architektura [3273]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zbier@j

Wszelkie ogłoszenia związane z poszukiwaniem pracy, lub pracowników (w każdej formie, od studenta, po doktora).
  • kostek

Pracownia Fiszer Atelier 41 w Warszawie poszukuje 2 młodych osób w celu współpracy na okres wakacji/ 1 miesiąca w następujących specjalizacjach:
    - wykonywanie makiet roboczych
    - modelling 3d

prosimy o przesyłanie portfolio na:
    info@fiszer41.com
    tel. kontaktowy +48 22 6928686
  • funny

PracaInfo jest firmą zajmującą się Doradztwem Personalnym istniejącym na rynku od czerwca 2007 roku. Dla naszego klienta – dużej międzynarodowej firmy - poszukujemy kandydatek na stanowisko Doradca w Salonie Mebli Kuchennych – Projektant

Opis stanowiska pracy:
    Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za Obsługę Klientów w firmowym salonie oraz pomoc w projektowaniu mebli kuchennych.

Wymagania:
    wykształcenie wyższe ( mile widziane kierunkowe, architektura,
    technologia drewna i pokrewne)
    komunikatywność
    doświadczenie w sprzedaży mile widziane
    prawo jazdy kat. B
    umiejętność rysowania
    dyspozycyjność
    miła aparycja

Oferujemy:
    - dogodne warunki zatrudnienia (umowa o prace + premię)
    prace w miłym zespole
    możliwość rozwoju

Osoby zainteresowane proszę o wysyłanie CV na adres
    cv@pracainfo.com.pl w tytule wpisując nr ref. P/08
  • Hubert Trammer

Przekazuję informację, którą dostałem na maila:

Pracownia Architektoniczna GSW Architekci (Galicki, Sypniewski, Wolczyński) pilnie
    poszukuje pracownika na stałe, ale także dorywczo do pomocy przy konkretnych projektach.
    Obecnie – niecierpliwie czeka praca przy projekcie rozbudowy szkoły dla dzieci
    niewidomych w Laskach.
    Serdecznie polecam tę pracownię, jest doskonała dla studentów (i nie tylko), moŜna się
    bardzo duŜo nauczyć, ustalić wygodne godziny pracy oraz pracować w bardzo dobrej
    atmosferze. Ponadto, co bardzo istotne, w biurze tym moŜna odbywać praktykę zawodową
    (architekci z uprawnieniami).
    Praca jest róŜnorodna i ciekawa (mieszkaniówki, zabytki, słuŜba zdrowia, domy
    jednorodzinne).
    Pracowałam tam przez 3 lata, więc wiem co polecam:)
    Namiary:
    tel. 022 614 14 75 (pracownia), Jacek Galicki 607 349 403
    Prześlijcie proszę tę wiadomość do swoich znajomych.
    Pozdrowienia,
    Magda Bachanek (Papis)
  • Anonim

PILNIE poszukuję osoby do zaprojektowania małej łazienki w W-wie. Proszę o kontakt na priv :)
  • Żabka; -)

Ta łazienka to jedna wilka ściema dopiero podpiszą z tobą umowę jak oddasz im cały projekt, jak wszystko im zaprojektujesz oni to zobaczą i jak łaskawie spodoba im się to wtedy podpiszą umowę i zapłacą. Na początku udają ze nie maja pieniędzy. A po za tym zmieniają ustalenia i odsyłają ciebie z kwitkiem.
  • a&a

http://www.apatelier.com polecam :)
  • Ksia

polecasz co ? zajrzeć zatrudnić się u was czy zatrudnić was ?
  • a&a

jaka agresja_:] wejsc zobaczyć stronę_jeśli ktoś będzie potrzebował pomocy architekta wnetrz to zapraszamy do wspołpracy_pozdrawiam
  • funny

PRACA!!!

PracaInfo jest firmą zajmującą się Doradztwem Personalnym istniejącym na rynku od czerwca 2007 roku. Dla naszego klienta – dużej międzynarodowej firmy - poszukujemy kandydatek na stanowisko
    Specjalista ds Obsługi Klienta - Projektant w Salonie Mebli Kuchennych

Opis stanowiska pracy:
    Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za Obsługę Klientów w firmowym salonie oraz pomoc w projektowaniu mebli kuchennych.

