- 1
- 2
-
Anonim
Poszukiwania..chęć spełnienia.. pomóżcie...
Studiuje ekonomię ...bo tak wyszło.. ale marzę o architekturze... szukam szkoły.. kursu.. -
^madi^
WSSiP w Lodzi z kierunkiem Architektura Wnetrz (studia). Albo np Art Decor z Wawy - kursy akredytowane przez MEN. http://www.artdecor.waw.pl -
Anonim
-
żmijka
A znasz może kogos kto skorzystał z "kursu artdecor " . Chetnie poznałabym opinie na temat nauki i co to mu dało? -
-
BarBarka
jesli chodzi o wnętrza to masz jeszcze do wyboru wawe,krakow, gdansk, poznan ,wroclaw...
do wyboru do koloru... -
Diana
-
Marika Jóźwiak
hej ,mam znajoma ktora konczy wlasnie ten kurs.na zajeciach wykonywala projekty aranzacji mieszkan,dostala fajna ksiazke z ktorej mozna sie wiele nauczyc ,na zajeciach sa konsultacje,ciekawa sprawa.za kilka dnie ma egzamin a pozniej moze sie spokojnie realizowac zawodowo:]
pozdro -
Anonim
-
Marika Jóźwiak
-
Michèlle.
-
eklektyczna ка
mozesz przyblizyc jak wygladaja te zajecia? czy przychodzi sie z projektami i tam na miejscu robi poprawki?...zawsze lepiej jest pracowac pod okiem specjalisty:) -
Michèlle.
-
eklektyczna ка
1390 PLN - przy wpłacie jednorazowej
wystarczy wejsc na strone www i wszystkiego sie dowiesz -
Michèlle.
-
R H
te kursy to ze tak powiem to sobie mozna wsadzic tu i tam, np w dupe... -
Anonim
ja bylam na kursie art decora ponad 2,5 roku temu, a teraz wlasnei koncze 2 letnie podyplomowe wnetrzarskie w WSSIP.
polecam kurs, sympatyczna kadra, zachecili mnie, zeby robic cos z tym dalej - ale nie wydaje mi sie, zebys uzyskala tam wystarczajaca wiedze, by zajmowac sie tym zawodowo.
Np. w zakresie calego oprogramowania komputerowego i rysunku. Polecam robic cos dalej.
co do WSSIPu - nauczylam sie mnostwo, wiec tez moge polecic, ale z drugiej strony - jezeli masz mozliwosc studiowac dziennie a nie zaocznie, to zdecyduj sie na te 1 opcje - wyjdziesz z wieksza wiedza i umiejetnosciami praktycznymi. mam wrazenie, ze zaocznych traktuje sie troche inaczej, na pewno mniej sie wymaga, a to mi akurat w tej szkole nie odpowiadalo.
powodzenia! -
Michèlle.
-
Kamila
hmm.. moim marzeniem jest studiowac architektore wiec mam pytanie, od czego najlepiej zacząć przygotowania do studiowania architektory wnetrz? ... wybieram sie na tygodniowy kurs rysowania ale wiadomo ze trzeba robic cos dalej?! -
Anonim
mozesz zacząć od poprawnej pisowni kierunku na który sie wybierasz; ) pozdrawiam -
R H
- 1
- 2