Aphex Twin [615]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dr ZAQ

kazdy wie co to :-)
    zapraszam do sciagania, jest na mojej stronie:
    http://www.aphextwin-rephlex.com
  • Anonim

o dzieki wielkie szukalem tego :D
  • Anonim

niesamowite:D i pomyslec ze kiedys mnie przerazal Come To Daddy... teraz poczulem ten sam dreszcz co pare lat temu; ]
  • pjotrek

zajebiste to jest :D
  • zala

czy ten teledysk wciaz tam jest? nie moge znalezc :|
  • zala

juz znalazlam - zmylilo mnie to, ze nie byl pod teledyskami. przepraszam:)
  • Anonim

Rewelacyjny klip. Coś jak "Come To Daddy" tylko mroczniejsze i bardziej schizowe. A patent na przedstawienie tytułu, to po prostu mistrzostwo (to się trzeba Chris Cunningham nazywać.) Polecam wszystkim.
  • Anonim

o mat-ko. mocne to.
  • Anonim

przepraszam a czy ktos pomyslal o urzytkownikach mac'a
    chcialbym zobaczyc gumowego jasia, ale chyba przyjdzie mi
    go zakupic...
  • Anonim

moze sprubuj tu
    http://www.flashvaults.com/e107_plu...
  • Anonim

ale mi sie napisalo;) mialo byc spróbuj [;
  • peron pierwszy

a tak w ogóle w całości rubber johnny jest już na direct connect. pozrd.
  • dr ZAQ

na mojej stronie tez jest w całosci
  • peron pierwszy

ten 16 MB to nie trailer? no nic. na dc jest 70MB..
  • dr ZAQ

mocno go skompresowałem, po co ktos ma ciagnac tyle, nie stracił na jakosci duzo. To niejest trailer.
  • My Szy Szy Sy

...szkoda, spodziewałem się czegos lepszego szczególnie po trailerze ktory był umieszczony na DVD TheWorkOfDirector:ChrisCunning ham. Dobra jest akcja jak johny wciąga kreche:) I mocny jest motyw z tymi odciskami na szybie. A tak poza tym to czekałem na coś innego. Brak tu klimatu.
  • My Szy Szy Sy

...szkoda, spodziewałem się czegos lepszego szczególnie po trailerze ktory był umieszczony na DVD TheWorkOfDirector:ChrisCunning ham. Dobra jest akcja jak johny wciąga kreche:) I mocny jest motyw z tymi odciskami na szybie. A tak poza tym to czekałem na coś innego. Brak tu klimatu.
  • ERT

:>
    a dokladnie na co czekales ?
  • My Szy Szy Sy

no coś co obudzi we mnie drugie ja, coś co wyznaczy nowe horyzonty w dziedzinie segregacji, składowania i mycia butelek w osiedlowych skupach, coś co spowoduje iż ludziom wyrosną specjalne mini-szlaufiki w okolicach poudzia umożliwiające spożywanie zupy bez konieczności używania łyżki stołowej...
  • kurak

nie wiem czy kazdy to zauważył, ale Chris wybrał sobie genialnie fragment utworu "afx237 v7" do Rubber Johnnego (albo to Rysiek genialnie spartolił całą resztę kawałka, która szła w utworze po tym półminutowym intro)