-
the fool
>to może od razu public domain :->
cc jest bardziej trendi i klasi. ale moze byc tez public domain; )
ok, a czy ktoś to naprawi wlasciwie? :D -
Tomaszs
>the fool napisał
>
>>to może od razu public domain :->
>
>cc jest bardziej trendi i klasi. ale moze byc tez public
>domain; )
>
>ok, a czy ktoś to naprawi wlasciwie? :D
Powiedziałbym, cytując pewną osobę, że cc jest "całkiem w ci**ę" :-)
Sprawdziłem przed chwilą ale jeszcze nie naprawili. -
the fool
to teraz ja.
grono:publish-form ma dwa opcjonalne parametry:
action i method, jednakże nie ustawienie któregokolwiek z nich powoduje błąd serwera i wykrzaczenie aplikacje, więc tak naprawdę są wymagane oba. z drugiej jednak strony fajnie by było, gdyby można było overlaya wysłać asynchronicznie bez przeładowywania strony po opublikowaniu w profilu. -
Mi$$ka:)
Jak usunąć profil w aplkacji Randki?Chciałam to zrobić poprzez kliknij usuń,ale niestety to nie działa.
Proszę o podpowiedź. -
-
Anonim
no wlaaaasnie. jak usunac. albo jak mam ja naprawic. wchodze w aplikacje, i po kliknieciu "kto mnie dodal" lub odebraniu wiadomosci w skrzynce pt"wlasnie wpadlas komus w oku " :P wyskakuje zstrona: nowa rejestracja, moje dane i przycisk : zarejestruj. klikam na zarejestruj i jest ze strona web nie moze byc wyswietlona; / -
general krantz
prawdopodobnie musicie skontaktowac sie bezposrednio z tworca aplikacji -
hemipelagicznie
Nie mogę zmienić swojego motto (ustawić pustego również), za każdym razem powraca do poprzedniego. To jakiś błąd API, prace serwisowe, czy coś jeszcze? -
the fool
w przypadku użytkownika grona o id 1739978 nie działa sprawdzenie md5 grono_sig podczas gdy zdecydowanej większości (bo mam wrazenie ze to nie pierwszy uzytkownik zgłasza mi ten problem) innych uzytkownikow działa to bez zarzutu. gdy ja używam aplikacji z moim id, sprawdzenie grono_sig działa, gdy "podszyję się" pod użytkownika podmieniając grono_uid przed sprawdzeniem, nie działa. Czego może to być wina? -
the fool
mozliwe ze zwiazane z powyzszym, weryfikacja grono_sig z przesłaną POSTem tablicą nie sprawdza się. coś jest źle napisane w dokumentacji (vide ten wątek: http://grono.net/api-grona/topic/17... wypowiedź moja z 9/12/2010 23:49) proszę o sprawdzenie, gdzie jest błąd. -
Oferty.net nr 1 w nieruchomościach
Witam,
Mamy problem z działaniem naszej aplikacji Oferty.net.
Mianowicie jest jakiś problem z sesją użytkownika. Po odświeżeniu strony sesja nie jest zapamiętywana.
Proszę o szybką interwencję. -
Rafał
Witam,
Mam problem. Po zaakceptowaniu aplikacji nie dodaje sie ona do opcji Aplikacje.
Dziekuje -
filip911
Witam,
Mam problem. Po zaakceptowaniu aplikacji nie dodaje sie ona do opcji Aplikacje.