Architektura Wnętrz [1740]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rudzik

Drodzy użytkownicy tego forum, oglądam właśnie wasze zdjęcia i aranżacje. Przez ostatni rok programuję nowy serwis poświęcony wnętrzom, otwarty i bezpłatny dla wszystkich. Serwis zbiera pomysły i koncepcje urządzania i dekoracji wnętrz - dokładnie takie jak prezentujecie tutaj w gronowych galeriach. Nazwa serwisu to Domowładni dostępny pod adresem: http://www.domowladni.pl

Chciałam was wszystkich: dekoratorów, projektantów architektów i miłośników wnętrz zaprosić do tworzenia wspólnoty wnętrzarskiej na stronie Domowładnych :) Jestem pewna, że pomysł wam się spodoba - i że serwis będzie służył wymianie ciekawych koncepcji i pomysłów.

Domowładni są w wersji beta - stale przeze mnie rozwijani i dopracowywani, dopiero od kilku widoczny w google. Wszelkie bugi i dysfunkcjonalności naprawiam na bieżąco :)
    Dodam, że nie jestem dużą firmą i że jeśli będziecie chcieli wspomóc mnie w tworzeniu serwisu będziecie mieli jakieś koncepcje na jego udoskonalenie - to piszcie proszę kochani!

Ps. Myślę że domowładni to również dobra reklama dla profesjonalistów bo jak pisałam serwis jest bezpłatny i można wystawić na pokaz szerszej publiczności swoje dokonania w tej branży :)

Pozdrawiam i czekam na was na domowładnych.pl - zajrzyjcie!
| |

projekty wnętrz . aranżacje wnętrz .. SZTUKA Tematy podchodzące pod wątki podpięte - a umies...

Fotki

Miejsca grona (0)