Arctic Monkeys [1439]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agnieszka

http://pl.youtube.com/watch?v=-Zsyh...
    najlepsza piosenka w wykonaniu najlepszej piosenkarki :D boskoooooooooo
  • Chmiel

Hmm calkiem fajny.
  • Anonim

szczerze nikt nigdy nie zaspiewa i zagra tak jak oni.... :P
  • Chmiel

No tak,to bez watpienia.
  • Anonim

kiedys przeczytalem jakiegos posta na tym groni... jakas dziewczyna mowila i to dosc slusznie ze am maja niepowtarzalny styl ktorego szyka u innych zespolow i zaden takiego nie ma
  • Chmiel

Dlatego mam nadzieje ze sie nie rozpadna...
  • Anonim

a wlasnie to jest w końcu plotka czy najprawdziwsza prawda....
  • Chmiel

Jamie Cook mial napisane na swoim majspejsie o tym i podobno majspejsc arctic monkeys zamkniety wiec cos moze byc na rzeczy...
  • Anonim

zawsze mozna na to patrzec z takiej strony ze na konto wlamali im sie hakerzy.... albo byl to tak zwany event.... wkoncu w grudniu ma wyjsc nowy krazek wiec musza go jakos zareklamowac.... albo bardziej pesymistycznie... zespol, ktory nigdy mi sie nie znudzi i podczas ktorego na nowo odkrywam kazda ich piosenke, sie rozpada... :(
  • Chmiel

Naprawde myslisz ze AM musi rozpuszczac ploty o swoim rozpadzie zeby zachecic ludzi do kupowania ich plyt??
  • Anonim

z tego co wiem to istnieja takie sposoby zyskiwania popularnosci... ale gdyby tak to przemyslec to wszyscy podjudzeni tym ze to ostatnia plyta rzuca sie po nia niemilosiernie do sklepow...
  • Chmiel

A to ze bedzie jeszcze jedna plyta to potwierdzone??

Z tego co wiem to czlonkowie AM maja za zle Alexowi ze bardziej udziela sie w innych projektach wiec nie wiem co to bedzie z ta plyta.
  • kolor_chabrowy

ms zespołu działa elegancko, tyle, że ich te prywatne konta są pousuwane...chyba
  • Anonim

z tego co wiem ten post na ms ktory mowil o rozpadnieciu sie zespolu (nie pamietam ktory z czlonkow zespolu go napisal) nie dotyczyl jego dzialalnosci w aou albo w zadnym z innych projektow.... byla tylko mowa o zachowaniu turnera
  • Chmiel

well... since alex is completly crazy, i think this is the end of the band... not just because he has 2 more bands, its because i quit
    thats rite people... im tired of alex's mind
    i will start a new band or maybe i will become a producer
    anyways... sorry fans, sorry to all
    bye bye

To ze ma 2 nowe kapele mialo tez jakis wplyw na to.
  • Anonim

nie ropadnie się AM, za dobry zespół xD; p
  • Chmiel

Bitelsi sie rozpadli.
  • Kristoff

Nikt z was nie wpadł na to, że to był spóźniony o 2 dni żart Prima Aprilisowy?
  • Anonim

hmmm w takim razie ktos mi przekazal nieco uproszczona i odbiegajac od prawdy wersje....
  • Anonim

żart że ho ho;/
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)