-
Kasieńkowo
Agatko a grupy wynosza ile osob? Jejku troszke sie przerazilam chodzilas na rysunek na ASP, super... ale to znaczy ze masz talent... a ja swojego nie jestem pewna... pstrykam zdjecia... niektore modyfikuje w programie... (probke tego co robie jest u mnie w profilu)... I choc bardzo kuszaca jest ta szkola to zastanawiam sie czy dam rade... rozumiesz o co mi chodzi? -
Anonim
nie przerażaj się...w tej szkole tylko ja i moja kumpela jestesmy tak swirniete...:D wiesz poszłyśmy do tej szkoły jak nie dostałyśmy sie na asp...traktując ją jak kurs...tylko my bardzo dużo od siebie wymagamy, takie już jesteśmy, jak coś robimy to na 100%..celem jest dostanie sie na asp
dam ci jedną radę: nigdy nie watp w siebie i swoje możliwości...w tym fachu jest tak, że nie jeden raz spotkasz sie z krytyką, to od ciebie zalezy czy dobrze to wykorzystasz:)
w tej szkole sobie poradzisz spokojnie, bo w mojej grupie sporo osób było takich które dopiero zaczynały, rysowały tak dla siebie tylko czy robiły zdjęcia:)
w grupie teraz mam 16 osób na pierwszym roku było nas wiecej ale to standart, ludzie sie po prostu wykruszaja...
dasz rade, wierz w siebie:) -
Kasieńkowo
:) dzieki za cieple slowa... zastanawiam sie jeszcze nad ta szkola... czy nie lepiej sie ukierunkowac na jedna dziedzine i w tym kierunku isc... A w tej szkole wiele rzeczy robi sie na raz... przynajmniej tak mi sie wydaje bo jest charakteryzacja, grafika, fotografia... itd... -
..:good 4 u :..
a ja skladam serdeczne pozdrowienia dla pani kaliny moja nauczycielka 3 lata temu skonczylam to studium
najlepsza pani od architektury wnetrz
pozdro dla wszystkich wybierajacych sie tam w tym rok u -
-
Anonim
Mam pytanie do Ciebie powyżej czy po tym studium można znaleźć z łatwością pracę (chodzi mi głównie o specjalizację scenografii w studium zaocznym bo chyba też tam takie jest)? Czy z pracą jest trudniej?Czy łatwiej ?? -
Piotr M
Podobnie u mnie. Czy mozna juz po samym takim studium gdzies sie zaczepic?...
Na stronie tego studium jest napisane: "Uczelnia kształci w systemie policealnym dwuletnim dziennym i zaocznym w zawodzie plastyk." Czy w ten zawod plastyk wchodzi wlasnie architektura wnetrz? -
Anonim
jeśli chodzi o kwestie pracy, to zależy to tylko od ciebie....czy ja bedziesz mieć czy nie:) trzeba sie postarac...na pierwszym roku są praktyki w teatrze telewizji czy jakiś firmach wnętrzarskich...jesli sie wykarzesz może zaproponuja ci prace...
arch wnetrz też w chodzi w zawód plastyk:D
pozdrawiam -
Anonim
Chodzi o to że na zaocznych podobno nie ma praktyk. Ostatnio się pytałam czy mogłabym być razem z dziennymi no i bez rezultatów. Czy powinam porozmawiać z derektorką właśnie nie wiem co bardzo zrobić? :/ -
Anonim
hmmm...jeśli chodzi o praktyki na zaocznych to musisz pogadać z dyrektorka...to naprawde sympatyczna kobieta może coś sie da zrobić, żeby miec praktyki... -
Anonim
Tak zrobię tym bardziej że mam full time bo narazie nie pracuje. Dzięki za wszystko :)) Pozdrawiam:) -
Piotr M
Z ta praca chodzilo mi o to, czy "papier" po takim studium ma juz jakas "moc sprawcza" przy staraniu sie o prace, czy moze nie bardzo to pracodawcow zadowala... Bo z mojej strony to jak najbardziej bede sie staral o prace, tylko czy po studium bede mial szanse... Choc widze, ze chyba tak :P -
ღ ewela
jestem na razie w 2 kl lo i zastanawiam sie wlasnie nad architektura wnetrz...czy po takim 2 letnim studium mozna znalezc sensowna prace??bo slyszalam opinie ze nie za bardzo a tu z kolei mowicie ze mozna....pozdrawiam:) -
Piotr M
heh, zalezy pewnie jaka prace chcesz znalezc, ale na pewno im wiecej masz w rybryce 'wyksztalcenie' w swoim CV, tym lepiej :))) A studium plastyczne na pewno sie przyda przy takich pracach no.... plastycznych; P Ja mam ciche nadzieje, ze dzieki temu sie moze zalapie do jakiejs firmy zajmujacej sie aranzacja wnetrz, moze nawet jeszcze w trakcie nauki. -
ღ ewela
pewnie najlepiej bylo y skonczyc i studia i studium;)znalazlam w jednym studium przedmioty ktore mi sie bardzo podobaja bo sa typowo plastyczne a z tego co wyczytalam to na studiach przynajmniej na poczatku wiekszosc to przedmioty techniczne... -
Magda Klusek
Rekrutacja trwa!
Kończy się lato, czas pomyśleć o sobie.
Educoncept przygotowuje w tym semestrze wiele nowości. A przede wszystkim – NOWY KURS: KURS STYLIZACJI WNĘTRZ -przez wielu naszych kursantów, absolwentów bardzo wyczekiwany. Educoncept stawia na znacznie więcej niż podstawy. Z nami poszerzysz swoją dotychczasową wiedzę w wielu dziedzinach projektowania.
Gwarantujemy ciekawe zajęcia oparte na wiedzy ugruntowanej przez naszych wykładowców w najlepszych szkołach na całym świecie i w Polsce. Sprawdź naszą ofertę:
Projektowanie wnętrz pierwszego stopniaProjektowanie wnętrz pierwszego stopnia
Projektowanie wnętrz drugiego stopniaProjektowanie wnętrz drugiego stopnia
Projektowanie w ArchiCADProjektowanie w ArchiCAD
Kurs stylizacji wnętrzKurs stylizacji wnętrz
Kurs - Urządzamy własny ogródKurs - Urządzamy własny ogród
Projektowanie i aranżacja ogrodówProjektowanie i aranżacja ogrodów
Kurs rysunkuKurs rysunku
Ilość miejsc jest limitowana, ponieważ zależy nam na indywidualnym podejściu do każdego uczestnika szkolenia. Nie zwlekaj! Zapisz się już dziś.