-
Jola
Hej,poszukuję wiszących kładek pieszych (najlepiej o konstrukcji lekkiej,ażurowej,drewnianej)na d zbiornikami wodnymi małych gabarytów np. nad stawem, rzeczką i tym podobne,może macie w swoim posiadaniu jakieś ciekawe linki bo ja już wyczerpałam wszystkie możliwe kombinacje w wyszukiwarce(przynajmniej tak mi się wydaje),może jednak ktoś mnie zaskoczy? -
M:ek
w książeczce swiss made jest jedna pracownia co to prawie same mosty, mostki, kładki robi i tam jest taki jeden fajny przykład... Napisał bym jakieś szczegóły ale mój egzemplarz zapakowany w pudle gdzieś schowany; ) -
Jola
buuu....nawet nigdy się nie zetknęłam z tym bookiem no i niczym szwajcarskim. Może jest jakaś szansa gdzieś ja zdobyć??Np. z dna jakiegoś pudła???:) -
Jola
jednak poradziłam sobie,dzięki Tobie znalazłam fajne stronki,i chyba już wiem co to za biuro projektowe które robi te mosty(o które Ci chodziło) więc niech pudła dalej się kurzą. Zadziwiające jak mało potrzeba informacji,żeby móc znalezć coś na necie. Dziękuję....papa:) -
-
anna szepka
polecam http://www.schmees-luehn.pl -
Anka xx
Witam. Poszukuję materiałów do pracy inżynierskiej. Temat: "Kładka stalowa dla pieszych". szukam materiałów dotyczących: ogólnych zasad kształtowania, rodzaju stosowanych konstrukcji, architektury stalowych kładek dla pieszych itp itd Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc
- Przeglądaj grona w kategorii Nauka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne