-
Agnieszka
http://pl.youtube.com/watch?v=-Zsyh...
najlepsza piosenka w wykonaniu najlepszej piosenkarki :D boskoooooooooo -
Chmiel
-
Anonim
-
Chmiel
-
-
Anonim
kiedys przeczytalem jakiegos posta na tym groni... jakas dziewczyna mowila i to dosc slusznie ze am maja niepowtarzalny styl ktorego szyka u innych zespolow i zaden takiego nie ma -
Chmiel
-
Anonim
-
Chmiel
Jamie Cook mial napisane na swoim majspejsie o tym i podobno majspejsc arctic monkeys zamkniety wiec cos moze byc na rzeczy... -
Anonim
zawsze mozna na to patrzec z takiej strony ze na konto wlamali im sie hakerzy.... albo byl to tak zwany event.... wkoncu w grudniu ma wyjsc nowy krazek wiec musza go jakos zareklamowac.... albo bardziej pesymistycznie... zespol, ktory nigdy mi sie nie znudzi i podczas ktorego na nowo odkrywam kazda ich piosenke, sie rozpada... :( -
Chmiel
Naprawde myslisz ze AM musi rozpuszczac ploty o swoim rozpadzie zeby zachecic ludzi do kupowania ich plyt?? -
Anonim
z tego co wiem to istnieja takie sposoby zyskiwania popularnosci... ale gdyby tak to przemyslec to wszyscy podjudzeni tym ze to ostatnia plyta rzuca sie po nia niemilosiernie do sklepow... -
Chmiel
A to ze bedzie jeszcze jedna plyta to potwierdzone??
Z tego co wiem to czlonkowie AM maja za zle Alexowi ze bardziej udziela sie w innych projektach wiec nie wiem co to bedzie z ta plyta. -
ms zespołu działa elegancko, tyle, że ich te prywatne konta są pousuwane...chyba
-
Anonim
z tego co wiem ten post na ms ktory mowil o rozpadnieciu sie zespolu (nie pamietam ktory z czlonkow zespolu go napisal) nie dotyczyl jego dzialalnosci w aou albo w zadnym z innych projektow.... byla tylko mowa o zachowaniu turnera
-
Chmiel
well... since alex is completly crazy, i think this is the end of the band... not just because he has 2 more bands, its because i quit
thats rite people... im tired of alex's mind
i will start a new band or maybe i will become a producer
anyways... sorry fans, sorry to all
bye bye
To ze ma 2 nowe kapele mialo tez jakis wplyw na to. -
Anonim
-
Chmiel
-
Nikt z was nie wpadł na to, że to był spóźniony o 2 dni żart Prima Aprilisowy?
-
Anonim
hmmm w takim razie ktos mi przekazal nieco uproszczona i odbiegajac od prawdy wersje.... -
Anonim