-
dżoana
mam pytanie dotyczące lieceum architektonicznego lub plastycznego.
może ktos coś polecić?co gdzie i jak.. :)) -
harik
-
dżoana
-
Anonim
Idę do tego technikum. Ogólnie w samej szkole jest bardziej architektura budynków, ale potem, na studiach juz się wybiera wnętrza.
Chyba więcje nie ma.
Może asp? znaczy... maja kierunek architektura wnętrz. -
-
g
Ja już myśle o liceum, chociaż mam jeszcze rok. Ale mam zamiar isc do liceum ogólnokształcącego z rozszezoną matematyką i .. wlasnie nie wiem czy fizyka tez mi jest potrzebna, czy moge wybrać jakiś inny przedmiot?; ) -
Anonim
-
Anonim
Szkoła plastyczna Klińskiego ale to tylko dla tych co lubią mieć dużo luzu i iść w kierunku plastycznym. Tam poziom z innych przedmiotów nie jest wygórowany -
Anonim
ja teraz wybieram się do liceum ogólnokształcącego, profil mat-fiz-inf. w mojej szkole to będzie chyba najlepszy profil. -
Agatowa.
hmm.. Planuję iść do liceum ogólnokształcącego o profilu humanistycznym, bądź dyplomatycznym i przez 3 lata ćwiczyć rysunek na dodatkowych zajęciach. Czy po takim profilu w LO mam szansę dostać się na studia - architektura wnętrz? -
Anonim
czemu nie? moja znajoma dostała się bez problemu po LO z klasą human. -
Agatowa.
tak się zastanawiałam, bo wszyscy piszą że fizyka, matma.. nie mam problemów z tymi przedmiotami ale bardziej przekonuje mnie klasa humanistyczna. Dziękuję bardzo. -
Ana-chan
-
malutka XD siwo
czy jest coś takiego jak liceum z tańcem bo bardzo lubię tańczyć i nie specjalnie coś innego mnie interesuje ??? i dlatego chcę iść do jakiegoś liceum związane z tańcem