- 1
- 2
-
kaś.
jak wam się podoba? bo mnie na początku za bardzo nie poruszył, dopiero jak zobaczyłam tę końcówkę, to mi się straszliwie spodobał :D jest niesamowity :) -
merry mary
-
ewa
Teledysk bardzo super , gorzej z piosenką mogliby zrobić riot van , albo who the fuck are arctic monkeys -
kaś.
właśnie mi się piosenka też nie za bardzo podoba, chociaż może powinnam się bardziej wsłuchać :> -
-
ewa
jest taka "brytyjska" , a ja ich lubie za to , że nie są tak strasznie brytyjscy jak inni :P(może mnie się tylko tak zdaje) -
Anonim
-
a portuguesa.
-
Anonim
-
kaś.
-
Anonim
-
funky diva
teledysk jest super hahaha może kiedys wypróbuje jej metode? :P (ale chyba nie jest zbyt skuteczna) -
kaś.
właśnie metoda jest świetna, jak widać na teledysku, tylko że pani trochę nadgorliwa :P sama też chcę spróbować :D:D:D -
Anonim
najlepiej było jechaćdo Sheffield zanim uciekli do Londynu; )
W ogóle to po cholera tam pojechali. I w dodatku chcą się pozbyć akcentu słyszeliście o tym?! :O
Ciekawe w co ewoluuje nasz ukochany zespół z Sheffield :P -
Anonim
-
Anonim
o nie..tylko nie ten boski akcent. uwielbiam ten taki zadziorny brytyjski akcent:P
a co do piosenki to boska jak i równiez tleedysk.
-
Justyna
-
Anonim
>... napisała:
>pozbyć akcentuuuU??????? nieeeeeee
No właśnie właśnie! Przejebane! Stracą całą tą swoją manierę lekkiego bełkotania! Ale NASZCZĘŚCIE wrócili do swoijego wyglądu z początku kariery a Alex odstawił swoje bezrękawniki! UFF! -
Anonim
aach... ja kocham to polo z postawionym kołnierzykiem:)
nie powinni się pozbywać akcentu bo ich ci z rodzinnego Sheffield zlinczują:P:P -
Anonim
no właśnie! dobrze że ubierają się teraz w tym londynie tak jak się ybierali na początku kariery! już myślałam że się zmienią w indie debili po tym co alex ze sobą robił! :P
a ci z sheff to ich zlinczują JEŻELI ich znajdą w tym głupim londynie :P :P :D -
Cicha
poczatkowo byłam w szkou i nie wiem dlaczego po pierwszym przesłuchaniu miałam wrazenie ze to bardziej mi apc przypomina niz toola.. ale teraz bardzo mi sie podoba .. i chyba zaraz znów sobie włacze ten albumik ....
- 1
- 2