- 1
- 2
-
Anonim
-
lu
-
..:: Ciastek ::..
a co trzeba zrobić jeśli nie umie sie rysować? a chciałoby się studiować architekturę???
pewnie ciężko będzie odpowiedzieć...
pozdrawiam,
Magda -
lu
nauczyc sie rysowac.
na kursach podobno małpe moga nauczyc tak zeby egzamin zdac, a jak mnie nauczyli to znaczy ze sie da :] -
-
Blum3 100+1
>lu ha escrito:
>nauczyc sie rysowac.
>na kursach podobno małpe moga nauczyc tak zeby egzamin
>zdac, a jak mnie nauczyli to znaczy ze sie da :]
hahah
jw -
A♫
-
č
-
Anonim
SzczezeMowiacTrocheProblemuBuB yloNaLekcjachRysunkuZawszeCzeg osSieNauczycMozeszAleToNieTakJ akRegulkaKtorejSieUczyszNaPami ecIpamietacWktorymMiejscuKresk ePostawicTylkoWyobrazniaMusiPr acowacPowodzeniaMagda -
Anonim
-
Anonim
-
č
-
Anonim
-
..:: Ciastek ::..
dokładnie tak ja lubie rysowac ale mi to nie wychodz niestety:/
jeszcze kilka lat temu to jakos to szlo a teraz to nie bardzo bo mialam duza przerwe...
dzieki za rady:)
pozdrawiam,
Magda -
Anonim
Ciezko bedzie Ci sie dotac do jakies szkoly gdzie rysowanie to podstawa nie wystarczy rok nauki rysunku Radze Ci odpusc sobie bo ci ciezko bedzie -
č
-
Anonim
-
nape
prawda jest taka ze na Politechnice architekura jest najlepsza a po tym mozna robic wszystko począwszy od stawiania domów poprzez projektowanie samochodów kończąc na architekltuerze wnętrz..... ja chodzę na kurs dopiero ale wiem z pewnych zródeł że architektura na Polibudzie to właśnie to! powodzenia wam i sobie :D :D :D -
maga
trudno zeby architektura na polibudzie nie byla najlepsza, gdyz generalnie architektury jako takiej nie ma na uniwersytecie ani akademii.
ok, czepiam sie;) -
Ksia
tez nei do konca prawada bo architektura [ nie nie wnętrza] jest tez na Poznańskiej ASP , a i wnętrza tez chyba tam mają jako osobny kierunek :)
no to ja tez sie czepiam, a co jak wsyzscy to ja też :P lol -
maga
tak tak, wciaz nie wiemy jaki jest mezczyzna-architekt ale pewne jest ze kobieta-architekt jest czepialska;)
- 1
- 2