Arctic Monkeys [1439]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • どーもくん

W pierwszy słowach witam gronowiczów i proszę o nie kasowanie tego tematu zanim nie doczytacie do końca; )

Wiem, że pewnie z miejsca zostanę potraktowany jako pierwszy lepszy spamer, jednak chciałem Wam zareklamować moim zdaniem wartościowy twór. Dziś wystartował nowy serwis o Arctic Monkeys - arcticmonkeys.pl

Co znajdziecie na stronie? Aktualności, ale jeszcze nie teraz, trudno oczekiwać po godzinie działalności newsów. W tej chwili za to możecie znaleźć tłumaczenia prawie wszystkich piosenek Arctic, łącznie z bside'ami i rzadkimi piosenkami. Oprócz tego mega galerię, dużo autorskich tekstów, skany z zagranicznych gazet, unikalne materiały takie jak PEŁEN zapis koncertu z Open'era. Słowem - wszystko czego potrzebuje prawdziwy fan; )

Mam nadzieję, wzbudziłem Wasze zainteresowanie i pozdrawiam serdecznie w imieniu całej redakcji.
  • Kristoff

Muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony :). Czekam na otwarcie forum :D.
  • どーもくん

To znów ja - spamer i reklamiarz. Chciałem tylko powiedzieć, że strona się dzielnie trzyma i cały czas rozwija, a w ostatnich dniach uruchomiliśmy forum serwisu, także wszystkich serdecznie zapraszamy do rozmów na temat Arctic; )

http://forum.arcticmonkeys.pl/
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)