Architektura Wnętrz [1740]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Specjalne miejsce podpięte na tego typu pytania/oferty.
  • Anonim

Kopiuję ofertę z 12 IX 2007

TRESTKA DESIGN - Pracownia Architektoniczna zatrudni asystenta projektanta
    WYMAGANIA:
    * biegła znajomość ArchiCADa
    * ukończone studia architektoniczne lub studenci ostatnich lat architektury.
    ZAPEWNIAMY:
    * ciekawą pracę
    * rozwój osobisty
    * pracę w młodym dynamicznym zespole
    * atrakcyjne wynagrodzenie
    Proszę przesyłać CV wraz z portfolio na adres: praca@trestka.com

tu link do osoby ogłaszającej:
    http://grono.net/users/508601/detai...
  • Anonim

POSZUKUJĘ DEKORATORA DO SESJI MODY

OCDC poszukuje dekoratora do sesji fotograficznej, ktory wykona scenografie w stylu renesansowym. Nasz projekt to elitarna misja artystyczna i dlatego potrzebujemy kolesia z jakawka. reszta info prywatnie.

link do ogłaszającego:
    http://grono.net/users/1116509/deta...
  • Anonim

Jeśli interesujesz się tematyka aranżacji wnętrz i masz pomysł na ciekawy program telewizyjny, zgłoś się na casting!
    info: dorota.mandziara@tvworki ng.pl

link do ogłaszającego:
    http://grono.net/users/68848/detail...
  • Anonim

Domena http://www.urzadzanie.pl do wynajecia badz sprzedazy :) Taki mały spam :) Pozdrawiam
  • I am McLovin

czesc,

wlasnie sie zabieram do remontu generalnego mojego m3 i szukam pomocy:) najchetniej kreatywnego studenta, ktory pomoze mi zaprojektowac kuchnie i lazienke oraz udzieli cennych wskazowek dotyczacych aranzacji pozostalych pomieszczen. wynagrodzenie do negocjacji, chetnych prosze o zgloszenie na priv.
    pozdrawiam
  • Anonim

Szukam stażu w pracowni za pół darmo mogę pracować chodzi o przyuczenie mnie troszku niby archicada i autocada mam w domu i tyle umiem co przysiądę i sama się poduczę jestem na pierwszym roku architektury wnętrz i jestem zdesperowana, pomóżcie plisss!!!!! Mam pomysły i cały czas się rozwijam, ale ja chcę to po prostu robić, kocham to i nikt się nie chce nade mną zlitować i wziąść na staż:(,Pomożecie?
  • Anonim

No tak w sumie nie liczyłam na zbyt wiele bo kto by chciał kogoś na pierwszym roku do pracy i przyuczac, ale gdy co to jestem chętna:)
  • .:megdreadllen::.

PO PROSTU POSZUKAJ, ODEZWIJ SIE DO RóżNYCH FIRM... I PAMIETAJ ZE NIKT SIE NIE ZLITUJE , I NIE ZAPUKA DO TWOICH DRZWI.. MUSISZ CIERPLIWIE WYSYłAC CV- JESLI NIE MASZ NAJOMOSCI W PRACOWNIACH, A JESLI MASZ TO NIE MA CO SIE ZASTANAWIAC;) POWODZENIA!
  • Anonim

stronka architekci.pl jest już dla mnie martwa bo wysłałam wszystkim:P no cóż śle i nie dziękuje, żeby nie zapeszać:)
  • .:megdreadllen::.

NO NIESTETY NIE JEST łATWO JESLI CHODZI O SZUKANIE PRACY W ZAWODZIE WIEC ....CIERPLIWOSCI...A W MIEDZY CZASIE ZAWSZE MOZNA ROBIC CO INNEGO:)
  • Anonim

osobę z dobrą znajomością Cinema 4d
    praca w firmie szkoleniowej

CV i przykładowe wizualizacje proszę wysyłać do 7 lutego na adres info@cadbox.eu
    elastyczny czas pracy, możliwa praca na odległość

UWAGA:
    praca nie polega na przygotowaniu wizualizacji
  • piks

PROJEKTY WNęTRZ
    WIZUALIZACJE 3D STUDIO MAX=VRAY
  • Anonim

Profesjonalne projektowanie wnętrz + nadzór budowlany + sprawdzone (i TANIE) ekipy remontowe - w tym nasi kochani Panowie Stolarze :) Warszawa i okolice, zapraszam na priv , pozdr, Magda
  • Anonim

