Architektura Wnętrz [1740]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dżoana

mam pytanie dotyczące lieceum architektonicznego lub plastycznego.

może ktos coś polecić?co gdzie i jak.. :))
  • harik

hrhr technikum architektoniczno-budowlane na starowce w wawie
  • dżoana

Dzięki.. :)

Ma ktoś jeszce jakies propozyzje? :)
  • Anonim

Idę do tego technikum. Ogólnie w samej szkole jest bardziej architektura budynków, ale potem, na studiach juz się wybiera wnętrza.

Chyba więcje nie ma.

Może asp? znaczy... maja kierunek architektura wnętrz.
  • g

Ja już myśle o liceum, chociaż mam jeszcze rok. Ale mam zamiar isc do liceum ogólnokształcącego z rozszezoną matematyką i .. wlasnie nie wiem czy fizyka tez mi jest potrzebna, czy moge wybrać jakiś inny przedmiot?; )
  • Anonim

jezeli potem politechnika to fizyka obowiazkowo
  • Anonim

Szkoła plastyczna Klińskiego ale to tylko dla tych co lubią mieć dużo luzu i iść w kierunku plastycznym. Tam poziom z innych przedmiotów nie jest wygórowany
  • Anonim

ja teraz wybieram się do liceum ogólnokształcącego, profil mat-fiz-inf. w mojej szkole to będzie chyba najlepszy profil.
  • Agatowa.

hmm.. Planuję iść do liceum ogólnokształcącego o profilu humanistycznym, bądź dyplomatycznym i przez 3 lata ćwiczyć rysunek na dodatkowych zajęciach. Czy po takim profilu w LO mam szansę dostać się na studia - architektura wnętrz?
  • Anonim

czemu nie? moja znajoma dostała się bez problemu po LO z klasą human.
  • Agatowa.

tak się zastanawiałam, bo wszyscy piszą że fizyka, matma.. nie mam problemów z tymi przedmiotami ale bardziej przekonuje mnie klasa humanistyczna. Dziękuję bardzo.
  • Ana-chan

Czy to prawda, że na architekturę wnętrz mogą iść tylko najlepsi?
  • malutka XD siwo

czy jest coś takiego jak liceum z tańcem bo bardzo lubię tańczyć i nie specjalnie coś innego mnie interesuje ??? i dlatego chcę iść do jakiegoś liceum związane z tańcem
| |

projekty wnętrz . aranżacje wnętrz .. SZTUKA Tematy podchodzące pod wątki podpięte - a umies...

Fotki

Miejsca grona (0)