-
NG
-
aleksandra
-
NG
-
Klaudyna
-
-
Weronik.
Jest ładny... Aleź też niczego sobie...; D
Ale pewnie niektórych denerwuje zakładanie takich wątków... -
NG
>wierzbol. napisała:
>Jest ładny... Aleź też niczego sobie...; D
>
>Ale pewnie niektórych denerwuje zakładanie takich
>wątków...
co racja, to racja... xD
i dobrze... wolność panuje...JESZCZE xD -
Sajmon~
sorry ale mnie rozwala motyw AL jako Punk Princess x)
a co do tematu to faktycznie moze denerwowac; d -
Skye
niektórych denerwuje.np mnie.
bo co to ma do ich twórczości.wszyscy mogliby wyglądać jak paszczaki-ważne jak grają bo to o muzykę w tym wszystkim chodzi.jakbym chciała sobie na kogoś popatrzeć a potem się zachwycać to są odpowiednie zespoły tworzone do tego,o choćby takie jak teraz gwiazdeczki perełki z bojsbandu us5,wszyscy odpicowani z kocimi ruchami,wypromowani,wszędzie ich pełno.A ich muzyka?eee może i któryś tam śpiewać potrafi,ale raz-tego nie słychać,dwa-nie o muzykę chodzi.
a muzyka chłopaków z arctic to majstersztyk,o którym dyskutować warto i tym powinniśmy się zachwycać.
plus-większość się burzy że szmatławce typu popcorn czy bravo piszą
o nich (jeden z wątków),a dziwne to?jak już tutaj nawet dyskutuje sie o ich urodzie.więc zapraszam dziewczynki na http://bravo.pl/ na wymianę spostrzeżeń tego typu.
co tu więcej pisać,wątek beznadziejny,nie powinien mieć miejsca,mam nadzieje,że szybko zginie wśród wartościowszych. -
Sajmon~
-
Klaudyna
racja, że to śmieszny temat jest,
ale to nie zmienia faktu, że ktoś kogo cenisz za muzykę może ci się wizualnie podobać. i nie widzę w tym niczego zlego.
-
Anonim
-
Skye
oczywiście,że nie ma w tym nic złego.co nie oznacza że trzeba się wymieniać informacjami,który ładniejszy.można to zachować dla siebie.
bo uważam,że takie grono jednak do tego nie służy.
to tylko moje skromne zdanie.już kończę dyskutować na ten temat-bo po prostu nie ma o czym. -
NG
co wam to wpi*** przeszkadza mi sie jak jakis watek nie podoba to nie pisze...x( a nie jak wy...
napisze co sadze, czy sie to komus podoba czy nie!!!
~~najpierw mi sie spodobała ich muza...xD a potem wygląd ale to szczegół...xI
~~kazdy jak widac ma inny gust...x(
po co sie tyle czepiac LUDZIE...
-
Sajmon~
Idz i posluchaj sobie Avril i nie zakladaj tak beznadziejnych tematow; )
Offtop -
NG
według mnie maja zajebiste kawałki i wogóle...xD
ostanio aczelam ich sluchac i od razu bardzo ich muza mi sie spodobala i za to ich lubie...wczesniej slucham P!ATD i FOB xD
-
NG
>® Kinol ® napisał
>Idz i posluchaj sobie Avril i nie zakladaj tak
>beznadziejnych tematow; )
>Offtop
słucham... jej i nie tylko debilu...xI
ale to szczegół... -
Sajmon~
-
paulina
ej no luuuuzzz wyluzujcie o gustach się nie dyskutuje a tak btw. to temat można sobie darować i założyć grono pod tytułem "Jamie Cook"i tam rozprawiać nad nim jego urodą muzyką itp. i trochę kultury proszę:] -
Anonim
-
Anonim