architektura & projektowanie [2653]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hejka z checia dowiem sie jakie sa Wasze opinie na temat tej szkoly :) z gory bardzo dziekuje. Pozdrawiam; )
  • M:ek

a cóż to takiego? szkoła architektury??!?! bo to jakby jest grono tematyczne o architekturze i projektowaniu > czyli pracy architekta, nie?; ]
  • Anonim

niom...to w Warszawie jest ta szkola maja tam kkierunek : projektowanie wnetrz....
  • ♪ Oℓ∂ ♪

NO JA TEZ CHETNIE BYM SIE DOWIEDZIALA COS O TEJ SZKOLE TYLKO NA INNYM WYDZIALE JAKIM JEST CHARAKTERYZACJA TEATRALNO FILMOWA WIZAZ I STYLIZACJA WIEM ZE TO INNY JUZ TEMAT TROSZKE ALE JEZELI KTOS BY MÓGŁ COS POWIEDZIEC TO BYŁABYM WDZIECZNA
  • Ada

Skończyłam tą szkołe i jestem średnio usatysfakcjonowana. Najbardziej do gustu nieprzypadła mi Pani dyrektor.......uważa się za niewidomo kogo. Njafajniejszyjest Pan od rysunku...........to tak jeśli chodzi o kadre. Poza tym uważam, że szkoła jest czasem niepoważna ..chcieli rozszeżyc na licencjat.......i straciłam przez to rok...bo tego licencjatu nie uzyskali........a obietnic byloooo duzo..........generalnie czegoś tam się nauczyc można ale nie wiem czy nie leipiej wybrac sie na studia.
    Średnio polecam tą szkołę
  • K

Chodzę do tej szkoły i osobiście jestem zadowolona, kadra jest świetna, na prawdę można się czegoś nauczyć. Co do Pani dyrektor, Kobieta jest szalenie inteligętna i ma ogromną wiedzę którą świetnie przekazuję.
  • Raisa

Też chodzę do tej szkoły.. Licencjat już jest ale Pani d. jest tak zakręcona, że sama nie wie w co rece włożyć, jest inaczej niz było w zeszłym roku. Od początku tego roku nie nauczyłam się jak na razie niczego nowego ( nie licząc rysunku technicznego bo Pani od tego rysunku jest konkretna i potrafi przekazać wiedzę). A nowi nauczyciele, którzy doszli teraz uczyć na licencjacie chyba sami nie wiedza co do nas mówią. Ciężko się wypowiadać bo uczucia mam mieszane. Co prawda nie jest tak najgorzej ale jest zbyt duży sajgon np. plan dostajemy dwa dni przed zajęciami a później pretensja, ze jesteśmy nieprzygotowani na lekcje. Przypomnę, że jestem na drugim roku :) choć teraz jest to Międzynarodowa Szkoła Wyższa Design&Media a nie Luz.Art ale w sumie tego nikt nie wie :p Długo by pisać, zależy kto jakie ma pytania, postaram się odpowiedzieć na wszystkie i obiektywnie :)
  • marek dupa

Nie dają licencjatu, tylko dyplom. Taką odp. otrzymałem z sekretariatu.
  • Baśka Kamień

Ja skończyłam tą szkołę i jest po prostu świetna. Nikt u mnie w pracowni nie chce uwierzyć, że to była szkoła dwuletnia. W efekcie kierownikiem zsotałam szefem zespolu wnętrz ja a nie facet po ASP. Co do pani dyrektor, to jest najlepszym wykładowcą. Tylko moze zbyt inteligenta jak dla nie których. Polecam bardzo,. macie pytania piszcie. Baśka
  • łukasz odalski

a nie wiecie jak tam sie mozna dodzwonic
  • łukasz odalski

bo z tych tel. które są podane nikt nie odpowiada
  • Gosia Winnicka

Nie polecam. Skończyłam szkołę dwa lata temu - jeden wielki burdel na kółkach. Dyrektorka zgrywa wielką, światową damę a tak naprawdę nie ma zielonego pojęcia o dydaktyce. Wg mnie ta szkoła to zwykła ściema. A cena ma się nijak do poziomu kształcenia.
| |

KOMUNIKATY: z nowym rokiem sie cos nowego wymysli:) POLECANE LINKI: strona technikum architekto...

Fotki