architektura [3273]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ksia

hehehhe co racja to racja ale kończąc OT

to co do gazet osobiscie odradzam cuda typu moj piekny dom , czy inne takie eventy
    aha do polecenia to jeszcze CASA :)
  • GoSTo.

HEJ!

potrzebna jest mała pomoc...
    mam zaprojektować aranżację wnętrza pokoju (łóżko szafa regał... itd...)
    dwie ściany pokoju będą ścianami zewnętrznymi. Jakie grubości ściany byście mi proponowali?? tak żeby spełniały wymagania U < 0,30.
    projekt ma być w skali 1:20 więc duże grubości będą bardzo rzucały się w oczy na projekcie.
    myślałem żeby dać Ytonga... ale tu pojawiło się pytanie czy na przekrojach pionowych i rzucie poziomym muszę zaznaczać że to jest beton komórkowy, tzn na przekroju ściany rysować linie przerywaną z bąbelkami??

zaproponujcie coś....
    może jakieś inne rozwiązanie??

pomóżcie... prosze!
  • lenka

A ja tez mam pytanie, a raczej prośbę o radę. Od kiedy pamiętam miałam zamiłowanie do projektowania wnętrz i ogólnie otoczenia(pomagałam rodzicom wykańczać dom i chyba nieźle się moje pomysły prezentują:))W sklepach typu Leroy Merlin czuję się jak ryba w wodzie... Ostatnio zastanawiam się nad architektura wnętrz... Problem stanowi rysunek, niby coś tam sobie czasem skrobnę, ale nie jestem mega utalentowana. Jestem w 1Lo i zastanawiam się czy ma sens zapisywanie się i jeżdżenie 50 km(najbliższe kursy) na rysunek. Nie wiem czy się nauczę, a marze o asp warszawa, choć słyszałam ze bez znajomości, to jak porywanie się z motyką na księżyc. Moze mi ktoś coś poradzi, z autopsji lub ze słyszenia.
| |

TO FORUM MA JUZ 3 LATA... TYM KTORZY SA OD POCZATKU DO TERAZ SERDECZNIE DZIEKUJEMY ZA WKLAD JAKI WN...

Fotki