• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jakie tablety polecacie do pracy na macu? ja właśnie zainwestowałem w WACOM INTUOS 3 6x8
  • zbier@j

Zależy do czego tablet. Wszystkie Wacomy ładnie pracują na Mac OS X, łąznie z Volito 2
  • Sponge

a jak się sprawdza inkwell w pisaniu po polsku?
  • Anonim

chyba nie odczytuje za bardzo polskich znakow :/ od mojego wacoma zaczal odklejac sie taki szary panel (to po czym sie rysuje) domyślm się, że to źle, ale chce się upewnić.
  • rdk

w moim intousie tez sie "odkleja". mi sie wydaje ze to po prostu tam nie jest przymocowane.
  • Anonim

to pytanie kontrolne, gdzie Ci się odkleja??
  • rdk

sprawdzasz mnie?; p

przymocowany jest tylko gorny pasek tej szarej podkladki. reszta sie odkleja.
  • Anonim

nie Ciebie tylko tablet; P mi się odklejaja dolne rogi
  • magda n.

ja posiadam wacoma intous3 a4 i bardzo ladnie pracuje z maczkami :)
  • Prot Haładaj

ja mam taki sam i się nie odkleja tylko podnosi poprstu. można sobie tą szarą folię zamienić na przezroczystą, żeby przerysowywać z kartki.
  • Anonim

czy jest jakiś program (na maca oczywiście), który wyświetla wirtualną klawiaturę na ekranie źeby moźna było pisać przy pomocy tabletu?
  • Anonim

rozmiar zapewne
  • Anonim

Klikasz na Ikonke Klawiatury/ Polish Pro np/ w gorym prawym rogu. nastepnie Opean Internationals -> tam zaznaczasz Keyboard Viewer i juz masz.
    Nastepnym razem jak naciszkasz na ikonke klawiatury masz juz opcje "Show Keyboard viewer"
    enjoy
  • Anonim

dzieki wielkie :D dziala :D
  • Anonim

Mam takie pytanie, czy ktoś wie jak wygląda sprawa z gwarancją Wacoma na sprzęt zakupiony w USA? Jest honorowana?
  • rdk

tablet mi sie tnie w pakiecie adobe cs3. slyszalem, ze tak po prostu jest w tej edycji - to prawda?
    jedynym wyjsciem jest dzialanie na wczesniejszych wersjach?
  • Anonim

ja takiego problemu nie miałem...
  • zbier@j

U mnie się również nic nie tnie. Spróbuj zainstalować ponownie sterowniki.
  • rdk

probowalem miliard razy, a tnie sie u mnie i 2 znajomych. jeden z nich mi wlasnie powiedzial, ze wyczytal na necie, ze to czesty problem z cs3 :/
  • Anonim

a może coś jest z tabletem nie tak?
  • 1
  • 2