Antyvega - Meat Power Skinheads [91]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pastor

Pozamienialiście sie z kutasami na łby? Zgraja zjebanych, wygodnych, idących na łatwizne konsumentów.
  • Anonim

rozwiń tę myśl. Rozumiem że ty nie jesteś konsumentem. Wiec może reducentem ( grzybki, robaczki te sprawy )....
  • Rebel- Resist- Exist!

>SIID napisał
    >Pozamienialiście sie z kutasami na łby? Zgraja zjebanych,
    >wygodnych, idących na łatwizne konsumentów.

Perc nie siej fermentu bo to nie ma sensu i tak nie masz mocnych argumentów :)
  • Pastor

Mam zajebiscie mocne argumenty przeciwko temu tematowi:

-jak można sie burzyć że ktoś nie je mięsa albo produktów pochodzenia zwierzęcego? To jego wybór i powinien być za to podziwiany, że ma tak silną wolę, a nie krytykowany.

-to że jesteśmy drapieżnikami nie usprawiedliwia nas przed tym że żremy ubite gdzieś przez kogoś, często niehumanitarnie zwierzęta. Nie uważacie że to nie fair? Fair by było gdybyśmy sami łazili polować i bylibyśmy na tyle twardzi żeby:

a)zabić zwierzaka w równej walce

b)oprawić go i przyżądzić

Wtedy to można by było go zjeść, smakowałby lepiej i człowiek czułby się dumny ze swojego postępku, a tak tylko wpierdalamy i idziemy na łatwizne, bez jakiegokolwiek przemyślenia.
  • Sölarfall

>SIID napisał
    >-to że jesteśmy drapieżnikami nie usprawiedliwia nas
    >przed tym że żremy ubite gdzieś przez kogoś, często
    >niehumanitarnie zwierzęta. Nie uważacie że to nie fair?
    >Fair by było gdybyśmy sami łazili polować i bylibyśmy
    >na tyle twardzi żeby:
    >
    >a)zabić zwierzaka w równej walce
    >
    >b)oprawić go i przyżądzić
    >
    >Wtedy to można by było go zjeść, smakowałby lepiej i
    >człowiek czułby się dumny ze swojego postępku, a tak
    >tylko wpierdalamy i idziemy na łatwizne, bez jakiegokolwiek
    >przemyślenia.

"przyrządzić", to raz, a dwa - ten argument jest chujowy jak barszcz, bo człowiek właśnie jako istota najwyżej rozwinięta był w stanie stworzyć system, w którym jedni polują, drudzy przyrządzają, a trzeci płacą za to poprzednim. Żadne zwierzę nie byłoby w stanie tego wymyślić, więc one owszem polują sobie na siebie i żrą to co zdobędą. - ale nie porównuj ludzi do nich.

>SIID napisał
    >Pozamienialiście sie z kutasami na łby? Zgraja zjebanych,
    >wygodnych, idących na łatwizne konsumentów.

No więc nie masz po co rozmawiać z tymi zjebanymi konsumentami. Nie rozumiem, dlaczego uznałeś że akurat tutaj musisz koić swój weltschmerz przy pomocy czepiania się ludzi, którzy należą do grona będącego w dużej mierze żartem.

>-jak można sie burzyć że ktoś nie je mięsa albo produktów >pochodzenia zwierzęcego? To jego wybór i powinien być za to >podziwiany, że ma tak silną wolę, a nie krytykowany.

Jak mogę się burzyć? Cóż, to mój wybór!! :D powinieneś podziwiać mnie za to, że w czasach mody na wegetarianizm nadal głośno mówię, że po prostu LUBIĘ mięso.

/edit/ a Twoje argumenty nie są zajebiście mocne, tylko chujowe po całości; )
  • Anonim

a ja po prostu zacytuje klasyka

"Co cie boli!? Czy aż tak cie to boli!?..."
  • Rebel- Resist- Exist!