Wymagania:
    wykształcenie wyższe ( mile widziane kierunkowe, architektura,technologia drewna i pokrewne)
    komunikatywność
    doświadczenie w sprzedaży mile widziane
    prawo jazdy kat. B
    umiejętność rysowania
    dyspozycyjność
    miła aparycja

Oferujemy:
    prace w miłym zespole
    możliwość rozwoju
    dogodne warunki zatrudnienia (umowa o prace + premię)

Osoby zainteresowane proszę o wysyłanie CV na adres cv@pracainfo.com.pl w tytule wpisując nr ref. P/12
  • Anonim

miła aparycja? w mordę...
  • lamalia

no wlasnie... w morde....; /
  • Hubert Trammer

Spółdzielnia mieszkaniowa WŁASNA SIEDZIBA zleci inwentaryzację własnej kamienicy przy ulicy Raszyńskiej 56 na Ochocie w Warszawie. Spółdzielnia dysponuje starą inwentaryzacją, która może służyć jako materiał wyjściowy do dokonania aktualnej inwentaryzacji.

Wszelkich informacji udziela Pani Lidia Żak:
    tel. 0606139723
  • Kama

Lublin
    szukam projektanta oswietlenia do domu. Marze o oswietleniu typu zyrandole, kinkiety.
  • Radosław Podlaski

KONKURS

Witajcie.

Prosba do Was.

Ale najpierw o nas.

Jesteśmy młodym, rozwijającym się zespołem, który pragnie pomóc ludziom w spełnianiu marzeń o idealnym wnętrzu.

Zajmujemy się projektowaniem i wykonywaniem mebli do kuchni i garderoby. Nie interesuje nas jednak budowanie kuchni prosto z katalogu - stawiamy na oryginalność i funkcjonalność rozwiązań. Dążymy do realizacji nietuzinkowych, pełnych indywidualizmu i fantazji pomysłów architektonicznych i aranżacyjnych. Czyli meble na zamówienie.

Każdy z Was ma na pewno w głowie kuchnię lub garderobę "ze snów". Pomożemy Wam je stworzyć.. Projektujemy dla Was, a przede wszystkim, dzięki Wam.

I dlatego ogłaszamy KONKURS – pomóżcie nam w wymyśleniu nazwy, logo i hasła reklamowego dla Naszej firmy.
    Nagrodą jest 1 000 pln - za każdy wykorzystany przez Nas element (łącznie można zgarnąć aż 3 000 złotych!!).
    Dodatkowo, każdy uczestnik otrzyma 10%-owy rabat na zamówione u nas wyśnione wnętrze.

Do dzieła! Wystarczy odrobina inwencji i kreatywności, a Twoje marzenia o idealnym wnętrzu stanął się bardziej realne niż kiedykolwiek sądziłeś.

deadline: 30 marzec.

O wynikach poinformujemy każdego uczestnika bezposrednio.

Inspiracji można szukac na: http://www.o-w.pl http://www.komandor.pl http://www.stan-meble.pl
    (są to podobne produkty-nasze beda troche inne)

Wszystkie zgłoszenia i pytania prosimy przesyłać na:
    konkursmeble@op.pl
  • zbier@j

Czekaj, dobrze rozumiem? Jesteście zespołem |designerów|, którzy robią konkurs na logo, nazwę firmy i hasło reklamowe, które potem będziecie wykorzystywać do końca śmierci? Trochę to dziwne...
  • Ancymon

nie nie zbieraj:) wcale nie dziwne. Z tego co rozumiem firma zajmuje się realizacją i doradztwem projektowym (a ponieważ targetem są ludzie zamożniejsi, którym zazwyczaj doradza ktoś "od nas" jest to rodzaj promocji wśród architektów).
    Moim zdaniem logo, nazwa i to co powoduje tworzenie "brenda" to ważny element, i fakt że organizatorzy to rozumieją i wyznaczyli nawet realne i dość wysokie jak na zakres nagrody, świadczy raczej o ich dobrym przygotowaniu marketingowym.
    A co do nazwy i marki: jak coca cola albo ford- do końca świata, i może przez kryzys też;).
  • zbier@j

Dzięki za sprostowanie :).
  • Baś

jestem studentka 1 roku ak. mam taki fatalny przedmiot jak budownictwo (moze nie tyle przedmiot co wykladowca). musze zrobic projekt lawki wokol drzewa (kompletnie nie mam pojecia nawet jak sie do tego zabra ci nic nie zostalo nam wyjasnione) i poszukuje osoby ktora by odplatnie mi pomogla z tym problemem (zaznaczam pomogla a nie zrobila za mnie. jesli ktos by byl takpomocny to prosilabym o kontakt na priv
  • Mr.SEBASTIAN ™

pfff trzeba bylo wybrac TAB i problemu na 1 roku by nie bylo; p
  • 1
  • 2
| |

TO FORUM MA JUZ 3 LATA... TYM KTORZY SA OD POCZATKU DO TERAZ SERDECZNIE DZIEKUJEMY ZA WKLAD JAKI WN...

Fotki