Arctic Monkeys [1439]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

tak tak :)) arctic monkeys wydali album roku wedlug new musical express . macie linka : http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswi...
  • Anonim

patrząc na całą listę, uważam, że niektóre zespoły zostały zranione :P. np The Kooks, czy The Rapture, Muse, flaming Lips, The Streets, Futureheads,Panic! at the disco, czy The Strokes. Bo te płtyty bardziej mi sie podobały od AM (pewnie zostanę za to zbesztana ^^").... z góry przepraszam :P.
  • ewa

Panic! at te disco - a fe
  • Anonim

Muse i Kooksow moge jescze zrozumiec ale panic at the disco? Druga plyta Futureheadsow jest o wiele o gorsza niz pierwsza a First Impressions Of Earth Strokesow jakos nie poraza.
  • Anonim

... wiedziałam, że zostanę zbesztana; _;! XD
  • heniek

ech.. Muse to brzmi jak stękanie w kibelku, Panic at the disco szybko się nudzi. Jak dla mnie to słusznie przyznana nagroda; )
  • d y m!

Panic! At The Disco ssie. Ten wokalista jest jakiś "za fajny" jak dla mnie; / A Kooks są trochę skrzywdzeni... Tak daleko?
  • Anonim

wokalista Panic! jest tak irytujący, jest taki taki ... emo ._." XD XD. ale lubie ich; P.
  • Anonim

>DymeK xD napisał
    >Panic! At The Disco ssie. Ten wokalista jest jakiś "za
    >fajny" jak dla mnie; / A Kooks są trochę
    >skrzywdzeni... Tak daleko?

BRRRRAAAWOO!

Zgadzam się z tobą! Hahaha

Jak dla mnie to cała panica jest emo a nie tylko brendon co to się lubi z kolegami lizać... no sotyy, ten płaczliwy wokal?! Żałość :P

• Anonim

kooksi powinni być o jakieś 47-49 miejsc wyżej wolfmother też skrzywdzili
  • ☥ Lady Vampyria ☥

alex jest brzydki...
  • ☥ Lady Vampyria ☥

ale muza ok .
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)