Arctic Monkeys [1439]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Tak jak mówi temat. Nie wiem czy już to wiecie z forów i wiadomości z różnych stron. Ale stało się.

http://arcticmonkeys.com/

http://muzyka.onet.pl/10174,1342587...

Nie wiem jak to dalej będzie. Ciężko mi się w ogóle wypowiadać. Czuję się jakby ktoś mi przywalił wszystkimi instrumentami i głośnikami świata na raz.

Trzymajcie się.
  • Dragon

Nieprzeżywam tego jakoś. Mam nadzieje że brak oryginalneg basisty , niewpłynie negatywnie na jakośc tekstów i muzyki AM.
  • Anonim

Ale cholera, właśnie przyjaciele przestali grać razem w zespole nie sądzisz że to dziwne? Nie no pewnie, można mieć to gdzieś.

Taa, O' Malley będzie grał jeszcze do końca trasy. Ale czy nie wiadomo czy zagra na nowej płycie. Będo musieli kogoś znaleźć.
  • Ania

Podobno ma od tej pory grać z nimi zawsze...

MI też jest smutno, no bo ich kontakty też miały wpływ n to jak grają. Chcoaiz muzyka sie raczej nei zmieni, to następna płyta już nie będzie taka sama.
  • Anonim

a jakby na marginesie troszeczke, ktora ich plyta jest najbardziej adekawatna na prezent dla rock-osoby ?
  • Dorothy Cuckoo

kazda kazda...
  • ewa

Takie życie , często odchodzą z zespołów no smutno , bo szkoda , że tak szybko zespół nie ma oryginalnego skłądu , najgorsze jest to , że ja myślałam (gdzieś przeczytałam) , że on robi sobie tylko przerwę , a tu zonk.No cóż.
  • Anonim

No bo wiesz, na początku zrobił sobie tylko przerwę... Powiedzieli że wyczerpanie i tak dalej. A może tak naprawde się pokłucili. Cholera, nie chcę o tym myśleć. Mam nadzieję że nadal się przyjaźnią.

O Albinka tu jest :D

A co do płyty na prezent... To masz na myśli płytę czy EP...? hahah :D Of kors że płytę
  • Ania

A jakże by nie mogło być Albinki na gronie AM, no naprawde, co to w ogóle za pomysł :P
  • Dominik

HA! Jak juz WSZYSCY WIELCY sie ujawniają to i ja mówie - tez tu jestem ! :D
  • mw.

niefajnie...
  • Anonim

cooooo? nie!!!!!!!!
    nieładnie tak odchodzić z takiej kapeli! Jak on...
  • Anonim

a nie mówiłam? myślę że od razu odszedł, ale nie chcieli chyba mówic chociaż to bez sensu...z tą przerwą to jakaś lipa była....
    z dupy że odszedł :/ niedobrze jest gdy w tak młodym zespole juz odchodzą :/
  • Anonim

>mayka69 napisała:
    >a nie mówiłam? myślę że od razu
    >odszedł, ale nie chcieli chyba mówic chociaż
    >to bez sensu...z tą przerwą to jakaś lipa
    >była....
    >z dupy że odszedł :/ niedobrze jest gdy w tak
    >młodym zespole juz odchodzą :/

Cholera... Też myślę że to mogło tak być. Ale twoje ostatnie zdanie brzmi jakby on... no nie wiem... umarł :P

Och Albinko no co ja mogę rzecz, gratuluję wyboru dobrego grona :P :D

• Anonim

>Arctic D o m i n i c napisał
    >HA! Jak juz WSZYSCY WIELCY sie ujawniają to i ja
    >mówie - tez tu jestem ! :D

CO ZA SKROMNOŚĆ! :D

• Anonim

no rzeczywiscie tak wyszło jakoś; p ale nie było to celowe; )
  • adrian

taa kumple... pewnie znowu o kase poszło...
  • ewa

Ej może to nie nowość , ale przed chwilą na wp czytałam , że chce wrócić.
  • Anonim

Myślę że należy zobaczyć oba artykuły o Andym na http://www.mardy-bum.com żeby to zrozumieć.

Po pierwsze Alex powiedział że trudno będzie zrozumieć sytuację która była przez dłuższy czas w zespole...

Po drugie, co jest strasznie smutne, że teraz Andy nie ma nic do roboty i się snuje po Sheffield (ależ liryczny fragment) bo zespół był całym jego życiem i teraz nic mu nie zostało... I jeszcze... że chciał wrócic... Ale Alex... powiedział....

NIE

nie chce w to wierzyc. mam nadzieję że nie jest takim debilem.
  • ewa

Alex chyba nie będzie takim chamem , żeby go nie przyjąć z powrotem myślę , że kwestia czasu , ale możliwe , że to już koniec , niestety.
    Chociaż w sume o mu się nie dziwwię (Alexowi) , bo zmieniać zdanie o byciu w zespole i raz odchodzeniu , a późniejszej chęci powrotu może być irytujące.
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)