• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nie wiem czy zauważyliście
    Orginalny tekst Again:
    ...Now you get me down...
    A na koncercie:
    ...Now I get you down
    :-)
  • Grono.Net

Na koncercie nie byłam, ale informacja zastanawiająca. Doprawdy.
  • Anonim

może to dlatego, że kiedy zbyt długo słucha się "again", łatwo jest załapać "down"...; )
  • Grono.Net

wydaje mi się to całkiem logiczne: przecież oryginalnie i na koncercie tekściło dwóch różnych gości.. oni się mają ku sobie i jeśli jeden śpiewa, że "ty mnie down", to drugi potwierdzając ten fakt musi zaśpiewać, że owszem, "ja cię down"... prościzna.. :)))
  • Grono.Net

hymmm... to wydaje się być logiczne... aczkolwiek nie rozumiem jak można mieć doła słuchając AGAIN.. sam tytuł wskazuje na to, że jej można słuchać bezustannie.. again i again i again i again.... :)
  • Anonim

no jeżeli to nie jest jedna z najsmutniejszych piosenek i jeszcze na dodatek o samotności po utracie miłości bliskiej osoby, jakie znam, to niech mnie tu rozszarpią różowe słonie!! :). wystarczy wsłuchać się w słowa, i przeszywającą muzykę...

a że piosenka i tak piękną jest - nie ulega wątpliwości :]

dlatego można ją: again i again i again...
  • Grono.Net

nno tak.. niewątpliwie masz w pewnym sensie rację... optymistyczne jest jednak to, że..
    takie piosenki, których słucha sięagain, again, again i again powstają... :)))) prawda..? :)
  • Anonim

i to co napisałaś jest świadectwem prawdziwego optymizmu.
    correct! :))
  • Grono.Net

Polska łelcam tu :)
    mogliby zawitać i w tym roku, tylko... hmmm... gdzieś na Pomorze może; )
  • Grono.Net

taaaa... ja tam ich widzę w szczecińskim amfiteatrze...; ) w maju..
  • Grono.Net

a nie na Dni Morza ?;p
    jako support przed Kombi, Lady Pank, coś w ten deseń.

straszna ta rzeczywistość..
  • Grono.Net

;)
    eee
    w tym roku ma byc papa dance...
  • Grono.Net

łał
    no to szaleć będziemy, jak nigdy !
    [ wykluczając poprzednie występy tej cyrkowej formacji ]
    ;)
  • Grono.Net

Mona lisą byłaś mi marzyyyyyłam tylko o toooooobieeeeee... :)
  • Grono.Net

jak dobrze ze tego nie znam:))
  • Grono.Net

boś młody ciałem i duchem... nie znasz ty li klasyki polskiego disco polo , w którego duchu małomiasteczkowości wychowanam na dyskotekach szkolnopodstawowych pląsając to tu to tam jednocześnie też chowając się po kątach... niestety didżej niereformowalny był azaliż archive wtedy nie czyniliż nam tej zaszczytnej przyjemności i nie graliż jeszcze.. :)))))))
  • Grono.Net

no mlody jestem... i dobrze mi z tym.. ja na dyskotekach mialem raczej zachodnie przeboje.. 2 unlimited, ace of base czy fun factory:)
  • Anonim

ciesz sie, ze nie puszczano Ci na dyskotekach backstreet boys, n'sync i innych tego typu atrakcji;] Ja w podstawowce i na poczatku LO przeszlam faze zdolowanej zbuntowanej nastolatki i dyskoteki nie zrujnowaly mojej biednej psychiki;]
  • Grono.Net

a jak ja nie przeszedlem buntu, to co, mam go jeszcze spodziewac?;)
  • kreda

chyba juz nie
  • 1
  • 2
| |

You're tearing me apart Crushing me inside You used to lift me up Now you get me down If I ...

Fotki

Miejsca grona (0)