Arctic Monkeys [1439]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sza

yhy. w wielu kwestiach. ale nie będę sie rozpisywać bo zaraz się tu wkradna mężczyźni, kotrzy niestety niektorych kwestii nie zrozumieją i będą nam wypominac i wpierać różne rzeczy :D
  • a portuguesa.

widze ze mamy to samo na mysli :D faceci i tak nie zrozumieja; P
  • sza

bo ich połączenia między półkulami są miernej jakości :D i facety to kupy. ot, co! ale są wyjątki, oj są...
    :D
  • merry mary

np... idealny Alex???; ))) hehe; )
    Co do piosenki to ja jestem jak najbardziej zachwycona :)
    choć z tego, co czytałam chyba nie uda sie jej dostać na 1 miejsce singli brytyjskich... szkoda, bo jest na prawdę warta uwagi. Chłopcy się na serio rozwinęli muzycznie, to im trza przyznać na serio.
  • sza

>merry mary napisała:
    >np... idealny Alex???; ))) hehe; )

to nie ja to napisałam :D
  • a portuguesa.

ja też nie :D
  • merry mary

załóżmy, że ja też nie; D; D; D
  • sza

założyć to ty możesz majtki :D a to co napisalaś to kłastwem nie jest :D (i zaraz fruuuu wypowiedzi facetów ze myślimy tylko o chlopach a o muzyce wcale nie! gówno prawda :D:D:D o muzyce też myslimy :D)
  • a portuguesa.

przede wszystkim o muzyce :D
  • Dragon

Jako przedstawiciel p[łci męskiej, cvzuje się urażony powyższymi wypowiedziami (na górze strony)!
    A teledysk, badzo mi się podoba, podobnie jak piosenka! Teledysk taki "inny", od morza podobnych. Ma coś w sobie i sam koniec mnie aż zaskakuje.
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)