-
bombay
'ja osobiście lubię się katować vordhosbn z drukqs. przyjemne...'
^^ o tak ^^
z moich znajomych to dwie osoby może strawią AFX-a chociaż, dla niektórych imponujące jest to jak można słuchać czegoś takiego. Więc jakoś daje rade z moim mp3 w świecie miejskich wibracji.
-
m!
Dla mnie największe zrytołby to słuchane z pierwszego CD SAW Vol. II kolejno Blur i Tree, a ponadto oczywiście "Bonus High Frequency Sound" z EPki "2 Remixes by AFX", i - to akurat przeginka Rysia, przesadził, to chyba jedyne kawałki Rysia które mi się szczerze nie podobają - szumy, piski i trzaski w dwóch ostatnich z trzech kawałków ze "Smojphace"... -
Anonim
misię totalnie nie podoba album Melodies from Mars. a (prawie) cała reszta - miodzio -
Anonim
-
-
Wilk Stepowy
w wakacje na imprezie w klubie leciał remix kawałka afxa i był całkiem całkiem taki letni hicior tyle że nie pamietam którego kawałka to był mix :( jak by ktoś obczajał co to będę wdzięczny
kawałki takie jak Donkey Rhubarb całkiem przyjemne są jak dla mnie ten numer można puszczać dzieciom -
Ma-Sza.
czesc moich znajomych nie wytrzymala napiecia przy secie chosen lords by afx. A moja 52letnia mama sama slucha Aphexa i Mescalinum United! :D