-
dr ZAQ
-
Anonim
-
Anonim
niesamowite:D i pomyslec ze kiedys mnie przerazal Come To Daddy... teraz poczulem ten sam dreszcz co pare lat temu; ] -
pjotrek
-
-
zala
-
zala
juz znalazlam - zmylilo mnie to, ze nie byl pod teledyskami. przepraszam:) -
Anonim
Rewelacyjny klip. Coś jak "Come To Daddy" tylko mroczniejsze i bardziej schizowe. A patent na przedstawienie tytułu, to po prostu mistrzostwo (to się trzeba Chris Cunningham nazywać.) Polecam wszystkim. -
Anonim
-
Anonim
przepraszam a czy ktos pomyslal o urzytkownikach mac'a
chcialbym zobaczyc gumowego jasia, ale chyba przyjdzie mi
go zakupic... -
Anonim
-
Anonim
-
peron pierwszy
a tak w ogóle w całości rubber johnny jest już na direct connect. pozrd. -
dr ZAQ
-
peron pierwszy
-
dr ZAQ
mocno go skompresowałem, po co ktos ma ciagnac tyle, nie stracił na jakosci duzo. To niejest trailer. -
My Szy Szy Sy
...szkoda, spodziewałem się czegos lepszego szczególnie po trailerze ktory był umieszczony na DVD TheWorkOfDirector:ChrisCunning ham. Dobra jest akcja jak johny wciąga kreche:) I mocny jest motyw z tymi odciskami na szybie. A tak poza tym to czekałem na coś innego. Brak tu klimatu. -
My Szy Szy Sy
...szkoda, spodziewałem się czegos lepszego szczególnie po trailerze ktory był umieszczony na DVD TheWorkOfDirector:ChrisCunning ham. Dobra jest akcja jak johny wciąga kreche:) I mocny jest motyw z tymi odciskami na szybie. A tak poza tym to czekałem na coś innego. Brak tu klimatu. -
ERT
-
My Szy Szy Sy
no coś co obudzi we mnie drugie ja, coś co wyznaczy nowe horyzonty w dziedzinie segregacji, składowania i mycia butelek w osiedlowych skupach, coś co spowoduje iż ludziom wyrosną specjalne mini-szlaufiki w okolicach poudzia umożliwiające spożywanie zupy bez konieczności używania łyżki stołowej... -
kurak
nie wiem czy kazdy to zauważył, ale Chris wybrał sobie genialnie fragment utworu "afx237 v7" do Rubber Johnnego (albo to Rysiek genialnie spartolił całą resztę kawałka, która szła w utworze po tym półminutowym intro)