Aphex Twin [615]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jaki jest Wasz ulubiony track Ryśka? Wymieńcie jeden tylko :) Ja stawiam zdecydowanie na "On". Pozdrówki.
  • Anonim

W moim wypadku (nie przesłuchałem wszystkich albumów) będzie to (cholera, nie jestem pewien do końca :P) girl/boy song, ew. milkman. A moze nanou 2 ?? Nie! Cała twórczośc Aphexow jest rownomiernie zajebista, nie ma sensu wyrozniac na najlepsze i najgorsze utwory. Jeden track jest najlepszy, gdy masz dołka, drugi, gdy jesteś wesoły, a trzeci na dragach; ) Nie ma co faworyzować. Po prostu Aphex Twin; )
  • Grono.Net

czy moja odpowiedź mogłaby brzmieć inaczej?;-)

window licker is tha winner!

pzdr.
  • Anonim

zgadzam sie, ze windowlicker jest hitem
    ale tez nie moglym wybierac pomiedzy
    epka girl/boy no i come to daddy
  • Anonim

dla mnie najlepszy jest (wlasciwie remix a nie kawalek Aphexa) Beck - Devils Hairpiece Remix by Aphex Twin. Wtedy pierwszy raz slyszalem Richarda;)/ sentyment;]
  • peron pierwszy

come to daddy... sentyment (pierwszy świadomie wysłuchany utwór, wcześniej był on ale nie wiedziałem to richie...).

czytałem że został nagrany jako pastirz Prodigy... ciekawe czy to prawda...
  • Anonim

dla mnie digeridoo - bo konkretnie daje po łbie
  • Aphex

Tylko... Windowlicker :)
    Nigdy mi się nie znudził :>
    Że nie wspomnę o 4 minucie i 50 sekundzie w wersji singlowej :>
  • m!

Hmm... mogę wymieniać z 20... jednego na pewno nie; ) To może dwa... Blur i Pancake Lizard :D
  • My Szy Szy Sy

Trudny wybór, za trudny. Poza tym nie znam za bardzo tytułów(bo przyznacie że większośc jest że tak powiem dziwna:]). Ale postawię chyba na pierwszy utwór na płycie "R.D.J. Album"(się chyba "four" nazywa).
  • Anonim

- "Vordhosbn"
    - "4 "
    - "windowlicker"
    - ...
  • Anonim

"four" WYMIATA !!!
  • Anonim

Selected Ambient Works vol.2 :)))
  • Aphex

Miał być track nie album :P
  • Anonim

Powiedzmy ze cały album traktuje jako jeden track :P
  • pjotrek

AFX - Analord 09 (unreleased)\01 - track 1.mp3 <--- analord 9tka wersja 7mio trackowa

Aphex Twin - Drukqs\Disc1\02 vordhosbn.mp3

Aphex Twin - 26 Mixes For Cash\cd2 02 - phillip boa & the voodoo club - deep in velvet (aphex twin turnips mix).ogg

no i..; ]

Aphex Twin - Windowlicker (1999) [wap 105]\A1 Windowlicker.mp3

nie moglem sie ograniczyc do jednego; )
  • Anonim

Ja lubię Aphexa jako Polygon Window;)
    Z Surfing on Sine Waves strasznie ciężko mi coś wybrać........ niech będzie If It Really Is Me
  • .soMeone. .

zdecydowanie Surfing on sine waves

-Redruth School
    - Polygon Window
  • Anonim

ludzie a co z takimi utworami typu: xtal, tha, pulsewidth, rhubarb, ageispolis, ropes, ptolemy, actium...
  • Anonim

Vordhosbn i pieśń The Beauty of Being Numb dla NIN.