Aphex Twin [615]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Epid

Widziałem ten film kilka razy. Po każdym seansie miałem inne odczucia. Teledysk został wyróżniony kilkoma nagrodami. I rzeczywiście - jest nietypowy :). Ja powiem tylko, że to co stworzyli Cunningham i James jest kurwa chore... Co biorą ci kolesie?
  • Kuba

ja nie widze w tym nic chorego :)
  • nie robie muzyki

nic nie biora ... a jak biora to dokladnie to samo co TY , czy ja , czy on .. sek w tym .. ze robia sobie jaja z takiej szarej masy jak ? .... [niech kazdy dowolnie tu wstawi] ...aaa.. i maja gdzie to puscic w obieg; d .. to jeszcze tyle; d ..

• Epid

>Epid napisał
    >Widziałem ten film kilka razy. Po każdym seansie
    >miałem inne odczucia. Teledysk został
    >wyróżniony kilkoma nagrodami. I rzeczywiście
    >- jest nietypowy :). Ja powiem tylko, że to co
    >stworzyli Cunningham i James jest kurwa chore... Co
    >biorą ci kolesie?

Owa wypowiedź miała wyrazić częściowo moje uczucia związane z lekturą tego teledysku ; ). Nie musicie tego brać aż tak poważnie... :P
  • Epid

albo inaczej... może przetłumaczę -
    Teledysk podoba mi się bardzo ; )
  • nie robie muzyki

tlumacza sie tylko winni :P
    lol... luźna guma man.
  • Anonim

moim zdaniem to najlepsze co stworzyli AFX i Cunningham. zaraz po tym jest Monkey Drummer
  • ...Paula...

klip kosior... choz za pierwszym razem mnie przerazil..
  • Piotr Kapla

Teledysk niezwylke oryginalny. Nie mniej fajne sa fotki w 42 stronnicowym albumie dolaczanego z plyta dvd.
  • Anonim

bardziej pojechany audiowizualnie jest gantz graf autorstwa Autechre
    tam Cunningham dopiero sie wykazal

chociaz rubber skutecznie rysuje istote szara mozgu
    biala w sumie tez
    wszystko zreszta rysuje
  • J€ЯR¥ ™

Zobaczyłem ten teledysk niedalej niż miesiąc temu, w pierwszej chwili pomyślałem podobnie, czy normalny człowiek może stworzyć taką wizje.... Chyba jednak może, dowodem na to jest że dość regularnie do niego wracam jak i do innych osiągnięć Chrisa Cunninghama. Co muszę brać że podobają mi sie takie rzeczy hehe.
  • truposz

idealny klip. wstrzelili się chłopaki w moje poronione gusta. cudo.
  • ugluk

Ha! To jest właśnie to, co najbardziej działa na moją wyobraźnie. Ten klip jest rewelacyjny. Schiza na maksa. Po pierwszym obejżeniu Rubber J. napawał niepokojem, jednak po kolejnych zacząłem odbierać go jako przesympatyczną postać. Doszło nawet do tego, że czasami poprawiam sobie tym klipem humor :)
  • Anonim

ja myślę, że jest to smutna historia chłopca, odrzuconego przez społeczeństwo, bez rodziców, wychowanego w domu dziecka, potrąconego niegdyś przez dźwig, pijącego dużo kawy w dzieciństwie, żeby poczuć się doroślejszym, chłopiec ów.... (ktoś dokończy?)
  • kokos

Za pierwszym razem jak obejrzalem Rubberka stwierdzilem, ze ten teledysk jest straszny, dziwny, smieszny, ogolnie shizowy a to ostatnio mnie kreci. Gdy chcialem sie podzielic tym teledyskiem z innymi najczesciej otrzymywalem komentarze: "k***a co ty ogladasz?" :D:D
  • Kava Kava

nic o nim nie wiecie

pytajcie o co chcecie
  • Szerle

A tobie co, że takimi konspiracyjnymi tekstami już drugi temat oblewasz?