Architektura Wnętrz [1740]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .AnetA.

Tzn, powiem tak... Ogólnie wymagania znam i są dla każdej uczelni inne (w kwestii ilości/rodzaju prac).
    A mnie chodzi bardziej o konkrety. Dlatego pytam tutaj , "u źródła". Chodzi mi o wasze doświadczenia i konkretne jakieś propozycje czy sugestie.
    Co jest najmilej widziane, czy podczas rekrutacji coś wam sugerowano? Jakie prace wybrac, jakie pominąć...itd.

Mimo wszystko wielkie dzięki;)
  • Anonim

No to już nie pomogę, bo samą mnie to czeka za 2,5 roku;P...
  • yoAnaღ

Uczęszczam na prywatne lekcje rysunku, na maturze zdaję fizykę ( nie wiem jeszcze, czy podstawową czy rozszerzoną ) i matematykę, która będzie za rok obowiązkowa. Czy na architekturze wnętrz konieczne będzie zdawanie historii sztuki, czy wystarczą mi te dwa przedmioty?
  • Anonim

Słyszałam, że na ASP np. nie trzeba zdawać historii sztuki na maturze. Przynajmniej gdańskie ASP. A tej teczki też jestem strasznie ciekawa.
  • <olivka>

jestes pewna, ze takie sa wymagania na gdanskiej ASP???
  • Elza Orzech....

Ja jestem w szoku jak to wszystko czytam straszycie mnie xD a za dwa lata planuje sie wybrac tez na uczelnie do ASP lub PJWSTK i w Gdańsku lub Warszawie xD
    No ja nie wiem ostatnio rozmawialam z pewną studentką o ASP i powiedziala mi ze bardzo bardzo trudno jest się dostac a jak juz ktos sie dostanie to zaraz odpada; p Został mi rok technikum potem planuje studium roczne architketury wnętrz i nie wiem czy to dobry pomysl , mowili mi ze ludzie po tej szkole dostaja sie na studia bez problemu co jest dla mnie totalną sciemą; p
    Nie wiem jak to ze mną bedzie xD A wam życze powodzenia; p
  • Marta Oczko

no i co z tego ze trudno sie dostac, architekure wnetrz masz tez na WSEiZ w warszawie, bardzo dobra uczelnia, wszystko w centrum, nie panikuj :)
  • Łukasz Garbacz

No to jeszcze raz.
    ;p
    Jakie sa te wymagania na architekture wnetrz?
    Bo widze ze tu sama płec zenska i nie mozecie sie dogadac; p
    jak cos to gg 19615164 i wytłumaczcie
    http://www.digart.pl/praca/6021305/...
    ;D
  • alex wall

Hej, ja mam bardzo podstawowe pytanie: Cczym tak naprawdę zajmuję się architekt, czy rysuje te plany na komputerz, czy odręcznie..? Bo w moim odczuciu to jeżdzenie po sklepach z klientem, załatwianie mebli, ustawianie ich, kolorystyka odpowiednia, itd. A jak jest z tym rysowaniem.. Bardzo proszę o odpowiedź!

P.S. - mam się już od wczesnego wieku uczyć rysunku?
| |

projekty wnętrz . aranżacje wnętrz .. SZTUKA Tematy podchodzące pod wątki podpięte - a umies...

Fotki

Miejsca grona (0)