Architektura Wnętrz [1740]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

znacie moze jakies tanie albo panstwowe studium plastyczne w Warszawie? najlepiej roczne badz dwuletnie;) bo cos mi sie zdaje ze mam male sznase w tym roku dostac sie na Architekture wnetrz:)
  • Ku-Sze

studium sztuk plastycznych i technik wizualnych w warszawie ul. Jezuicka 5 (chyba ten numer). Na przeciwko straży miejskiej na starowce. w budynku stołecznego centrum kulturalnego. Jest tam tez teatr staromiejski, kino cinema1 i john bull pub. jak sie nie myle to jakieś 400 zeta za miesiąc. polecam, 2 lata ale napewno nie są to stracone lata. A no oczywiście wszystko zależy od tego co cie interesuje. szkoła nastawiona głównie na arch. wnętrz ale są zajęcia z graf. komp., scenografi, malarstwa, rysunku, charakteryzacji(to na 2 roku), rzeźba, arch.wnętrz, kompozycjia, fotografia, i coś jeszcze było ale już nie pamiętam.
  • Anonim

mnie wlasnie architektura wnetrz interesuje:) dzieki wielkie, buziak!:*
  • Anonim

...a dokładnie jezuicka 4.
    Ucze sie w tym studium juz drugi rok, i robie własnie dyplom z wystawiennictwa i arch wnętrz. Zgodze sie ze nie sa to lata ani kasa stracona, jeśli tylko chcesz sie czegos nauczyc mozesz wycisnąć bardzo wiele. Pani Kalina od wnętrz naprawde świetna babka, potrafi człowieka zmotywować do pracy i twórczego myslenia:D:D:D
  • Kasieńkowo

a moze ma ta szkola jakas stronke internetowa z niezbednymi informacjami?
  • Anonim

z tym to bedzie kiepsko niestety... bo strony chyba nie ma, ale mam linka do strony gdzie jest coś studium...
    http://www.pomaturze.pl/prez_pol/4_...
  • Ku-Sze

http://www.proartes.edu.pl/ to jest link do tej szkoły
  • Kasieńkowo

dzieki :)

a prace jakie trzeba dolaczyc w tej teczce? i czy duze ma to znaczenie na zostanie przyjetym do szkoly?
  • Anonim

weisz prace musisz jakieś mieć,ale czy to bedzie duża teczka jak na akademie czy kilka prac mniejszych nie ma specialnego zanczenia... tak naprawde wielu ludzi którzy tu przychodzą dopiero zaczyna sie uczyć, albo nigdy wcześniej nie zajmowała sie tym na duzą skale... to od Ciebie zalezy jakie prace dasz, chodzi tylko o to żeby mogli zobaczyć czy masz do tego smykałke:)
  • Kasieńkowo

oki:) dzieki
  • Kasieńkowo

a mam jeszcze jedno pytanko jak juz sie uczeszcza do terj szkoly Jaki jest miesieczny mniej wiecej koszt dodatkow jakie trzeba zakupic na zajecia chodzi mi o takie typu farby, ołówki, brystole... itd....
  • Anonim

wiesz w sumie to poczatki sa ciezkie jesli nie masz nic kupionego bo wtedy musisz kupic jakies farby olowki przybory do projektowania i bla bla co tam tylo Ci powiedza i to moze byc koszt kolo ja wiem 200-300 zl a pozniej to n abierzaco brystole i jakies dodatki ktore n azajecia beda potrzebne wiec raz n adwa miesiace jakies 50zl moze. nie wiem bynajmniej ja tak mniej wiecej wydaje. z rreszta wszyscy wykladowcy powiedza Ci zawsze gdzie najtaniej i co mozna dostac:)
  • Anonim

a i z ta teczka to az tak bardzo sie nie przejmuj bo w moim roczniku(jestem teraz na 1szym roku) czesc przynosila prace a czesc nie i i tak ich przyjeli;)
  • Kasieńkowo

Dziekuje za cieplutkie slowa :) w sumie myslalam ze z tym kosztem miesiecznie to bedzie duzo wiecej... Chociaz na poczatek 200-300 zl to sporo ale dobrze ze nie co miesiac :)

w tej szkole sa dwie specjalizacje ze tak to nazwe a jaka Ty wybralas?
  • Anonim

hmmm...to jest tak...nie wybiera sie żadnej konkretnej specjalizacji na początku...przez te dwa lata są zajęcia dla wszystkich tajkie same...a potem na koniec robi sie dyplomy i ma sie do wyboru arch wnętrz, wystawiennictwo, grafike komputerowa, i scenografię...
  • Kasieńkowo

aha to zle zrozumialam:)

a ktos moze jest na zaocznych? ile mniej wiecej trawaja zajecia w weekendy? Duzo jest osob w grupie? czy raczje tak kameralnie :)
  • Kasieńkowo

jaki jets klimat tej szkoły?
    jaki są prowadzone zajęcia?
    napiszcie mi o wszystkim:) jeśli możecie :)
  • Anonim

zajecia prowadzone na luzie...nauczyciele są w porzadku...no może poza panem od rysunku, ale nie myśl ze jste jakims tyranem, nie...on sie po prostu nie zna na rzeczy...wiesz po dwóch latach chodzenia na rysunek na asp, chciałabym sensownej korekty a nie tak jak on mówi "no ładnie to pani narysowała"... mówie jak jest, żeby nie było że coś ukrywam, powinnaś być swiadoma swojego wyboru... jeżeli chodzi o innych to naprawde są wprzadku, szkoła rozwija ogólnopklastycznie i jezeli duzo od siebie wymagasz to mozesz duzo osiągnąć...
    chyba straciłam wątek...@@
    jakbyś miała jeszcze jakieś konkretne pytania to daj znać...
  • Anonim

właśnie dzwoniłem do tej szkoły, obczytałem się infromacji na ich stronie. Podoba mi się;) mnie interesuje aranżacja wnętrz.... Pozdrawiam.
  • Kasieńkowo

Agatko a grupy wynosza ile osob? Jejku troszke sie przerazilam chodzilas na rysunek na ASP, super... ale to znaczy ze masz talent... a ja swojego nie jestem pewna... pstrykam zdjecia... niektore modyfikuje w programie... (probke tego co robie jest u mnie w profilu)... I choc bardzo kuszaca jest ta szkola to zastanawiam sie czy dam rade... rozumiesz o co mi chodzi?
  • 1
  • 2
| |

projekty wnętrz . aranżacje wnętrz .. SZTUKA Tematy podchodzące pod wątki podpięte - a umies...

Fotki

Miejsca grona (0)