-
kasia
ja byłam na kursach na PW... co prawda tylko na jednych zajeciach...ale szczerze mówiac takie na mnie wrazenie wywarł całokształt ze już tam nie wróciłam. moim zdaniem niewiele sie tam robi rzeczy zwiazanych z egzaminem ( a miałam porównanie z innymi kursami). więc wg mnie niewarto... -
Baś
-
peron 4 life;P
na SGGW kurs rysunku jest prowadzony pod egzamin na architekturę krajobrazu; uczą Cię głównie studium faktury materiału, to nie jest techniczny rysunek; ale jest za to strasznie śmieszny pan, który mówi: "fe!" jak coś mu się nie podoba, w bardzo pretensjonalnym tonie;) a jak mu się coś podoba, tzn. że jest "rysowane", więc operuje kryteriami "fe!" i "już rysowane!";) jest kupa śmiechu, jeśli chcesz projektować ogrody, bo jak budynki, to raczej kupa złości i absolutny brak satysfakcji; powodzenia -
Baś
-
-
peron 4 life;P
jednym słowem...raczej kieliszków i płacht różnomateriałowych oraz butelek plastikowych za budynki uznać nie można;) tak więc dla Ciebie to raczej nie wskazany kurs;) -
Anonim
jeżeli jesteś zdeterminowana na wawę i do toego arch&urb polecam http://www.kursrysunku.pl
Jest to kurs MuzaWena -sama uczęszczałam, polecam -
Anna
czy ktoś może mi polecić bardzo dobry kurs? taki który nie uczy rysunku dla przyjemności tylko architektonicznego, żeby dostać się na polibudę -
Anonim
-
[meista]
>normalnie jak dzień świstaka....
też pamiętam czasy, kiedy na tym gronie działo się coś ciekawego. chyba możemy o tym zapomnieć.
a tak btw. to kiedy będzie następny wpis na hypergogo? -
č
-
Ksia
-
Anonim
-
Ksia
-
mk
>504324 wrote:
>ej a czy oplaca sie zdawac mature z matematyki?
Pochłania to dużo czasu i nic za to nie płacą.
-
pionek AGORY
>maha napisała:
>normalnie jak dzień świstaka....
a to dopiero wrzesień... aż strach się bać O_o -
Ksia
>
>a to dopiero wrzesień... aż strach się bać O_o
z wrześniem to tak już jest :p -
Anonim
>Most Definitely Me napisał
>a tak btw. to kiedy będzie następny wpis na hypergogo?
wkrótce...
stay tuned -
Anonim
-
Anonim
-
[meista]
>pionek AGORY napisał
>a to dopiero wrzesień... aż strach się bać O_o
niedługo zaczną się pytania o notatki/inne p***...
nawet bym napisał gdzie to można wszystko znaleźć ale i tak nikt nie czyta poprzednich postów.