- 1
- 2
-
Anonim
czy kiedy przychodza do was znajomi tez kaza wam wloczyc cos "normalnego" gdy leci np aphex twin? -
Epid
Na mnie tylko mama się wydziera jak wrócę do rodzinnych czterech kątów i zapuszczam sobie "Drukqs". Nie wytrzymuje przy końcówce "54 CymruBeats" :). Wtedy przestaje nad sobą panować haha -
Anonim
dla mojej mamy wszystko to szatanska muzyka, ale teraz juz wie ze jestem "cpun" i nie zdziwi ja juz nic. -
Anonim
ej dokładnie!
niedawno puściłam tacie teledysk 'choć do tatusia". stwierdzil, ze "coś dziwnego się ze mną dzieje i że to wyglada jak ze mszy satanistów czy innych szatanisów diabelskich. -
-
Marooned
>dog napisała:
>ej dokładnie!
>
>niedawno puściłam tacie teledysk 'choć do tatusia".
>stwierdzil, ze "coś dziwnego się ze mną dzieje i że to
>wyglada jak ze mszy satanistów czy innych szatanisów
>diabelskich.
Co się dziwić, teledysk jak i sam kawałek jest ostro zryty -
Epid
Kiedyś na jakiejś imprezie u mnie na chacie puściłem lekko najebanym już kumplom "Rubber Johnn'ego". Jeden był przerażony. Po seansie siedział jeszcze 5 minut, mrucząc na okrągło pod nosem "ale pojebane... ale pojebane..." :D -
Anonim
-
-
george
a moi znajomi mowią żebym coś mniej kwaśnego puścił gdy zapodae jakiegos analordzika do blancika.
No cóz, przeważnie isolee daje rade, ewentualnie lekko strawny swayzaczek;) -
Anonim
..to ja mam chyba szczescie bo moi znajomi albo sa fanami aphexa,inni go lubia a jeszcze inni poprostu toleruja wiec nie musze wylaczac jak przychodza:)ale w domu musze sluchac na sluchawkach bo mama jakos nie przepada;).. -
Anonim
do mnie nikt znajomy nie przychodzi.
sama sobie słucham z przyjemnością.
mieszkam bez rodziców. -
Anonim
ludzie z którymi sie zadaję zazwyczaj szanują moje upodobania. a jeśli wolą coś normalniejszego.. puszczam coś normalniejszego, bo puszczam różnej muzyki, dopuszczam do siebie możliwość, że ktoś może po prostu tego nie trawić, nie rozumieć takiego rodzaju ekspresji muzycznej. nie uwazam takich ludzi za gorszych, choć czuje sie calkiem elitarnie sluchając tak wybornych , wyważonych dźwięków.
poza tym Selected Ambient Works I jest calkiem normalne i zrozumiałe i wielu sie podoba, nawet niesluchajacym elektroniki.. z mamą tego sluchalem nawet. czaruje. -
Anonim
jak puszczam moim znajomym aphexa to raczej podobaja sie im jego ambientowe rzeczy -
Anonim
swiat ludzi ktorzy nie rozumieja takich muzyki jak aphex itp musi byc bardzo plytki... -
Anonim
niekoniecznie. znam kilku bardzo wrażliwych i ogółem konkretnych ludzi, którzy słuchaja po prostu przyjemniejszych dla ucha rzeczy. tzn. łagodniejszych. -
Anonim
>sukin.kot napisał
>swiat ludzi ktorzy nie rozumieja takich muzyki jak aphex itp
>musi byc bardzo plytki...
ten koment to jest plytki -
Anonim
-
Marooned
>sukin.kot napisał
>swiat ludzi ktorzy nie rozumieja takich muzyki jak aphex itp
>musi byc bardzo plytki...
klik klik bam bam - ci tu do rozumienia ? :P -
dżambolina
normalność to pojęcie względne. dla każdego coś innego. aphex to nie majka jeżowska. nie dla wszystkich te kłujące dźwięki są miłe dla ucha i należy to zroumieć.
ja osobiście lubię się katować vordhosbn z drukqs. przyjemne... -
Anonim
- 1
- 2