>SIID napisał
    >Mam zajebiscie mocne argumenty przeciwko temu tematowi:
    >

naprawdę uważasz że to są mocne argumenty?:>:P

>-jak można sie burzyć że ktoś nie je mięsa albo
    >produktów pochodzenia zwierzęcego? To jego wybór i
    >powinien być za to podziwiany, że ma tak silną wolę, a
    >nie krytykowany.
    >

jak możesz się burzyć że my jemy mięso, jesteśmy z tego dumni i naśmiewamy się przy tym z roślinobójczych wegetarian?:> powinieneś nas podziwiać!:) ba! stawiać nam pomniki :D

>-to że jesteśmy drapieżnikami nie usprawiedliwia nas
    >przed tym że żremy ubite gdzieś przez kogoś, często
    >niehumanitarnie zwierzęta. Nie uważacie że to nie fair?
    >na tyle twardzi żeby:
    >
    >
    >
    >Wtedy to można by było go zjeść, smakowałby lepiej i
    >człowiek czułby się dumny ze swojego postępku, a tak
    >tylko wpierdalamy i idziemy na łatwizne, bez jakiegokolwiek
    >przemyślenia.

a co tu jest do przemyślenia? nad mięsem nie ma co filozofować, tylko się je wcina!:) jedyne przemyślenia co do mięsa mam takie jakie dzisiaj zjeść i jak je przyrządzić:) takie polowanie mógłbym uznać za dobre hobby, ale za upolowaną zwierzynę trzeba zapłacić jeśli sie nie kłusuje, a skoro mam płacić to co za różnica już czy kupię gotowe w sklepie czy stracę czas, którego i tak nie mam, na polowanie? zresztą gdzie ty chciałbyś w Warszawie np. polować na zwierzaki? w zoo czy jak? to nie jest VII czy X wiek do chuja:)
  • Rebel- Resist- Exist!

>SIID napisał

>na tyle twardzi żeby:
    >
    >
    >

btw. byłem na paru polowaniach i muszę ci powiedzieć że to wcale nie jest równa walka to primo. Nie trzeba być też jakoś zajebiście twardym żeby upolować, oprawić i przyrządzić zwierzynę. Ot strzelasz, upuszczasz krew, ściągasz skórę, wyciągasz wszelkie niezdatne do jedzenia organy i sru do kuchni :P
  • Sölarfall

siid zaraz powie, że miał na myśli polowanie gołymi rękami.
    nie bierze pod uwagę tego, że skoro człowiek był w stanie stworzyć broń palną i uzyskać dzięki niej przewagę w polowaniach nad zwierzętami, to może jej używać i nie jest to/ cheatowanie/.. lol
  • Anonim

a)zabić zwierzaka w równej walce

b)oprawić go i przyżądzić

Chyba ci sie stary czasu pomyliły :-D hahah dobre, idź i poluj na mamuty jak chcesz bo chyba na tym etapie się zatrzymałeś :-D
  • Romanov

Identyczna dyskusja odbyła się na forum sXe.
    Nie przerabiajmy tego ponownie.
  • Anonim

Kurwa jest to subiektywne grono dla prawdziwych mięsożerców więc wnoszę o usunięcie stąd tego warzywnego faszysty.

I Parys dla kogo jak dla kogo ale to grono nie jest dla mnie ''w dużej mierze żartem''! Albo walczysz z nami o Wielką Polskę Mięsną albo Raus!

Meat Heil!
  • Boro aka Fritz the Cat

ssij
  • Anonim

własnie walka to nie żart! błonnik albo białko. warzywa albo mieso. Po ktorej stronie staniesz TY!?
  • Boro aka Fritz the Cat

tam gdzie mi ktoś druta weźmie do ust. za armią zawsze idą dziwki.
  • Anonim

nie ma tego zlego...
  • Boro aka Fritz the Cat

semicki żart
  • Anonim

semicka pogoda
  • Boro aka Fritz the Cat

semiccy żydzi
  • Izabela

Tak wtrącę...
    Wolę mięso niż inne żarcie... Sałatki też lubię, ale mięnso, to podstawa :).
    Wegetarianom STOP!. Jedzą jedzenie naszego jedzenia!
| |

To wspaniałe grono przeciwstawia się masońskim wpływom na naszą diete tworząc takokrutne nurty...

Fotki

Miejsca grona (0)