Arctic Monkeys [1439]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja w zasadzie do kolejnej płyty jakiegokolwiek zespołu nastawiam się albo obojętnie, albo pesymistycznie. Tak jest najlepiej, żeby uzyskać falę zaskoczenia, zadziwienia, zafascynowania i jeszcze więcej takich wyrazów na "za-", albo powiedzieć sobie "no tak, miałam/łem rację", wzruszyć ramionami i nic sobie z tego nie zrobić. Może faktycznie AM wiedzą, co robią. Tak naprawdę to czy ktoś tworząc płytę byłby pewien, że chce ją wydać, gdyby miała być do niczego? W sumie faktem jest, że to muszą ocenić fani, ale może AM akurat odkryje jakieś fajne połączenie brytyjskiego rocka i r'n'b. Tak, jestem zdecydowanie obojętnie nastawiona do nowego albumu. I nagadałam się bez sensu :P

Chmielu nie offtopuj komplementami :P
  • Chmiel

Nie mow ze tego nie lubisz:D
  • Matador.

ja tez chce jakies komplementy;D
  • Anonim

R 'n' B = Rhytm and Blues

nie umieszczajcie konkretnych osób w tym rodzaju muzyki a w szczególności rihanny, która moim skromnym zdaniem jest mało R'n'B tylko popowa. poza tym spróbujcie sobie wyobrazić muzykę, a nie osoby. z czy wam się kojarzy RnB z jakimi brzmieniami, dźwiękami?

w moim osobistym odczuciu kawałek arktycznych małpek z elementami R'n'B będzie przesiąknięty gitarą basową, być może jakieś klawisze (już to zastosowali w '505' np.), zdecydowanym rytmem, itp itd. chodzi o muzykę a nie osoby prawda?

no ale przydałby się jakis zdecydowany głos, np. amy whinehouse jeśli dorzyje, duffy jest świetna, joss stone?
  • Matador.

bardziej byłbym za adele
  • Chmiel

Tez bym byl za Adele.Albo za Kate NAsh.
  • Anonim

z Kate Nash bmogłoby brzmieć całkiem ciekawie..
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)