Projektowanie wnętrz mieszkalnych i użytkowych od A do Z.

http://www.interno-arch.pl

Zapraszam!
  • ♥♥♥ tuś ♥♥♥

Pracownia projektowa zatrudni studenta architektury do kreślenia projektów i do wizualizacji w zakresie aranżacji wnętrz. Konieczna znajomość programu Archicad. Warszawa. Reszta informacji na priv.
  • Basia

Projektant mebli kuchennych
    Miejsce Pracy: Warszawa

Jesteśmy Doradztwem Personalnym istniejącym na rynku od czerwca 2007 roku. Dla naszego Klienta - firmy zajmującej się projektowaniem i dystrybucją mebli kuchennych - poszukujemy kandydata/kandydatki na stanowisko
    Projektanta mebli kuchennych.

Opis stanowiska pracy:

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za projektowanie mebli kuchennych oraz obsługę Klienta w salonie firmowy.
    Wymagania:

- podstawowa wiedza o projektowaniu, umiejętność rysowania oraz poczucia estetyki,
    - wskazane wykształcenie w kierunku projektowym (architektura wnętrz),
    - predyspozycje do sprzedaży dóbr luksusowych,
    - obsługa PC (wskazane programy projektowe)
    Mile widziani absolwenci architektury, inżynierowie lub studenci uczelni technicznych. Doświadczenie zawodowe nie jest wymagane.

Oferujemy:

- Bardzo atrakcyjne wynagrodzenie
    - Możliwość rozwoju zawodowego
    Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres: bk@pracainfo.com.pl - w tytule „Projektant Mebli”
  • Dzarot

poszukuję osób badanych =)

http://badania.swps.edu.pl/gp/ma_gp...

rzecz jasna badanie do magisterki

wielkie dzięki za wypełnienie!!
  • PerLaForma

Showroom ekskluzywnych elementów wyposażenia wnętrz

PERLAFORMA

poszukuje pracownika na stanowisko:

KONSULTANTA DS. PROJEKTÓW I SPRZEDAŻY

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za projektowanie i obsługę procesu sprzedaży włoskich mebli kuchennych, a także innych elementów wyposażenia wnętrz. Zakres obowiązków obejmował będzie również przygotowywanie wycen dla klientów.

Oferujemy:

- współpracę z architektem
    - doświadczenie w projektowaniu wnętrz
    - pracę w młodym zespole
    - elastyczne godziny pracy
    - miłą atmosferę

Wymagania:

- wiedza z zakresu projektowania i aranżacji wnętrz i/lub chęć do nauki
    - bardzo dobra znajomość j. angielskiego (szczególnie w mowie)
    - znajomość j. włoskiego będzie dodatkowym atutem
    - nienaganna aparycja
    - wysoka kultura osobista
    - zdolność szybkiego uczenia się
    - pracowitość
    - sumienność
    - dobra umiejętność obsługi komputera
    - mile widziane doświadczenie w sprzedaży

Zgłoszenia w postaci CV proszę kierować na adres: biuro@perlaforma.pl wraz z klauzulą:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych Dz. U. Nr 133 poz. 833).
  • >>>zakręcona<<<

Jestem architektem wnetrz i wspolpracue z firma wyonujaca remonty oraz wykanczajaca wnetrza. Aktualnie zaczynam miec duzo pracy i szukam osoby - najchetniej studentki/ta architektury wnetrz (warszawa) do pomocy przy wykonywaniu opracowania projektow wnetrz - rysunki, szkice, rendery. Jesli wspolpraca okaze sie owocna, mozliwe samodzielne przygotowywanie/prowadzenie projektow.

Mile widziane kompetencje:
    Znajomosc programow: archicad 10/11, artlanis, autocad oraz photoshop, kreatywnosc oraz znajomosc trendow i rynku.

Zainteresowanych prsze o kontakt, z zalaczonym portfolio; )

gosia@ladniemieszkaj.pl
| |

projekty wnętrz . aranżacje wnętrz .. SZTUKA Tematy podchodzące pod wątki podpięte - a umies...

Fotki

Miejsca grona (0)