Architektura Wnętrz [1740]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *philippos...

przepraszam że się wcinam z takim tematem, ale sprawa jest pilna, a do tematu "gdzie iść" mało kto pewnie zajrzy... jak tylko ktoś mi odpowie możecie usunąć ten wątek

mam nieplanowany rok przerwy w studiowaniu (architektura) i chciałbym ten czas spożytkować w jakimś studium policealnym pod kierunkiem wnętrza w warszawie... jedno znalazłem, ale ja mam zajęte soboty, a tam tylko w łikendy zajęcia się odbywają :/ ...ewentualnie może być jakiś kurs czy coś...
    ogólnie chodzi mi o to żeby się uwrażliwić na tym polu, a w sumie planuje się jednak trochę przekwalifikować właśnie na wnętrza... czy ktoś zna jakieś tego typu miejsca, które funkcjonowałyby raczej w trakcie tygodnia?
  • Anonim

Jeżeli masz wolny rok, i chcesz się uwrażliwić na wnętrza proponowałabym się podczepić pod jakąś pracownię wnętrzarską :)
  • *philippos...

no narazie puki co pomagam mamie - wnętrzażowi bo ma natłok roboty, i jeżeli mam murzynować przy kreśleniu różnych rzeczy to wolę u niej... ale uważam i ona też, że warto jeszcze zyskać trochę inne spojrzenie... puki co miejsca jakie przeglądałem trochę bez sensu mi się wydały... :/ a jeżeli mam coś znaleść to już muszę bo zaraz będzie za puźno...
  • Anonim

szczerze mówiąc też jakiś czas temu szukałam takiej opcji, i nie ma zbyt dużego wyboru.. w końcu zdecydowałam się na jeden kurs bo był stosunkowo tani, ale wiedzy jakiejś wielkiej z tego nie wyniosłam, dopiero z praktyki właśnie. Jak chcesz to dam Ci namiar :)
  • *philippos...

to zachęciłaś :)... też nic sensownego nieznalazłem... stosunkowo fajna wydała mi się polsko-japońska szkoła technik komputerowych wydział architektury wnętrz... byćmoże byłaby taka możliwość by wrzucić mnie na 2gi rok, ale godziny mi niepasują, bo 2gi rok idzie trybem wieczorowym... więc chyba jednak po prostu popracuje... dzięki :)
  • Magda Klusek

Rekrutacja trwa!

Kończy się lato, czas pomyśleć o sobie.

Educoncept przygotowuje w tym semestrze wiele nowości. A przede wszystkim – NOWY KURS: KURS STYLIZACJI WNĘTRZ -przez wielu naszych kursantów, absolwentów bardzo wyczekiwany. Educoncept stawia na znacznie więcej niż podstawy. Z nami poszerzysz swoją dotychczasową wiedzę w wielu dziedzinach projektowania.

Gwarantujemy ciekawe zajęcia oparte na wiedzy ugruntowanej przez naszych wykładowców w najlepszych szkołach na całym świecie i w Polsce. Sprawdź naszą ofertę:

Projektowanie wnętrz pierwszego stopniaProjektowanie wnętrz pierwszego stopnia
    Projektowanie wnętrz drugiego stopniaProjektowanie wnętrz drugiego stopnia
    Projektowanie w ArchiCADProjektowanie w ArchiCAD
    Kurs stylizacji wnętrzKurs stylizacji wnętrz
    Kurs - Urządzamy własny ogródKurs - Urządzamy własny ogród
    Projektowanie i aranżacja ogrodówProjektowanie i aranżacja ogrodów
    Kurs rysunkuKurs rysunku

Ilość miejsc jest limitowana, ponieważ zależy nam na indywidualnym podejściu do każdego uczestnika szkolenia. Nie zwlekaj! Zapisz się już dziś.
| |

projekty wnętrz . aranżacje wnętrz .. SZTUKA Tematy podchodzące pod wątki podpięte - a umies...

Fotki

Miejsca grona (0)