Arctic Monkeys [1439]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mw.

piosenka srednia, a teledysku calkiem fajny; )
  • merry mary

Piosenka. Najpierw piosenka. No ja się zachwyciłam totalnie; ) Dla mnie jest rewelacyjna. Słucham jej prawie cały czas; )
    Teledysk. Teraz teledysk. Baaardzo dobry. I świetnie zagrany przez aktorów, przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie. 10/10 punktów dla piosenki i teledysku!!!
  • merry mary

Czyli nie wszyscy maja te same odczucia co do piosenki...; )))
  • Ania

Ja będę właśnie w czasie festwiali w Leeds i Reeding w Angli, nawet całkiem niedaleko tego drugiego, ale się nie wybiram niestety. Po 1. nie ma juz biletów, po 2. nawet akby były, to kosztją fortunę, a AM gra tylko w pt, lub sb, czyli w dni, w ktorych będę miała zajecia. Ech...
  • merry mary

hehe, biletów nie ma juz od baaardzo dawna, to prawda...
    Arctic Monkeys grają w sobote 26go w Reading, a w Leeds w nd, 27go.
    Ech, szkoda, że nie będziesz miała jak tam wpaść..mielibyśmy dokładno relację na gronie; ) Ale ja i tak Ci strasznie zazdraszczam, że w ogóle do Anglii wybywasz...:) A cóż to za zajęcia? jakiś obóz językowy...?
    -m.
  • Ania

Tak, obóz językowy :) No, strasznie na początku się napaliłam na ten koncert, szczegulnie, że to pewnie nie dłużej niż 30 min pociągiem, ale gdy spojrzałam na ceny biletów, to ho-ho. No i tak bym nie miała możliwości pojechać.

Ale, kto wie, moze jakiś inny gronowicz sie wybira i nam opowie
  • merry mary

No moze ktoś się wybiera...ale to w sumie mało prawdopodobne, chociażby ze względów finansowych; ) też patrzyłam na ceny; ) no, nie wiem jak można sobie pozwolić tak po prostu na taki wypad, choć warto warto; ) No ale skoro na tych festiwalach jest full ludzi , to chyba nieźle muszą sobie radzić w tej Anglii; ))
    jej... Tam jest tyyyyle świetnych zespołów, oprócz Arctic Monkeys... az sie cos człowiekowi robi z zalu, ze tam nie będzie.... Placebo, Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs, Muse, The Streets (choć to z rockiem raczej niewiele ma wspólnego... rap to nie moja bajka, ale, musze przyznać, radosną twórczośc Mike'a Skinner'a baaardzo lubię - to chyba wyjątek...może ze względu na ten cudowny brytyjski akcent :D ; )))
    No nic... pozostaje tylko czekać na cud, że Małpki zawitaja w przyszłym roku na Open'er...
  • the ugliest weenie

no tak co niezbyt entuzjastycznie wypowiadają sie o nowej piosence, nawet w mtv2 znalazlam artykul, w ktorym 'alternatywna' redakcja pokazuje swoj brak optymizmu, co do jej sukcesu. a fakty sa niezbite - kiepsko sie sprzedaje singiel. http://www.mtv.co.uk/channel/mtvuk/...
    nie wypowiem sie, bo jej nie slyszalam - wyjazd do pierwotnej polskiej osad ma ten urok :)
  • Anonim

bylem w leeds na festiwalu. bylem i widzialem, bylem i przezylem koncert arctic monkeys. bylo bardzo dobrze, nie jakos szalenczo, ale jednak. bilety nie kosztowaly wcale fortuny dla osoby pracujacej w anglii - 60 funtow za jeden dzien to tylko 1,5 dnia pracy wiec malusko.
    niewiele brakowalo, a w ciagu tygodnia zaliczyl bym dwa koncerty AM, gdyz po powrocie z trasy grali secret gig w barnsley dla 500 osob - niestety sie nie udalo zdobyc wejsciowki.
    co do singla - mi sie tam podoba i utwor, i klip. jednak baby i'm yours niszczy go niepodwazalnie, ma swoj urok ameryki lat dawnych; )
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)