-
gorzkie migdały
jak to matma nie jest potrzebna...
polecam zapamietac przynajmniej podstawowe twierdzeina: pitagorasa, talesa, funkcje trygonometryczne rowniez... chyba ze ktos ma zamiar biegac na budowe z kompem, bo w koncu ta praca to nie tylko piekne komputerowe wizualizacje, ale tez regularna orka na placu budowy, kalkulator? tak, ale tylko jako wygodne uzupelnienie wiedzy -
DS
słuchajcie a jak z maturą na architekturę? No i możecie opowiedzieć coś o egzamach na studia. Będę bardzo wdzięczna... :D -
Maria Świetlik
Wiem, że wiele osób, które przebrnęły przez 5-letnie studia, dostaje palpitacji na myśl o kursach projektowania wnętrz, ale ja uważam, że to dobry pomysł dla tych, które z jakichś powodów na studia się nie wybierają. Zapraszam do zapoznania się z naszym pomysłem na naukę projektowania:
tj. na kurs Projekt:Wnętrze.
Prowadzimy zajęcia tylko w małych grupach, bardzo dużo ćwiczymy, a nasze wykładowczynie od lat same projektują wnętrze mieszkalne i użytkowe.
W programie kursu: projektowanie wnętrz mieszkalnych i użytkowych - od inwentaryzacji pomieszczeń, poprzez planowanie funkcji po dobór oświetlenia i kolorystyki,
• historia sztuki wnętrzarskiej, najnowsze trendy, ikony designu
• materiałoznawstwo, nadzór nad wykonawstwem i kosztorysowanie.
• rysunek odręczny i techniczny,
• fotografia wnętrz
Do rozpoczęcia działalności zawodowej przygotowują:
• warsztaty rozwoju osobistego,
• konsultacje z doradcą zawodowym,
• ABC przedsiębiorczości
Najbliższy kurs zaczyna się 18 lutego 2012 r., zajęcia będą co drugi weekend w Warszawie.
Mamy także kurs wizualizacji 3D InteriCAD oraz trening twórczego myślenia. (PROMOCYJNE CENY DO 20 STYCZNIA!)
Więcej na projektprojekt.pl i facebook.com/ProjektWnetrze
Na stronie znajdziesz opinie kursantek z poprzedniej edycji!
Mój tel. 0-602-130-875
- Przeglądaj grona w kategorii Nauka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne