architektura & projektowanie [2653]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • janek

Zapraszam wszystkich którzy chcą zdawać na kierunek Architektura i Urbanistyka, Architektura Krajobrazu na Politechnice, Akademii Rolniczej lub na
    KULu.
    Frekwencja dostania sie na wybrane studia ostatnich kursantów wyniosła 91%.
  • RoZ - spifajubisto wszystkie

jaka cena?
  • Anusia

i czy zajecia sa w elastycznych godzinach?
  • Daniel Jan

Witam

Zapraszam wszystkich zainteresowanych kursem rysunku przygotowującym do egzaminów na studia architektoniczne, a także osoby dla których rysowanie jest miłym spędzaniem czasu, chcące udoskonalić swoje umiejetności. Oferujemyu elastyczne godziny zajęć, dostosowane do potrzeb naszych kursantów, zajęcia w centrum Lublina, miłą atmosferę, darmowe materiały pomocnicze, innowacyjny tok kształcenia i atrakcyjne ceny kursów. Kontakt: 0 782 310 803.

Pozdrawiam i do usłyszenia.
  • janek

Cena zależna jest od ilości osób w grupie. Zajęcia mogą się róznież odbywać indywidualnie.
    Obecnie mogę zaoferować grupy:
    3 osobowe,
    6 osobowe,
    24 osobowa
    22 osobowa
    (osób prowadzących zajęcia w tych dużych grupach jest tu znacznie więcej).
    Wszystkie zajęcia są rozpisane na piątek (16:00-19:00, 17:00-20:00), oraz sobotę (9:00-12:00, 12:30-15:30).

serdecznie pozdrawiam
  • senora vixan

a od kiedy na politechnice jest architektura krajobrazu?:]
  • janek

:D powstała na wydziale literówek w budynku obok placu perfekcjonistów
  • konto do usuniecia

odświeżam wątek, pewnie ktoś będzie zainteresowany :)

Pracownie Rysunku i Malarstwa "Talent" prowadzą kursy przygotowawcze na studia artystyczne, architekturę i architekturę krajobrazu. Realizujemy autorski program uwzględniając wymogi stawiane kandydatom na poszczególne kierunki studiów. Tworzenie programów poparte jest również naszym wieloletnim doświadczeniem pedagogicznym w prowadzeniu takich kursów. Są one tak skonstruowane, aby uwzględniały naukę od podstaw i ewentualne wcześniejsze przygotowanie plastyczne kandydatów. Programy są dostosowane do wymogów egzaminacyjnych i specyfiki poszczególnych kierunków studiów. Dzięki temu uwzględniają one zmiany, jakim szczególnie podlega praktyczny sprawdzian egzaminacyjny na kierunki: architektura i architektura krajobrazu.

http://talentlublin.pl

Pracownie Rysunku i Malarstwa
    "Talent"

ul. Bolesława Śmiałego 4, 20-611 Lublin

email: pracownie@talentlublin.pl

tel.: 781 87 44 10
  • tablet

A ja mam lepszą propozycję jeśli chodzi o Lublin...
    NAJLEPSZA SZKOŁA RYSUNKU TO BEZ WĄTPIENIA LIAS http://www.lias.pl
    Przekonałem się o tym sam. Znajomy polecił mi to miejsce.
    Na kurs chodziłem 1,5 roku i zaowocowało... dostałem się na wymarzoną architekturę w Krakowie:)

Podaję do nich linki:
    http://www.lias.pl
    http://www.grupapatron.com.pl
  • zbier@j

Patrząc na galerię to nie wygląda zbyt zachęcająco...
  • mapet

Wśród lubelskich szkół rysunku galerie prac faktycznie są różne.

Ja studiowałem architekturę pare lat temu w Warszawie. Uważam, że prace np w galeri szkoły TALENT nie mają nic, a nic wspólnego z profesionalnym rysunkiem architektonicznym. Gołym okiem widać, że osoba która je wykonywała (wygląda na jedną i tą samą) nie ma pojęcia o perspektywie. To żenada!!!!!

Poza tym rysunki są śmiesznie obrabiane w jakimś programiku graficznym na kompie.
    Tam są widoczne ewidentne błędy!!!!!! Ciekawe, gdzie z takim rysunkiem można się dostać???
    Ci w talencie to powinni sami pójść na jakiś DOBRY kurs, to może by coś z tego było :)

• zbier@j

>mapet napisał
    >Ja studiowałem architekturę pare lat temu w Warszawie.
    >Uważam, że prace np w galeri szkoły TALENT nie mają nic,
    >a nic wspólnego z profesionalnym rysunkiem
    >architektonicznym. Gołym okiem widać, że osoba która je
    >wykonywała (wygląda na jedną i tą samą) nie ma
    >pojęcia o perspektywie. To żenada!!!!!

