-
.AnetA.
Tzn, powiem tak... Ogólnie wymagania znam i są dla każdej uczelni inne (w kwestii ilości/rodzaju prac).
A mnie chodzi bardziej o konkrety. Dlatego pytam tutaj , "u źródła". Chodzi mi o wasze doświadczenia i konkretne jakieś propozycje czy sugestie.
Co jest najmilej widziane, czy podczas rekrutacji coś wam sugerowano? Jakie prace wybrac, jakie pominąć...itd.
Mimo wszystko wielkie dzięki;) -
Anonim
-
yoAnaღ
Uczęszczam na prywatne lekcje rysunku, na maturze zdaję fizykę ( nie wiem jeszcze, czy podstawową czy rozszerzoną ) i matematykę, która będzie za rok obowiązkowa. Czy na architekturze wnętrz konieczne będzie zdawanie historii sztuki, czy wystarczą mi te dwa przedmioty? -
Anonim
Słyszałam, że na ASP np. nie trzeba zdawać historii sztuki na maturze. Przynajmniej gdańskie ASP. A tej teczki też jestem strasznie ciekawa. -
-
<olivka>
-
Elza Orzech....
Ja jestem w szoku jak to wszystko czytam straszycie mnie xD a za dwa lata planuje sie wybrac tez na uczelnie do ASP lub PJWSTK i w Gdańsku lub Warszawie xD
No ja nie wiem ostatnio rozmawialam z pewną studentką o ASP i powiedziala mi ze bardzo bardzo trudno jest się dostac a jak juz ktos sie dostanie to zaraz odpada; p Został mi rok technikum potem planuje studium roczne architketury wnętrz i nie wiem czy to dobry pomysl , mowili mi ze ludzie po tej szkole dostaja sie na studia bez problemu co jest dla mnie totalną sciemą; p
Nie wiem jak to ze mną bedzie xD A wam życze powodzenia; p -
Marta Oczko
no i co z tego ze trudno sie dostac, architekure wnetrz masz tez na WSEiZ w warszawie, bardzo dobra uczelnia, wszystko w centrum, nie panikuj :) -
Łukasz Garbacz
No to jeszcze raz.
;p
Jakie sa te wymagania na architekture wnetrz?
Bo widze ze tu sama płec zenska i nie mozecie sie dogadac; p
jak cos to gg 19615164 i wytłumaczcie
http://www.digart.pl/praca/6021305/...
;D -
alex wall
Hej, ja mam bardzo podstawowe pytanie: Cczym tak naprawdę zajmuję się architekt, czy rysuje te plany na komputerz, czy odręcznie..? Bo w moim odczuciu to jeżdzenie po sklepach z klientem, załatwianie mebli, ustawianie ich, kolorystyka odpowiednia, itd. A jak jest z tym rysowaniem.. Bardzo proszę o odpowiedź!
P.S. - mam się już od wczesnego wieku uczyć rysunku?