Aphex Twin [615]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

dobra juz nie bede... zgoda?
  • cyberpunkromeo

ej jestem z tobą.
    napuszone bananaowce jebane; >

co do tematu tematu to, no własnie, czemu "electro"?to tak jak ustalać ojca rokendrola
  • Anonim

jebac bananowca z szybkoscia kawalka Didgeridoo AFX'a!!
  • Anonim

znów wychodzi wasz poziom dyskusji, ja obrażać nikogo nie będę, nie zniżam się aż tak nisko.
    a poza tym Aphex nie za dużo ma wspólnego z electro...
    pozdrawiam
  • Anonim

Aphex ma wiele wspolnego ze wszystkim i z niczym, taka prawda. Na ojca Electro to on troche za mlody jest, a wogole skad taki pomysl?!
  • Anonim

no właśnie Tre, może coś innego miałeś na myśli, a jeśli to, to tłumacz, pomyślimy nad zagadnieniem (czy coś w tym stylu)
  • Miłosz

Zależy co dokładnie rozumiec przez elektro. Wg. mnie Simon Posford. Nie tylko brytyjskiego i nie tylko elektro.
  • Anonim

a kto będzie pradziadem IDM?
  • Anonim

>Miłosz napisał
    >Zależy co dokładnie rozumiec przez elektro. Wg. mnie Simon
    >Posford. Nie tylko brytyjskiego i nie tylko elektro.

wg mnie kraftwerk
  • Miłosz

Kraftwerk? Z całym szacunkiem, ale dopiero zapoznawali się ze sprzętem. Poza tym to niemiecki zespół.
    Simon Posford to pionier i wybitny artysta muzyki elektronicznej. Nie tylko przez jego twórczość, ale równierz działalność w Twisted Records.
  • Anonim

Chyba na ojca to on nie pasuje, to tak jakby teraz brać np. Coldplay (nie znam się na muzyce rockowej, przyszli mi do głowy), mimo, że grają może 10 lat.
  • Anonim

Aphex nie tworzy Elektro, analordy troszke nawiazuja do tego gatunku ale to Acid. Aphex tworzy: IDM, Ambient, Dark Ambient, ma pare kawałków podchodzących pod Drillcore i Breakcore, ale nie robi Electro!
  • 123.234

szuflady są dobre do trzymania w nich skarpet.
  • Anonim

Tak, dla tego płyty z muzyką trzyma się na półeczkach, poza tym zawartość płyt można podzielić na tzw. Gatunki (style muzyczne).