-
surowy
-
Anonim
-
Teja
nie wcale. 3dmax, archicad, skeczap, a nawet autocad. w każdym programie grficznym da sie coś takiego zrobić przecież. -
Anonim
-
-
zbier@j
-
Anonim
-
bart_winnicki
-
zbier@j
-
wredzioch
-
Lineare
-
Anonim
uwierz mi ze jedna z kolezanak z grupy na pierwszym rok uzrrobila "wizulaizację" w simsach...żenada -
nie ma
>zwoniar wrote:
>uwierz mi ze jedna z kolezanak z grupy na pierwszym rok
>uzrrobila "wizulaizację" w simsach...żenada
...ale miała pomysł! :P -
Lineare
-
Anonim
najpierw dowcip:
idą dwie blondynki ulicą:
-wiesz, ostatnio znalazlam bardzo fajny program do projektowania.
-a jak sie nazywa?
-The Sims -
Anonim
http://grono.net/forum/topic/832336...
a to dowód, że nie tylko "takie panie" uważają ten "program" za bardzo fajny do projektowania,.... xD -
madz!a
-
Soczek
SKĄD... ? na stronie producenta jest wszystko napisane :) "bardzo prosta i szybka" procedura :)
Ja odpuściłem... :P
Powodzenia! :) -
nie ma
>Soczek wrote:
>SKĄD... ? na stronie producenta jest wszystko napisane :)
>"bardzo prosta i szybka" procedura :)
>Ja odpuściłem... :P
>Powodzenia! :)
Ej! Nie wymagaj prostej procedury, bo jak sam komentarz wskazuje: "(...)Zainwestowałam w jeden specjalistyczny program,ale chyba jestem zbyt prostym człowiekiem,bo nie mogłam się w nim połapac." (źródło: wypowiedź pisemna dziewczynki - Majki o simsach, prostym programie do projektowania). Więc tego typu "artyści" nie zawsze sobie poradzą:P
Ja generalnie wyhaczyłam więcej rzeczy, do których mogłabym się przyczepić, ale po co... ? -
Matys Jr.
siema jestem młody ale mnie to interesuje i autocad ściągnełem z bershary i jest gi i to pełna wersja bardzo dobry program
przyznam sie że na początku też trenowałem w simsach 2 -
nie ma
ćwiczyłeś czy grałeś?
ja grałam, nie odbierałam tego jako ćwiczenia:P
Teraz ściągam sobie podręcznik do ArchiCada 10
- Przeglądaj grona w kategorii Nauka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne