- 1
- 2
-
Anonim
http://eventful.com/demands?ga_type...
klikajcie "demend it", wpisujecie e-mail, wysyłacie, odbieracie, potwierdzacie i dziękuję. Krótka droga do Arctic Monkyes. Na razie jest 27 osób, ale jak każdy będzie codziennie zakładał nowy mail i wysyłał... -
Anonim
sory, zmiana linku...
http://eventful.com/performers/arct...
obok select country, trzeba wybrać ""not in the USA" i tam wybrać Poland.
wpisujcie w miasto Warsaw, tylko nie Warszawa, bo sie nie liczy!!! -
Litha
-
Chmiel
-
-
Anonim
-
-
>Little Liar napisała:
>Na razie jest 27 osób, ale jak każdy
>będzie codziennie zakładał nowy mail i wysyłał...
No już mi się chce :). Hahaha! Ludzie ochłońcie :D. Wszyscy mają w dupie Eventful, właśnie dlatego. -
Anonim
no i właśnie dlatego oni raczej nie przyjadą. bo wszyscy chcą żeby byli, nikt nic nie robi w tym kierunku, a jak wreszcie ktoś coś działa, to wszyscy stwierdzają że po co. -
>no i właśnie dlatego oni raczej nie przyjadą.
Może jeszcze nie zauważyłaś, że biznes muzyczny działa tak, że zespoły przyjeżdżają na koncerty w celu promowania płyty. U nas już byli, a kiedy z chęcią tu skoczą przy promowaniu następnego albumu. Nie wiem czemu aż tyle osób uważa, że jesteśmy pępkiem świata i jak tylko się zbierzemy to zespół rzuci wszystko i nawet jak mu się nie będzie opłacać to przyjedzie do naszego kraju żeby nam usłużyć swoją muzyką. Ochłoń.
>bo wszyscy chcą żeby byli, nikt nic nie robi w tym kierunku, a jak wreszcie ktoś coś działa, to wszyscy stwierdzają że po co.
Ty też nic w tym kierunku nie robisz. Nic nie organizujesz, tylko bierzesz udział w dennej ankiecie którą muzycy i organizatorzy mają gdzieś. O Twoim wielkim zaangażowaniu w organizację koncertu w Polsce (Które nawet mi imponuje) nikt się nawet nie dowie. -
Anonim
cóż, zdążyłam się zorientować że przed marcem nie przyjadą bo mają zapełniony grafik, ale cóż, kwestia spojrzenia na temat.
Poza tym nie musi ci to imponować i takie "złote rady" zachowaj dla kogoś kogo to obchodzi albo ucieszy. -
Chmiel
to trzeba byc naprawde naiwnym zeby myslec ze przez taka ankiete uda sie zmusic kogos do naszego "wspanialego" kraju na koncert...
Dance Little Liar! -
Anonim
-
donata.
Raczej szybko się u nas nie pojawią, jak tak bardzo chcesz ich zobaczyć to wyjeżdżaj na ich koncerty :D -
Anonim
-
chyba nie mamy co liczyc, że przyjadą w do Polski w niedługim czasie. w lipcu byli na open'erze, więc będą się promowac pewnie poza naszymi granicami:/
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
jeej, wreszcie jakiś entuzjazm. ale na pewno nie przyjadą przed kwietniem, zapchana trasa... <bu> -
Krawiec
no było by milo gdyby przyjechali, ale polska jest dla nich raczej mało atrakcyjnym krajem :\. -
Polska jest ogólnie mało atrakcyjnym krajem:P chyba, że się szuka hydraulika;]
- 1
- 2