Architektura Wnętrz [1740]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mam pytanko ,czy jest opcja po licencjacie na innej uczelni zrobic magisterke na aw w wawie ,ktoś wie coś na ten temat??
  • Anonim

i jak tez mam pyt. mam jescze 2 lata do matury.jestem w plastyku.icce zdawac na arch.wn. na asp. oprocz teczki czyli posatacie .mattwa i nne mal.i rys. co jescze mam przygotowac .jakies szkice koncepcyjne??i jak robic te szkice??czy na zajeciach jakis??
  • R H

mattwa mattwa, indyjskie do jedzenia ? :>
  • Mysza...

Hej
    Tak czytam te wasze wszystkie wypowiedzi ale nie znalazłam jeszcze nic o Architekturze wnętrz na Politechnice.Wie ktoś coś na ten temat?A może znajdzie się ktoś kto studiuje tam?Będe bardzo wdzięczna za jakieś info. Aha,a może ktoś słyszał o Wyższej Szkole Sztuki i Projektowania w Łodzi?Tam też jest wydział architektury wnętrz i podobno dobry.
    Pozdro :)
  • BarBarka

ja slyszalam o architekturze wnetrz na polibudzie w bialymstoku,jak sama nazwa wskazuje nie nalezy sie w to pakowac...!!!
  • R H

Aw na PB suxx dick , persony typu prof Andrzej B. mrozi mnie...
  • Mysza...

Aż tak źle chyba nie jest... :/
  • BarBarka

ojj chyba jest !!!!
    chybanapewno...
  • M_a_r_c_y_s_i_A

w tamtym roku zastanawiałam się czy nie zdawać na aw w Białym na polibudzie. Troszkie sie dowiadywalam o tym kierunku, m .in. to ze go zlikwidowano- ogolnie wydzial archit. ma malo kasy, prawie wszystkie miejsca np na urbanistyce sa wieczorowe i platne poza tym z autopsji wiem ze budynek nie jest ciekawy i dach przecieka- jednym slowem nic fajnego
  • .

a gdzie nie przecieka?
  • Mysza...

Hmm...no to może w takim razie ten WSSiP w Łodzi?
  • M_a_r_c_y_s_i_A

czy jest może ktoś najlepiej z 1.roku aw asp, kto potrzebuje mieszkanka- mam propozycje wynajęcia pokoju przy pl.bankowym szukam wspollokatorki 400zl/os bezposrodni autobus na uczelnie 520- gdyby ktos byl zainteresowany niech da znac dowiem sie sszczegolow- oferta jest raczej pewna, bo to mieszkanie znajomego
  • Magda Klusek

Rekrutacja trwa!

Kończy się lato, czas pomyśleć o sobie.

Educoncept przygotowuje w tym semestrze wiele nowości. A przede wszystkim – NOWY KURS: KURS STYLIZACJI WNĘTRZ -przez wielu naszych kursantów, absolwentów bardzo wyczekiwany. Educoncept stawia na znacznie więcej niż podstawy. Z nami poszerzysz swoją dotychczasową wiedzę w wielu dziedzinach projektowania.

Gwarantujemy ciekawe zajęcia oparte na wiedzy ugruntowanej przez naszych wykładowców w najlepszych szkołach na całym świecie i w Polsce. Sprawdź naszą ofertę:

Projektowanie wnętrz pierwszego stopniaProjektowanie wnętrz pierwszego stopnia
    Projektowanie wnętrz drugiego stopniaProjektowanie wnętrz drugiego stopnia
    Projektowanie w ArchiCADProjektowanie w ArchiCAD
    Kurs stylizacji wnętrzKurs stylizacji wnętrz
    Kurs - Urządzamy własny ogródKurs - Urządzamy własny ogród
    Projektowanie i aranżacja ogrodówProjektowanie i aranżacja ogrodów
    Kurs rysunkuKurs rysunku

Ilość miejsc jest limitowana, ponieważ zależy nam na indywidualnym podejściu do każdego uczestnika szkolenia. Nie zwlekaj! Zapisz się już dziś.
  • Paula Kownacka

Poszukuję sprawdzonego kursu z aranżacji wnętrz. Moją pasją jest projektowanie i zależy mi na dobrym kursie z tej branży. Potrzebuję konkretnej wiedzy i umiejętności zwłaszcza z zakresu obsługi programu do projektowania wnętrz oraz z zakresu obslugi klienta. Cenne informacje mile widziane
  • Karolina Latusek

Zapraszam do udziału w kolejnej edycji rocznego kursu projektowania wnętrz praktycznie przygotowującego do samodzielnego wykonywania zawodu stylisty, projektanta wnętrz ArtCube.
    Program kursu obejmuje zagadnienia ułatwiające samodzielne zaistnienie na rynku aranżacji wnętrz:
    1.Obsługa klienta, prowadzenie zlecenia.
    2.Kurs szkicu
    3.Grafika 2d,3d - podstawy.
    4.Praktyczna umiejętność obsługi platformy CAD, oraz programu InteriCAD T5.
    5.Normy, plany, szkice budowlane, ergonomia.
    6.Materiałoznawstwo.
    7.Meblarstwo.
    8.Projektowanie kuchni, łazienek, mebli.
    9.Praca z własnym projektem.
    Oraz wiele innych...szczegóły dostępne na http://artcube.edu.pl
    Uczestnicy kursu projektowania wnętrz otrzymują (w trakcie trwania kursu) licencje edukacyjne na program InteriCAD T5.
    Zajęcia prowadzone są w formie ćwiczeń w grupach do 16 osób, przez wysokiej klasy specjalistów w swoich dziedzinach.
    Miejsce kursu; Kraków, Warszawa
    kontakt; biuro@artcube.edu.pl
    telefon; (12) 445 62 19
    e-mail; biuro@artcube.edu.pl
    Zapraszam na naszą stronę http://www.artcube.edu.pl

UWAGA: Absolwentki naszego kursu projektowania wnętrz zdobyły główne nagrody w dwóch poprzednich edycjach prestiżowego konkursu http://designboom.pl.
    Dodatkowo dwie absolwentki zdobyły wyróżnienia za swoje prace konkursowe.
  • Paula Kownacka

Dziękuję za odpowiedź. Interesujący program. Nie słyszałam nic o InteriCad, ale uczestniczyłam już w darmowej prezentacji programu i widzę, że daje duże możliwości. Już wybrałam ArtCube i mam nadzieję, że to dobry wybór.... Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
| |

projekty wnętrz . aranżacje wnętrz .. SZTUKA Tematy podchodzące pod wątki podpięte - a umies...

Fotki

Miejsca grona (0)