- 1
- 2
-
Chiyo
11.07.2007 w Wiedniu odbędzie się moi drodzy fani, koncert Arctic Monkeys, czy ktoś sie wybiera? Bo jezeli uda mi sie przekonac siostre to bede :D
no to jak, ma ktos plany? -
caroline
-
-
Chiyo
-
-
-
Anonim
a ja słyszałam dzisiaj w radiu eska rock, że eska rock summer festival wystąpi arctic monkeys, ale jeszcze nie wiem czy to prawda, bo nie ma jeszcze podanych szczegółów. ale byłoby super! -
kaha
tez słyszałam! ja mysle ze to chodzi o jakis festiwal. bo rozdaja i na takie pojedyncze koncerty i na wielkie festiwale europejskie. w niemczech jest taki festiwal rockowy ale nie wiem jak sie nazywa ze wystepuje własnie AM jeszcze the kooks chyba lostprophets i many many more ale nie pamietam. czai ktos o jaki mi festiwal chodzi? ahha -
-
kaha
-
-
kaha
o Ty @&*#&)@#&)@# jak mozesz! a włąsnie ze ide na ekskluzywne spotkanie z Pegazem! no i z cała ekipą! hahahha serio serio i zobacze jak sie sytuacja rozwinie! -
Adam
>kaha napisała:
>tez słyszałam! ja mysle ze to chodzi o jakis festiwal. bo
>rozdaja i na takie pojedyncze koncerty i na wielkie
>festiwale europejskie. w niemczech jest taki festiwal
>rockowy ale nie wiem jak sie nazywa ze wystepuje własnie AM
>jeszcze the kooks chyba lostprophets i many many more ale
>nie pamietam. czai ktos o jaki mi festiwal chodzi? ahha
Rock Am Ring
Rock Am See
Rock Im Park
Ktorys z tych pewnie :)
-
kaha
Dzieki Adam! zaraz to pierwsze haha szukałam szukałam nie mogłam przypomniec sobie nazwy a pamietałam jak wyglada strona, taka czerwona no! jeszcze raz dziekuje! -
pantera dawaj kapelusz
-
kaha
-
Mateusz
-
Anonim
-
pantera dawaj kapelusz
>Ptaszek napisał
>tak sie sklada, ze ja jade z moim kolega do berlina :) 9
>lipca
do zobaczenia pod samą sceną.
-
Anonim
a ja wybieram się do drezna, 10 lipca. kurcze, szkoda że nie grają w polsce, naprawdę. ciekawe czy tego kiedykolwiek doczekamy :/ -
heniek
za rok na openerze maja być na 200%; ) To już tradycja, że zespół, który uzyskał nagrodę za płytę roku w UK przyjeżdza na openera w roku następnym. Trzymam Ziółkowskiego za słowo.
- 1
- 2