-
Szerle
-
Anonim
-
saywhat?
-
˙·٠•● Marcin ●•·
-
-
Gum head on my finger
odbiegam od tematu,ale dzisiaj uslyszalam taka piosenke, wiem tylko ze wlasnie aphex twin,ale nie moge jej znalezc. na poczatku zaczyna sie pianinkiem czy czyms takim ,bardzo piekne,a potem z czasem dochodzi glos dziewczynki malej,cos o pokoju pustym chyba spiewa. jesli ktos skojarzyl,bede zajebiscie wdzieczna za pomoc! -
Gum head on my finger
-
Anonim
To właściwie remix. Z 26 Mixes For Cash jeszcze wielbię Zeroes And Ones oryginał by Jesus Jones -
Gum head on my finger
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
to jest przykład jak RDJ czasem kładzie lache na wszystko i robi co mu grzyby podpowiadają.. Kolejny przykład: Melodies From Mars..
porównać to z Analordami albo Drukqs albo SAW2 i macie czarne na białym że on nie może być normalny. No nie ma opcji. Psychol-szyderca. I tak ma być! -
Anonim
-
Sexorcisto
-
Adrian
-
malpiwnuk
Póki co, oceniam, że najlepszym utworem afx jest Xtal. Dla mnie mnie po prostu genialny. Jest jeszcze jeden kawałek, ale nie wiem jak się nazywa. Na Youtubie stoi jako Piano Tuners ale wiem, że to nie jest oryginalny tytuł.... Może ktoś wie jak na prawdę się nazywa? -
Anonim
Falling Free (Aphex Twin Remix)
[2003] 26 Mixes For Cash, track 4, później na 12" winylu [2005] Remixes 1, track D2
Oryginał - Curve
-
Anonim