API grona [144]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • the fool

>to może od razu public domain :->

cc jest bardziej trendi i klasi. ale moze byc tez public domain; )

ok, a czy ktoś to naprawi wlasciwie? :D
  • Tomaszs

>the fool napisał
    >
    >>to może od razu public domain :->
    >
    >cc jest bardziej trendi i klasi. ale moze byc tez public
    >domain; )
    >
    >ok, a czy ktoś to naprawi wlasciwie? :D

Powiedziałbym, cytując pewną osobę, że cc jest "całkiem w ci**ę" :-)
    Sprawdziłem przed chwilą ale jeszcze nie naprawili.
  • the fool

to teraz ja.

grono:publish-form ma dwa opcjonalne parametry:

action i method, jednakże nie ustawienie któregokolwiek z nich powoduje błąd serwera i wykrzaczenie aplikacje, więc tak naprawdę są wymagane oba. z drugiej jednak strony fajnie by było, gdyby można było overlaya wysłać asynchronicznie bez przeładowywania strony po opublikowaniu w profilu.
  • Mi$$ka:)

Jak usunąć profil w aplkacji Randki?Chciałam to zrobić poprzez kliknij usuń,ale niestety to nie działa.
    Proszę o podpowiedź.
  • Anonim

no wlaaaasnie. jak usunac. albo jak mam ja naprawic. wchodze w aplikacje, i po kliknieciu "kto mnie dodal" lub odebraniu wiadomosci w skrzynce pt"wlasnie wpadlas komus w oku " :P wyskakuje zstrona: nowa rejestracja, moje dane i przycisk : zarejestruj. klikam na zarejestruj i jest ze strona web nie moze byc wyswietlona; /
  • general krantz

prawdopodobnie musicie skontaktowac sie bezposrednio z tworca aplikacji
  • hemipelagicznie

Nie mogę zmienić swojego motto (ustawić pustego również), za każdym razem powraca do poprzedniego. To jakiś błąd API, prace serwisowe, czy coś jeszcze?
  • the fool

w przypadku użytkownika grona o id 1739978 nie działa sprawdzenie md5 grono_sig podczas gdy zdecydowanej większości (bo mam wrazenie ze to nie pierwszy uzytkownik zgłasza mi ten problem) innych uzytkownikow działa to bez zarzutu. gdy ja używam aplikacji z moim id, sprawdzenie grono_sig działa, gdy "podszyję się" pod użytkownika podmieniając grono_uid przed sprawdzeniem, nie działa. Czego może to być wina?
  • the fool

mozliwe ze zwiazane z powyzszym, weryfikacja grono_sig z przesłaną POSTem tablicą nie sprawdza się. coś jest źle napisane w dokumentacji (vide ten wątek: http://grono.net/api-grona/topic/17... wypowiedź moja z 9/12/2010 23:49) proszę o sprawdzenie, gdzie jest błąd.
  • Oferty.net nr 1 w nieruchomościach

Witam,
    Mamy problem z działaniem naszej aplikacji Oferty.net.
    Mianowicie jest jakiś problem z sesją użytkownika. Po odświeżeniu strony sesja nie jest zapamiętywana.
    Proszę o szybką interwencję.
  • Rafał

Witam,
    Mam problem. Po zaakceptowaniu aplikacji nie dodaje sie ona do opcji Aplikacje.
    Dziekuje
  • filip911

Witam,
    Mam problem. Po zaakceptowaniu aplikacji nie dodaje sie ona do opcji Aplikacje.
| |

dla osób tworzących soft na podstawie API grona

Fotki

Miejsca grona (0)