-
Vlad
CZY WY JUŻ NAPRAWDĘ NIE MACIE CO ROBIĆ ? :D
a tak w ogóle dlaczego piwo jest niebieskie i nie ma piany ????? -
mamy, aplikacje.
> a tak w ogóle dlaczego piwo jest niebieskie
to jest bardzo dobre pytanie; ) już nie powinno być niebieskie...
> i nie ma piany ?????
bo je lejesz po ściance :) -
Edyta Irena
podoba mi się ta aplikacja xD super, tylko "barek" trzeba trochę lepiej wyposażyć^^ -
Anonim
mi też się podoba ta aplikacja, tylko mam problem z zapisaniem drina... wyskakuje wykrzyknik: " ! " -
-
Baykos
dolewając granadiny do soku pomarańczowego drink nie robi się cały czerwonawy tylko wygląda jak wschód słońca, czyli na dole czerwone, wyżej średnio czerwone, pomarańczowe i żółte na górze -
ﻼ Jacek ﻼ
-
>ﻼ Jacek ﻼ napisał
>Jak usunąć koktajl? Szukam, szukam i jakoś znaleźć nie
>mogę...
nie można -
ﻼ Jacek ﻼ
-
>ﻼ Jacek ﻼ napisał
>A czy będzie można móc? XD
ale po co właściwie? koktajl jako taki istnieje tylko i wyłącznie na Twojej stronie, nikt nie widzi Twoich koktajli? usuniesz go tylko ze swojej strony. -
ﻼ Jacek ﻼ
No tak... Ale... Jeden 'bez nazwy" w drugim literówka, trzeci ma jakieś lipne kolory i tak dalej. Zbiera się tego i nieładnie to wygląda. Niedługo się w nich pogubię.
Ale spoko, skoro uważasz, że to nie potrzebne to OK, ale na twoim miejscu wprowadziłbym usuwanie. -
ﻼ Jacek ﻼ
>ale po co właściwie? koktajl jako taki istnieje tylko i
>wyłącznie na Twojej stronie, nikt nie widzi Twoich
>koktajli? usuniesz go tylko ze swojej strony.
Właśnie o to mi chodzi, żeby na własnej stronie nie mieć "chłamu"
-
Anonim
-
Maja Podbielska
-
>majanna napisała:
>u mnie wyświetlają się SAME soki; |
>ktos wie, albo, ma coś takiego?
użytkownicy w wieku poniżej 18 roku życia nie mogą komponować napojów alkoholowych :( -
Maja Podbielska
-
★ gabi ★
gdzie jest przycisk do usunięcia tej aplikacji spośród swoich? mam ich dużo za dużo, z tej nie korzystam w ogóle i chcę się jej pozbyć z listy. JAK? -
>★ gabi ★ napisała:
>gdzie jest przycisk do usunięcia tej aplikacji spośród
>swoich? mam ich dużo za dużo, z tej nie korzystam w ogóle
>i chcę się jej pozbyć z listy. JAK?
aplikacje/ moje aplikacje/ wypisz sie -
★ gabi ★
dzięki, ale chodzi o "aplikacje" na samym dole strony gronowej, a nie na pasku z funkcjami, który jest na górze, zgadza się? jeśli tak, to po kliknięciu tego wyskakuje... biały ekran. używam AdblockaPlus, może to przez zablokowanie czegoś mi się nic nie wyświetla na tej stronie? jak jest u Was? pomóżcie... -
>★ gabi ★ napisała:
>dzięki, ale chodzi o "aplikacje" na samym dole strony
>gronowej, a nie na pasku z funkcjami, który jest na górze,
>zgadza się? jeśli tak, to po kliknięciu tego wyskakuje...
>biały ekran. używam AdblockaPlus, może to przez
>zablokowanie czegoś mi się nic nie wyświetla na tej
>stronie? jak jest u Was? pomóżcie...
nie, chodzi o aplikacje na samej górze strony. albo kliknij w box aplikacje albo po rozwinieciu tej listy w więcej. i tam na gorze powinna byc zakladka moje aplikacje. -
★ gabi ★
dzięki wielkie, nie widziałam wcześniej tej zakładki 'moje aplikacje' :P trzym się