Z całym szacunkiem, ale te prace w galerii liasu to wyglądają jak prace uczniów po pierwszym miesiącu w szkołach rysunku. Pal sześć to, że drzewa wyglądają jak kalafiory, itp., ale tam nawet perspektywa wygląda... gorzej niż źle, nie mówiąc o tym, że ciekawych "nowości" można się dowiedzieć o elipsach w perspektywie; ).
    No ale spoko, poziom egzaminu na różnych WA jest różny...
  • tablet

Zdecydowanie polecam w Lublinie LIAS!
    http://www.lias.pl

Szkoła najlepsza w regionie. Warto zobaczyć jak wyglądają u nich zajęcia.
    REWELACJA!!!

Poza tym najlepszą rekomendacją są ci, którzy dostają się na studia. Z grupy, w której byłem, a było nas ok 8-9 osób, już nie pamiętam dokładnie, wiem że nie dostała się tylko jedna osoba na architekturę.
    Uważam, że to bardzo dobry wynik - tym bardziej, że zdawaliśmy do różnych ośrodków również tych premium - KRAKÓW, WARSZAWA, WROCŁAW.

• zibi5

Nie wiecie, czy w tej szkole Lias prowadzą zajęcia również w dni powszednie?
    Bo mnie zależy bardzo na wolnych weekendach.
    No i drugie pytanie, jeśli ktoś tam chodził - czy w 1,5 roku dam radę się przygotować na architekturę?
  • zbier@j

Nie rozumiem - naprawdę wierzysz, że trolowe konto zibi5, kret, tablet, trol20 i mapet kogokolwiek nabierze?; >
  • Dariusz Piekut

Pracownie Rysunku i Malarstwa "TALENT" w Lublinie prowadzą kursy przygotowawcze na studia artystyczne ,architekturę ,architekturę krajobrazu,malarstwo, grafikę, edukację artystyczną ,historię sztuki.Prowadzimy zapisy na intensywny kurs przygotowujący do egzaminów na achitekturę krajobrazu .Kurs rozpoczyna się 5 maja i trwa do końca czerwca 2011 r. Dodatkowy nabór na kurs wakacyjny rysunku w sierpniu 2011 r.Serdecznie zapraszamy.www.talentlublin.pl Więcej informacji pod nr tel. 798 897 462 lub w siedzibie szkoły w soboty w godz. 11.00-14.00 , pokój C, Lublin, ul. B. Śmiałego 4.
  • Michał Siudem

O Jezu!!!!!!!! Dajcie siana.........

Z takimi rysunkami to świetlice róbcie nie kursy.
    Faktycznie macie talent przez duże T!!!!!!!!!!!
    Te rysunki to chyba wam wnusia rysowała na jakimś kursie wakacyjnym.
    Macie poczucie humoru.
    A wszystkim radzę szukać dobrych zajęć na wysokim poziomie,
    może być polibuda.
  • Dariusz Piekut

Talent , to jest to - Siudem ,to chyba z kabaretu...znam Siudyma - aktora... A tak między nami ,to nie pisz bzdur, bo każdy może zdobyć rysunki studentów architektury i umieścić je na swojej stronie. Nie pluj i nie siej zamętu , lepiej idz do psychoanalityka ...powodzenia
  • Michał Siudem

Trzeba nie mieć zielonego pojęcia na dany temat, być głupim albo ślepym żeby wychwalać, coś co wygląda na poziom dzieci z podstawówki. Ja nie sieję zamętu - to ty pleciesz bzdury. Na temat rysunku architektonicznego nie wiele wiesz, ale nie rekomenduj koleś jakiegoś TALENTA - bo to porażka, absolutny bubel.
    Co do rysunków studentów na stronach innych szkół:

A) przejdz się na egzamin z takimi rysunkami, jakie robią w TALENCIE to cie wyśmieją.
    B) takie badziewne gryzmoły świadczą też o tych co tam uczą - widać, że to pomyłka
    C) jak ktoś tak uczy rysunku, to idę o zakład, że sam by się nie dostał
    D) jeżeli uważasz, że ktoś zamieszcza rysunki studentów na swojej stronie to zgłoś to - bo to przestępstwo
    E) sam chodziłem do dobrej szkoły rysunku i wiem koleś jak tam się pracowało
    F) twój dramat polega na tym, że ty nawet nie wiesz, co to jest dobry rysunek:)

Na szczęście są jeszcze w LUBLINIE dobre szkoły.

A ty nie rób reklamy tandecie, chyba że ci za to płacą
    Nie rób krzywdy ludziom koleś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Michał o nazwisku, które polubiłeś:)
  • Dariusz Piekut

Siudem ,nie będę na tym prymitywnym poziomie z Tobą polemizował...a tak między nami , to trochę szacunku i tolerancji dla innych -kolesi poszukaj sobie w rodzinie- podaj prawdziwe nazwisko i imię tchórzu , a wtedy dowiemy sie co z Ciebie za gwiazda rysunku i artyzmu.Wiem tajniaku ,że brak ci odwagi cywilnej i tego nie zrobisz,a Twój cienki bełkot nikogo nie obchodzi...Moja rada jutro zgłoś się do odpowiedniego lekarza...Będę trzymał za Ciebie kciuki:)))
  • 1
  • 2
| |

KOMUNIKATY: z nowym rokiem sie cos nowego wymysli:) POLECANE LINKI: strona technikum architekto...

Fotki