uzupełnienia ten artykuł raczej nie wymaga. -
Anonim
-
Anonim
-
★ мышaм ★
ja pierdole, to trzeba mieć nasrane we łbie...
przepraszam za słownictwo, ale tego sie nie da inaczej powiedziec...
proponuje, zeby tych rodzicow odizolowac od swiata i podawać po 1 litrze soku owocowego na tydzien. zobaczymy ile przezyja -
-
FRED PERRY
NA SOKU WYTRZYMAJA DLUZEJ DAC IM 1 KOTLETA SOJOWEDO NA 4 DNI CHUDLI BY JAK ZYDKI
TAK NA POWAZNIE MOJ SYN MA TERAZ NIECALE 3 MIECHY I PRZECIAZ LEKAZ POWIEDZIAL ZE NIE MOZE PIC NIC WIECEJ JAK TYLKO GLUKOZE I CHERBATKE Z KOPRU NA WZDECIA RESZTA DOPIERO POZNIEJ GDZIE TO KURWY MIALY LEB DAWAC DZIECKU TAKIE SWINSTWA PEWNIE JESZCZE DAWALI MU PRZYPALIC I SIE FAJNIE BAWILI -
Nick
-
Anonim
-
Nick
-
Anonim
-
Nick
No właśnie, głodnemu chleb na myśli żuk, dlatego sobie wszystko z pedalstwem kojarzysz :P -
Anonim
-
Nick
-
★ мышaм ★
no juz, juz, proponuje zebyscie sobie podali lapki, poszli do lodowek, wzieli podwawelska w raczke i polezli do lozeczek; )
ja tak wlasnie zaraz zrobie, ale wgryze sie w wedzony boczek; D -
Nick
-
Anonim
-
Anonim
>***MyshaM*** napisała:
>no juz, juz, proponuje zebyscie sobie podali lapki, poszli
>do lodowek, wzieli podwawelska w raczke i polezli do
>lozeczek; )
>
>ja tak wlasnie zaraz zrobie, ale wgryze sie w wedzony boczek