Arctic Monkeys [1439]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kaś.

jak wam się podoba? bo mnie na początku za bardzo nie poruszył, dopiero jak zobaczyłam tę końcówkę, to mi się straszliwie spodobał :D jest niesamowity :)
  • merry mary

No dla mnie teledysk bomba; ))
    piosenka również;)
    pzdr -m.
  • ewa

Teledysk bardzo super , gorzej z piosenką mogliby zrobić riot van , albo who the fuck are arctic monkeys
  • kaś.

właśnie mi się piosenka też nie za bardzo podoba, chociaż może powinnam się bardziej wsłuchać :>
  • ewa

jest taka "brytyjska" , a ja ich lubie za to , że nie są tak strasznie brytyjscy jak inni :P(może mnie się tylko tak zdaje)
  • Anonim

teledysk jest bardzo :D dla mnie bąba :P
  • a portuguesa.

dla mnie i piosenka i teledysk super :)
  • Anonim

http://pl.musicdoob.com/story.php?t...

juz byl poruszamy ten temat w tonie filmikow ale spoko;]
  • kaś.

dzizas, no czemu ja się biedna nie domyśliłam; (
  • Anonim

świetny teledysk piosenka zreszta też :D
  • funky diva

teledysk jest super hahaha może kiedys wypróbuje jej metode? :P (ale chyba nie jest zbyt skuteczna)
  • kaś.

właśnie metoda jest świetna, jak widać na teledysku, tylko że pani trochę nadgorliwa :P sama też chcę spróbować :D:D:D
  • Anonim

najlepiej było jechaćdo Sheffield zanim uciekli do Londynu; )

W ogóle to po cholera tam pojechali. I w dodatku chcą się pozbyć akcentu słyszeliście o tym?! :O
    Ciekawe w co ewoluuje nasz ukochany zespół z Sheffield :P
  • Anonim

pozbyć akcentuuuU??????? nieeeeeee
  • Anonim

o nie..tylko nie ten boski akcent. uwielbiam ten taki zadziorny brytyjski akcent:P
    a co do piosenki to boska jak i równiez tleedysk.
  • Justyna

piosenka nie rzuciła mnie na kolana ale teledysk zajebistyyyy :D
  • Anonim

>... napisała:
    >pozbyć akcentuuuU??????? nieeeeeee

No właśnie właśnie! Przejebane! Stracą całą tą swoją manierę lekkiego bełkotania! Ale NASZCZĘŚCIE wrócili do swoijego wyglądu z początku kariery a Alex odstawił swoje bezrękawniki! UFF!
  • Anonim

aach... ja kocham to polo z postawionym kołnierzykiem:)

nie powinni się pozbywać akcentu bo ich ci z rodzinnego Sheffield zlinczują:P:P
  • Anonim

no właśnie! dobrze że ubierają się teraz w tym londynie tak jak się ybierali na początku kariery! już myślałam że się zmienią w indie debili po tym co alex ze sobą robił! :P

a ci z sheff to ich zlinczują JEŻELI ich znajdą w tym głupim londynie :P :P :D
  • Cicha

poczatkowo byłam w szkou i nie wiem dlaczego po pierwszym przesłuchaniu miałam wrazenie ze to bardziej mi apc przypomina niz toola.. ale teraz bardzo mi sie podoba .. i chyba zaraz znów sobie włacze ten albumik ....
  • 1
  • 2
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)